Akár egy tanúvallomás is elég lehet ahhoz, hogy elítéljék vesztegetés miatt Hiszékeny Dezsőt. Magyar György ügyvéd szerint ezen az sem változtat, ha a vesztegetés végül nem történt meg. A jog ugyanis a szándékot - ha azt lehet bizonyítani - ugyanúgy bünteti. Hiszékeny Dezső továbbra is ártatlannak vallja magát. Szanyi Tibort is szerettük volna megkérdezni a történtekről, őt azonban annak ellenére sem lehetett kérdezni, hogy a 13. kerületben együtt dolgozott a gyanúba kevert képviselővel. További információ a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@1magyar: Attól függ, hogy fideszes vagy ellenzéki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Azt mondták nekik, hogy vagy az MSZP bízta meg őket, vagy mennek a dutyiba. Mindjárt tudták, hány óra.
nezelodo
Alighanem eldöntött tény, hogy ki kell abból a kerületből piszkálni azokat, akik még néhány milliárdos hiányt sem voltak képesek összehozni a olyan Kósa vagy Lázár módra az általuk vezetett kerületben! Természetesen a főnöke lesz a következő, akit szívesen látna a mostani maffia rendőrautóban nassolni.
Katalina62
Az nem is lényeg, hogy a tanúvalómás igaz, vagy hazugság! Azt hiszem ez az Hiszékeny úr akár bűnös, akár nem, jól meghurcolják, úgy fidesz módra!
Jankó123
Közeleg az önkormányzati választás!
Szerintem, már kezdenek arra gyúrni!
Ez a stratégia már többször bizonyított. Úgy nyelik a hívek és a sok IQ bajnok, mint kacsa a nokedlit!
Lényege, hogy jó sokszor adja le a "független közmédia"!
:-(((
Dr. Felipe
Egy hamis tanúvallomás is elég szokott lenni. Már ismerjük ezeket a maffia módszereket. Mire kiderül hogy mégis ártatlan az illető addigra már évek telnek el és a karriernek vége.
A fideSS maffia előszeretettel alkalmazza ezt a módszert olyan körzetekben ahol úgy érzi tisztességes úton nem tud győzni, ott jönnek elő a maffia módszerekkel.
Gondolom a Gundelban már ki is tárgyalták polpot petikével hogy hol fognak ilyen módszerekkel támadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.