Az euróövezetben és az Európai Unióban egyaránt 0,1 százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta áprilisban az előző havihoz képest. A mutató az EU-ban a legnagyobb mértékben, 2,8 százalékponttal Magyarországon mérséklődött - közölte kedden az unió statisztikai hivatala, az Eurostat.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
Persze!!! Mert sokan elmentek innen az EU-ba dolgozni.
ENNYI!
Dr plágium
@Bástya Elvtárs: és a közmunkások is sokan lettek.
bundi
@Dr plágium: "A Fidesz szóvivője szerint a magyar adat köszönhető az eredményes gazdaságpolitikának, az egyre versenyképesebb magyar gazdaságnak, a növekvő beruházási kedvnek és a bővülő foglalkoztatási programoknak."
inkább egy kis kormányzati ferdítésnek...
mondjuk hogy 2-300 ezer munkanélkülinek csak akkor jár a segély, ha egy pár hónapra közmunkát végez...és ezzel a munkanélküli oszlopból átkerül a jómunkásember oszlopba...
valamint azt a kb 5-600 ezer embert aki a külföldi statisztikákban is szerepel egyszer azt ehhez is hozzácsapták
tehát...az én olvasatomban magyarországon a 2010-es adatokhoz képest kb 375 ezerrel dolgoznak többen ebből kb 300 000 közmunkás, és 600 000 más országokban dolgozik...
szegedma.hu/hir/szeged/2014/05/ksh-no-a-foglalkoztatottsag-csokken-a-munk
vagy itt...
www.orientpress.hu/128873
Bástya Elvtárs
@Dr plágium: SOK CIGÁNY!
De nem szerette 1 se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.