Újabb rekordot ért el a Szerencsejáték Zrt. árbevétele, a jelentős növekedés részben annak tudható be, hogy a társaság kihasználta a játéktermek bezárását, de a lakossági reálkeresetek növekedése is...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Ez volt eddig... Gondolom ezert jatszottak at az andi vajnaeknak ezt a bizniszt is...
Ugyanis eztan az o csaladi kasszajat es kedves felesegeet hizlalja a magyarok penzecskeje... De hat erre adtak felhatalazast a mogyorok... Tisztelik is oket ezert rendesen europaban...
human
Mondjon már valaki egy kormánypárti érvet, hogy miért kell egy jól jövedelmező területet privatizálni??? Ők is tudják, hogy ordít a haveroknak való kiszervezés a történetből. De azt is tudják, hogy birka nép a magyar és bármit meg lehet csinálni vele.
Talán az az érv, hogy egy állami vállalat helyett sokkal megbízhatóbb egy offshore céget is magában foglaló vállalkozás? Fideszes logikával biztos.
perfekt
Három cég létezik,a világon--természetesen nálunk különös hangsúllyal ,amelyek míg ember él a földön nyereségesek lesznek.1.A szerencsejáték,önkéntes adományokból---2. a karitatív,humanitárius szervezetek,hozzájuk is elviszik emberek az adományokat pénzt, paripát--sok mást.3.a kegyeleti- temetkezési vállalatok-ahová is erőszakmentesen érkeznek az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.