Ezzel indokolta a Debreceni Egyetem rektorhelyettese, hogy miért indul juhászképzés három egyetemen. Az expón azonban nem beszélt arról, hogy mégis mit fognak tanítani a leendő juhászoknak. Az InfoRádió pénteken megkereste a rektorhelyettest, aki elmondta, hogy többek között szaporodásbiológiát és takarmánygazdálkodást is tanulhatnak a kétszáz órás tanfolyamokon a juhászok. A felnőttképzések a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi karán, a Kaposvári Egyetemen és a Debreceni Egyetem Mezőgazdaságtudományi karán indulnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Megtaláltam az egyetemi szak megnevezését!

Állatétkeztetési és Menetirányítási Koórdinácios Manager (juh és kecske szak)!

:-))) :-))) :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Boszi27: egnap, 23:02
Szerintem a felsőfokú bégetés mint diploma feltétel, minimum elvárható.
Yoda69
A vegen meg MBA is kell majd a juhasztbojtarnak. Meg CV angolul es magyarul.
Mobil123
Nem is tudtam hogy ennyi birka van ebben az országban.
mariaberta
Az biztos, Stadler is azért váltott, mert elfelejtett egyetemre járni és nem ment neki a juhászat
silber13
És mindenképpen szükséges a hangszeres zenélés oktatása különös tekintettel az aerofon hangszerek, ezen belül az ajaksípos fúvó hangszerek használatára:- Létrehozandó továbbá a Juhászok Egyesített Nemzeti Furulyazenekara, mely együttes hanghordozóra játsza az " A juhásznak jól megy dolga.."c. juhász himnuszt.
Manhattan
A zöme nem is tud írni-olvasni...mert egyszer volt egy nagy csoda...a neve, birka iskola...ki nem szólt, csak bégetett...az kapott dicséretet...így egy sem ment oda...be is zárt az iskola...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.