"Úgy tűnik számomra, a Fidesz nemcsak a cigány szavazók voksait vásárolja meg, hanem még az Országgyűlésben is képes egy cigány képviselő szavazatát hasonló eszközzel befolyásolni" - írta közleményében a Jobbik alelnöke. A közleményt Rubovszky György az Országgyűlés házbizottsága elé viszi, Novák visszautasítja a rasszizmus vádját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
ELKEZDŐDÖTT A JOBBIK FELFEGYVERZÉSE!
"Fegyveres őrséget szervez Toroczkai László a Polgármesterek Királya
Ásotthalom polgármestere. Toroczkai László a közösségi oldalán jelentette be, terepjárós és lovas mezőőrséget szervez.

„Kihasználva, hogy a minisztérium közel a duplájára emelte a mezőőrök foglalkoztatásához az önkormányzatoknak nyújtott állami hozzájárulás mértékét, felállítjuk a fegyveres (terepjárós és lovas) mezőőrségünket, amellyel a külterületünk (mely az ország egyik legnagyobb tanyavilága) biztonságát fogjuk növelni, védve az ásotthalmi tanyákat, termőföldeket és minden értékünket” – írja Toroczkai.
Majd egy hozzászólásban már azt írja: „egyúttal távol tartjuk a közösségromboló elemeket...”, bármit is jelentsen ez az ő olvasatában és értelmezésében.

A kormány még áprilisban döntött arról, hogy megemelik a mezőőrök foglalkoztatásának támogatását, erre hivatkozik Toroczkai is. A vonatkozó szabályok szerint a mezőőrök egyébként viselhetnek fegyvert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.