Az MSZP összefogna a Fidesszel, hogy kiszorítsák a Jobbikot a politikai porondról – közölte Szanyi Tibor. Az MSZP EP-listavezetője szerint a Jobbik jelenlegi EP-képviselőitől még az európai szélsőséges elvbarátaik is elzárkóznak. Szanyi hozzátette: különbséget kell tenni a Jobbik politikusai és azok között, akiket megtévesztettek. A listavezető azt mondta: minden pártnak a maga eszközeivel kell hatástalanítani a Jobbik megtévesztő politikáját. Részletek a videóban!

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
renibébi
@Mobil123: @silber13: Hmm, ez így tisztességes, hagylak is bennetek...
De még biztos találkozunk... :)
perfekt
@silber13: Nézem nagyon ,de nem jövök rá ha megszentülök sem., mit jelent az a két rövidítésed.Mert a " vagyok" rövidítése a NET-en a "vok"-- azzal a paránnyal, hogy az "agy" kimarad az egyikből.
silber13
@perfekt: Jogops a megláátás. Tied a 10 pont!Elmézést, de elkapkodtam.
Desischado
@renibébi: Fejezd már be az alpári és ostoba gajdolást! A helyedben nem lennék büszke erre a bandára! Csak a pénz érdekli őket, eleget mutattak már magukból! Én azt gondolom, Szanyi ezzel a feszólítással azért nem húzott olyan rossz kártyát, mert szerintem ő is tudja, hogy a fidesznek ez esze ágában sem lesz, de ha nem vállalják az elhatárolódást, akkor vígan lehet őket ekézni, hogy a jobbikkal tartanak! Nem rossz gondolat ez a Kapitánytól!
kata53
Az MSZP ennél nagyobb marhaságot már nem is találhatna ki. Ha az Együtt-PM és DK val nem tud normálisan összefogni, akkor menjen fenébe! Mesterházyval az élen!
kata53
@silber13: Dehogynem pontosan az eu-s fizetések miatt! Fejin tetszett találni a szöget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.