A Financial Times Alphaville blogja arról ír, hogy Magyarország legnagyobb kereskedelmi partnerének értékeit tagadja meg. Felidézik, hogy Orbán nemrég bejelentette szándékát egy „illiberális állam” és „munkaalapú társadalom” létrehozására. Ez, valamint a többi politikai fejlemény és a folyamatos alkotmányos változások, amelyek a Fidesz hatalmának megszilárdítását szolgálták, hányingert keltenek a nemzetközi befektetőkben. Emlékeztetnek arra, hogy Orbán a tusnádfürdői beszédben kijelentette, hogy el akar távolodni a liberális demokráciától, követendő példaként pedig Szingapúrt, Kínát, Oroszországot és Törökországot említette. A Financial Times azt írja, hogy Magyarországra 1989 után sokáig sikertörténetként tekintettek, most azonban már a demokráciától való eltávolodás tekintetében talál követőkre a régióban.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Az én gyomrom is felfordul ettől a hányingerkeltő undorító politikától ami itt folyik már 25 éve, minden pártot belevéve( mszp, fityesz mdf, szdsz, kisgazdapárt)! De a hányingerkeltésben a fityesz viszi a prímet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Meine Ehre heisst Treue: Kimaradt egy jelzo: "koz"munkahelyek. Azok vannak dogivel
Yoda69
@pensionar: Lenyegeben igaz amit irsz, csak a rendszer nevet irtad el, vagy ertetted felre.
Akik itt lopnak, csalnak, hazudnak azok az ILLIBERALIS demokraciart vannak oda. Az o kezukben van az osszes media es propaganda gepezet. Ok haracsolnak es pazaroljak a kozpenzt peldaul luxus szalloda megvetelere. Es raadasul ok azok akik megtevesztik a szegenyeket rizsacsokkentesnek nevezett hazugsag aradattal, akik aztan orulve a morzsaknak amit igy kapnak, ujra 2/3-os hatalomba juttatja ezt a hazug, csalo es lopos bagazst.
bundi
@Yoda69: jóccakát a te szemedre sem jön álom?
ne hergeld magad itt ...nem érdemes... ha jól tudom már te is kívülről bomlasztod a rendszert...
inkább nézz rá erre...angol szatíra...
vidto.me/vbyynovpe941.html
Yoda69
@bundi: Itt mar reggel van, ahol vagyok :)
Koszi a linket.
Most epp az Egyenes beszedet nezem felvetelrol.
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: Még abból sincs elég, nem beszélve arról, hogy a javadalmazása gyalázatos és arra nem lehet a gazdaságot építeni.
kamazuka
A Financial Times emlékeztet arra, hogy az EU strukturális alapjai létfontosságúak Magyarországnak, ezek a pénzek biztosítják a gazdaság fellendítéséhez szükséges infrastrukturális fejlesztéseket.

Ha létfontosságú,akkor az összeomlástól ment meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.