A Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA) forrásai közpénznek minősülnek, mert egy nemzetközi szerződés keretében érkeznek Magyarországra, ezért az államnak garanciát kell vállalnia a társadalom felé a szabályos felhasználásra – mondta a a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a fejlesztéspolitikáért felelős helyettes államtitkár. Csepreghy Nándor szerint a magyarországi NCTA anyaszervezetével már sikerült megegyezni, az NCTA-val magával viszont nem. A kormány az NCTA győztes pályázatai kapcsán az LMP-s ökotársos összefonódást tekinti problémásnak, illetve hogy az alap gyakorlatilag saját magának oszt pénzt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Ezt senki sem vitatja.A norvég adófizetők közpénze, ezért a köztörvényes bűnözőkből álló fideszeseknek semmi köze hozzá. A patkányok lopnak eleget tőlünk és az uniós állampolgároktól.
human
Egyértelmű, hogy a még működő civil kontrollt akarja Lázár felszámolni. Ezek nem ellenzéki szervezetek, ugyanis kormányoktól függetlenül védik az emberi jogokat, az átláthatóságot és harcolnak a korrupció ellen. Csak most a fidesz van kormányon és egyszerűen nem tudja kiköpni a torkán akadt demokráciát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.