Elkülönítette Simon Gábor ügyét Welsz Tamás egyéb „dolgaitól" a nyomozó főügyészség – írja a Népszabadság.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a lappal azt közölte, a szervezet a jövőben már csak Simon Gábor volt szocialista elnökhelyettes eltitkolt és nagyrészt külföldön parkoltatott százmillióival, illetve a gyanú szerint az azokkal összefüggésben elkövetett költségvetési csalásokkal és okirat-hamisításokkal foglalkozik.

Nagy valószínűséggel „az ügy szerencsés nyertese" az a Nemzeti Nyomozó Iroda lesz, amelynek Welsz Tamás éppen a halála napján adott át „egy teherautónyi" dokumentumot az általa és társai által éveken keresztül háborítatlanul folytatott pénzmosásokról, vagyonosodási vizsgálatok eredményének manipulálásáról, fiktív befektetésekről, afrikai útlevelek, rendszámok és forgalmi engedélyek értékesítéséről – írta kedden a Népszabadság.

Időközben az ügyészség több Welszhez köthető páncélszekrényt is talált, sőt a lap úgy tudja, a múlt héten is voltak „trezornyitások".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Még az előző páncélszekrényről sem tudunk semmit.
Nil
MAd a választások előtt-most még ki kell találni mi legyen ebben a széfben - erre jó a nyári szünet. Sörözgetnek kicsit és kitalálják. A hamis iratok elkészítésére is lesz elég idő
qxy
De le merném fogadni hogy azok a dokumentumok amik a politikusokról van az egyikbe sem lesz.Mert azt úgy fogják meg találni hogy a benne lévő tárgyakat,"CENZÚRÁZZÁK"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.