Békét a világnak, békét Izraelnek! címmel tartottak Izrael-párti demonstrációt Debrecenben hétfő este. A néhány száz fős demonstráció mellé ellentüntetést is szerveztek. A maroknyi ellentüntető a gyerekek megölése ellen tiltakozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tényleg vannak palesztin polgári áldozatok, köztük nők és gyerekek is, és természetesen ebből egy is több a megengedhetőnél. Az izraeli hadsereg most alkalmazott gyakorlata ellenkezik minden katonai megfontolással. Előre szólnak, hogy x időn belül (x>1 óra) itt és itt bombázni fogunk. Pedig a vaskupola úgy működik, hogy pontosan kiszámítja a rakéták indításának helyét, és pusztán 1 db gombot kéne megnyomni a válaszcsapáshoz. A Hamasz az izraeli figyelmeztetések után nem kezdi óvóhelyre terelni a népet, hanem éppen ellenkezőleg: felzavarják az embereket (nőket és gyerekeket) a tetőkre integetni + iskolákba, kórházakba és egyéb polgári létesítményekbe telepítik a rakétaindító állásokat. Most akkor kinek a lelkén száradnak a polgári áldozatok?
m.macskosz
Milyen szépen összejöttek a kis zászlóikkal.
Talán ballagjanak Izraelbe és ott bizonyítsák szolidaritásukat!
1magyar
@Manhattan: Egyértelműen a palesztinok. Egyébként sem bírnak nyugodni.
csikknorisz
@Manhattan: Talán ebben is van igazság, de az izraeli propagandaszöveget sem kell 100%-ig bevenni. A palesztin civilek sem hülyék, hogy célkeresztet rajzoljanak a homlokukra azzal, hogy pont olyan helyekre menekülnek, amiket nagy valószínűséggel szétlő az IDF. Eddig 3 ENSZ-iskolában találtak rakétákat, de amiket izraeli találat ért, azoknál nem igazán nyert bizonyítást, hogy ott is lettek volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.