Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután felkereste otthonában Helmut Kohl korábbi német kancellárt – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A Ludwigshafenben folytatott megbeszélésen a miniszterelnök köszönetet mondott a német újraegyesítésben főszerepet játszó kereszténydemokrata politikusnak, hogy kancellárként, Magyarország barátjaként a rendszerváltozás előtt és után is segítette hazánkat.

Orbán Viktor felkereste otthonában Magyarország barátját

Orbán Viktor és Helmut Kohl megvitatták az Európai Unió előtt álló legfontosabb kihívásokat is – tájékoztatott Havasi Bertalan.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Mennyit fizetett , hogy egy nagyon - nagyon beteg emberrel pózoljon... Van még lejjebb ? Vigyorog... az öreg meg azt sem tudja van hol van :-((... A politikust 2008-ban agyvérzés érte, ráadásul elesett, s olyan súlyos agyi károsodás következett be, ami miatt azóta sem tud kommunikálni, megfogalmazni egy teljes, szabályos mondatot. Amikor kancellári kinevezésének harmincadik évfordulóját ünnepelték 2012 őszén, a televíziós közvetítések révén az egész világ láthatta állapotát. Kohl nem tudta nyomon követni az őt méltató felszólalásokat, csak akkor reagált halvány mosollyal, amikor felesége ezekre külön felhívta a figyelmét...magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/helmut-kohl-kulonos-levele-89301 ... Szégyen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@qxy: Orbánnak és a fidesznek is az lesz a veszte, hogy lebecsülik a birkákon kívüli magyarokat.
qxy
csak már itt lenne az ideje. és mennék haza alkotni, dolgozni, mind azt kamatozni amit tanultam.
Desischado
@tivoli: Az ég is megáld, van neked szived?! Szegény kutyusokra nem gondolsz, mekkora trauma lenne ez nekik? Kíméld meg ettől őket!
@human: A próféta szóljon belőled!!!
ila51
@qxy: 09:04 ... :)
úri ember volt , nem akarta a kicsit blamálni :)
Cicamama55
"Orbán Viktor felkereste otthonában Magyarország barátját"...s az a régi barátságra tekintettel beengedte őt.
evacica
@tivoli: Akivel az újra egyesítésről nosztalgiázhatott volna Kohl az már nincs az élők sorában, Horn Gyulának valóban Kohl a barátja volt és kölcsönösen tisztelték egymást! Orbánnak az újra egyesítéshez annyi köze van mint nekem azaz semmi. Maximum beteg látogatáson járt Orbán,és Kohlnak volt gyerekszobája és fogadta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.