A felcsúti polgármester családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. 1,3 milliárd forintosztalékot fizetett tulajdonosainak 2013-ban – írja az Index az e-beszámolo.hu adatai alapján. A feleségével közösen alapított cég tavalyi adózott eredmény 1,6 milliárd forint volt. A cég árbevétele kétszeresére nőtt egy év alatt, 2013-ban már 9,7 milliárd forint volt. Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyarok közé is bekerült, tavaly a 88. leggazdagabb volt Népszabadság Top 150 kiadványában.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
MAGYARORSZÁG---akarom mondani MÉSZÁROS LŐRINC JOBBAN TELJESÍT !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Na te hülye,munkanélküli,minimálbéres, idióta magyar így kell ezt csinálni! Nagyon jól teszik az sok birkával, a vérünket szívják.
A csókosok meg gazdagodnak.Semmi nem elég nekik.
DR Eric CARTMEN
MAGYARORSZÁG---akarom mondani MÉSZÁROS LŐRINC JOBBAN TELJESÍT !!!
Grafix69
@DR Eric CARTMEN: Hogy a medve ölelje meg .
Manhattan
Egyszerűen nem értem!
A 3000 milliárd forint nyugdíjvagyon eltűnt és az államadósság nem csökkent, hanem nőtt. A rezsi először nagyot nőtt, majd visszacsökkent oda ahonnan nőt, ez idő alatt a csökkenés ötszörösét vette ki az állam a "zemberek" zsebéből különböző új adók formájában. A Közgép tulajdonosai 4,1 milliárdot, Mészáros Lőrinc 1,3 milliárdot vesz ki az állami megrendeléseken degeszre hízott cégeikből. A meccs közben írja a szabályokat és pillanatnyi érdekei szerint alakítaná át az önkormányzati választási rendszert a Fidesz.
Itt már mindenki hülye? ... jobb esetben vak.
Grafix69
@Manhattan: Nagyon egyszerű felépitése van kicsiny hazánk polgárainak na idegen szóval architektúrájánakl. Kérdés ki dolgozik ma Magyarországon ( tisztelek minden jellegű munkát) termelő munkát? Nos válaszolok: Magyarország lakossága kb 9.7 millió ember.
A 700 000 valós munkanélküli,4.5 millió gyermek és idős, 600000 külföldön dolgozó ,60000 hajléktalan, a nem regisztrál vagy kiesett munkanélküliek is alsó hangon vagy 100000, az önkormányzatoknál illetve állami szférában dolgozók 780000 ember, a kereskedelemben banki és egyéb szolgáltató rendszerekbe,szabó,fodrász,kisiparos,egyéb, legalább 600000 ezer ember,Aztán nem beszéltünk a politikából,celeb,életművész , festű,szobrász,zenész, stb na ez is sacra vagy 100000 ember. Na akkor egy kis matek:9700000-4500000-700000-600000-60000-100000-780000-600000-100000 egyenlő 2250000. Na akkor nézzük tovább a 2.250000 ember ből 250000 nek van saját tulajdonú cége (alsó becslés) ilyen olyan trafik , kicsi nagy de van. Aztán vannak kamarák elképesztően sok kamara van ipari,kereskedelmi,biztonságteknikai, stb. Simán alkalmaznak nem termelő embereket hatalmas pénzekért 50000 aztán a magán ügyvédek. Aztán az elképesztő mennyiségű alapitvány ( szintén nem dolgoznak termelésben) a vagyonvédelmi cégek. A maradék 1500000 emberből 500000 ember a termelő szférában adminisztrártor fönök stb,. Magyarországon kb 1000000 emberől huzzák le a lét ennek 70 százaléka minimál béres. Hogy a turoban lehetne ez igy müködő képes.?
Szvetlana
Ha az adózott bevételük 1,6 milliárd forint volt, és a cég Felcsútra van bejegyezve, akkor odafizeti az iparűzési adóját is ami tetemes összeg. Vagyis az általa irányított felcsúti polgármesteri hivatalnak. Viszont azzal is ő gazdálkodik. Hogy is van ez?
Pálinkafőző Rézüst
Aprópénz az ellopott 3 ezer milliárdhoz képest...boáááááááááá...
qxy
Na ugye lehet becsületesen is pénzt keresni! ! ! !
( csak nem ennyit" )
Törölt felhasználó
Szépen gyarapodik királyi kassza. Gratulálok Viktor, gondolom te a havi bruttó 1 milládból élsz..
m.macskosz
@Grafix69:" Magyarországon kb 1000000 emberől huzzák le a lét ennek 70 százaléka minimál béres. Hogy a turoban lehetne ez igy müködő képes.?"
