Elfogadta a városligeti építési szabályzatot a Fővárosi Közgyűlés, ezzel megvalósulhat a Liget Budapest projekt, Európa legnagyobb múzeumfejesztési beruházása, ellenzéki képviselők szerint egyben a városligeti fák kipusztítása.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Budapest egyetlen ősfás szabadidő parkjának vége ! Tele van mókusokkal ,azok az építkezés miatt elmenekülnek mint ha sosem lettek volna itt :-((((((
bakegya
Budapest belvárosa élhetetlenné vált állandó lakhatás szempontjait tekintve.
ZÜLLÖTT VIGALMI NEGYEDDÉ DEVALVÁLÓDTAK A MILLÉNEUM IDEJÉN ÉPÍTETT GYÖNYÖRŰ ÉPÍTÉSZETI CSODÁINK-TÖBB OKBÓL IS.
A liget fái enyhet adtak-de úgynéz ki ezekre is fáj a fidessnek a foga-fagyilkosok is,mint ahogy a Kossuth teret is kinyírták!?-ők maguk pedig a Rózsadombról,Várhegyről,Pasaparkból köpködnek ránk!-a világon bárhol új múzeumot építeni ott érdemes ahol tág tereket lehet használni...de hát ahoz ész is kellene,nem csakkk pénz a köbön,aminek a felét nyilván le lehet nyúlni.
Yoda69
Idiota vadallatok. Szetbarmoljak Budepestet, Europa egyik legszebb varosat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.