A magyar lakosság 55 százaléka szerint hazánk uniós tagsága alapvetően előnyöket hozott számunkra. Az emberek egyharmada inkább hátrányokat érzékelt, és elég sokan, 12 százaléknyian nem tudtak egyértelműen dönteni ebben a kérdésben. Magyarország uniós felkészültségét összességében közepesnek minősíti a hazai lakosság. A május 25-i választás iránt Európa-szerte mérsékelt az érdeklődés - többek között ez derül ki az Ipsos elmúlt hetekben végzett nemzetközi és magyarországi kutatásainak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Lehet választani! Idősebbek! -mit akartok a gyermekeiteknek? Egy bezárt országot újra drótkerítéssel, határátkelőkkel, útlevél kérelmekkel, vámmal vízummal, nyomorral, vissza süllyesztve a 19-ik század előtti hűbéres rendszerbe?...vagy egy szabad országot szabadon mozogva Európában a világban, EU-s milliárdokat a mi fejlődésünkre?... Miénk a döntés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.