Arról nem beszélve, hogy "...önkormányzatoknál illetve állami szférában dolgozók 780000 ember"...a statisztikai átlagot felhúzó minisztériumi, állami vállalatok menedzsmentje, sóhivatali "dolgozók"
Bizony, nagyjából egy millió ember teremti elő az orvosok, a tanárok, a mentők, tűzoltók és a többiek...bérét,--akiktől azt hiszem, senki nem sajnálja azt a keveset, amit kapnak--
viszont a sokszorosát kapják a szijjártók, kövérek, lázárok..., akiktől bizony rohadtul sajnálom a keservesen megkeresett adóforintjaimat!!!
kkalman
Miért nem gázszerelőnek tanultam ezelőtt 40 évvel?
bakegya
@qxy: "Üzenjük Brüsszelnek:
Tiszteletet
A magyaroknak!"-kérjük,így
szavazzon
a FIDESZ-KDNP
listájára 2014 május 25.CSAK A FIDESZ
-akik nem tűrik el,hogy a bürokraták és a bankárok diktáljanak nekünk,-megvédik a rezsicsökkentést és a magyar termőföldet,megvédik a magyar családokat és munkahelyeket,kiállnak Magyarországért és a magyar érdekekért
És akkor...lőn...ORBÁN-MÉSZÁROS...BÖCSÜLETKASSZA...ÉLJEN A NEMZET EGYIK LEGJOBBAN TELJESÍTŐ NÉPPÁRTOLÓ CSŐSZERVIZELŐJE!-HATÁRAINKON INNEN ÉS TÚL IS ,LEGI-TIME!-help the poor.
hetöndöe
A birkáknak ez így jó,hát legyen,csak szídják továbbra is telitüdővel a multikat,attól biztosan kevésbé lesznek kizsákmányoltak az ilyen Mészáros-féle férgek által.
dr. prédikátor
Akinek Isten a barátja könnyen üdvözül,akinek meg orbán a barátja az könnyen gazdagszik!!!
Grafix69
@m.macskosz: Szia. Tudod mindenki tanulta az Egyiptomi ókori társadalmi felépitését.
Talán emlékszel rá egy piramis alak volt ,pontosabban egy háromszög. A tetején volt a fáraó alatta az irnokk aztán a papok aztán a kézmüvesek az alján meg a parasztok. Na a Magyar rendszer is ilyen csak fejtetön kell elképzelni a háromszöget és legalul legkevesebb a melos vagy is Te meg én. Orbánia lényege a forditott piramis.
qxy
@bakegya: Meg mondjam nekik? innen nincs is messze.Hét végén át is ugrok. és kipicsázom Vityát.!
bakegya
@dr. prédikátor: szerintem nincs barátja,csak csicskái.
@Grafix69: tök jó hasonlat-de a parasztot ismereteim szerint torgyánpapát felhasználva erre éppen hogy a vicctor száműzte az elprivatizált magyar földalappal.A csehek pl megmerték lépni a reprivatizációt-megy is a szekerük,de amiénket Anikóka-Gizi sógorasszony-lőrinc csőszervizes stb.tiborc tanya-meglovasította-ismertek már elég jól a viszonyok-mert a magyar parasztság amit visszakapott a kulákok -tsz tagok jórésze az csak nadrágszíj-és az ügyeskedők martalékává váltak,de leginkább a tolvajok segítik tarra vágni azt is ami legfeljebb talpalattnyi föld-megélni nem lehet belőle.
Nehéz kimondanom ,de mi a gyerekeink,de még az unokáink is ezeknek csak a rabszolgái lehetünk ahogy viselkednek-egy ideje pl.ki képes ma gépet,vagy egy új autót venni-hát nem sokan.
Nemrégiben egy kézikaszát kerestem,de csak egy gyerek méretet találtam.Átugrottam a sógorokhoz-mindjárt volt kasza ,kapa és még egy zsák magot is hozzámcsaptak.
bakegya
@bakegya: ja és ha azt a mintagazdálkodót látnátok akit a Bakony gyönyörű erdeibe és termő lankáira rejtettek-nem lenne meglepetés-most éppen egy hatalmas minta gyümölcstermelő területre toboroznak fiatal mérnököket-persze minimál tartásdíjért.Még csak véletlenül se az ócsai határba!DDD
Grafix69
@bakegya: Velem és a családommal remélem többet nem baszakodnak a Magyar Politikusok.
postamester
..." A felcsúti polgármester családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. 1,3 milliárd forintosztalékot fizetett tulajdonosainak 2013-ban "...
Beleértve a kétkezi munkásokat is, vagyis akik " kitermelték " ezt a
hatalmas összeget...mert ugye nélkülük nem ment volna egyedül a
" földmüvelö-trafikos-gázszerelö-inasnak "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.