Ha Tarlós István marad Budapest főpolgármestere, akkor azért, ha leváltják, akkor pedig azért lesz vége Vitézy Dávid karrierjének a Budapesti Közlekedési Központ élén. Így érhet véget ősszel az évek óta tartó Tarlós-Vitézy párharc.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
nem kell félteni a fiatalurat...ha bukik, azt csakis fölfelé teszi...
elvégre rokon az istenadta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Horizont: Egyetértek veled. De azárt tudott ideáig eljutni. mert orbán UNOKAÖCCSE! Ennyi elég nem?
bundi
@Desischado: csak mostoha...csak mostoha...mert ugye ragaszkodjunk a tényekhez...de akkor is a családban marad...
mate03
@bundi: Persze hogy mostoha!Dávidnak,nem barna a bőre!
Szvetlana
@bundi: 22.29 Beletrafáltál, ez a kötet és Az elátkozott part a kedvencem.
Ez a rejtői humor nagyon sokszor átsegített sok nehézségen, amikor azt hittem, összedől a világ, elővettem a kedvenc kötetem (nem csakkkk a láccatt kedvéért).
Tekla
"1985-ben született. Édesapja Vitézy László filmrendező, tévés szakember, édesanyja dr. Hankiss Ágnes (szül.: Erdős Ágnes) fideszes európai parlamenti képviselő, pszichológus, író. Anyai nagyapja Erdős Péter jogász, popmenedzser, egyik apai nagybátyja, Vitézy Tamás üzletember, Magyarország 100 leggazdagabb embereinek egyike, másik apai nagybátyja, Vitézy András, Antall József volt miniszterelnök tanácsadója...

Tanulmányai
A Lauder Javne Zsidó Közösségi Iskola kitűnő érettségijét követően 2004-ben kezdte meg tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gazdaságtudományi Karán, ahol 2010-ben szerzett közgazdász végzettséget, regionális település- és területfejlesztési szakirányon.[3][4]
Civil pályafutása

2000-ben, 15 évesen a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület alapító tagja, 2002-től elnökségi tag, a közlekedésfejlesztési munkacsoport vezetője. 2006-tól az egyesület szóvivője."
Szóval van itt akkora háttér , hogy nem lesz munkanélküli az kis orrturó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.