A második világháború után kialakult jaltai rendszert csak az erőszak tartotta össze, de a kelet-közép-európai szabadságmozgalmak megmutatták, hogy a térség népei nem tűrik a hazugságot és a rabságot – mondta pénteken a németországi Bonnban a magyar-osztrák határnyitás és a berlini fal lebontásának 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen Gulyás Gergely (Fidesz), az Országgyűlés alelnöke.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Cukkini: Ezt még tanulni, gyakorolnod kell, bár reménytelen eset! Mit szólnál,mondjuk az erdőkerülő szakmához?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@szandokan: Nem fárasztom magam vele, hogy felvilágosítsalak, már többször megtettem. De nem tudom, ki a fenének képzeled magad, hogy osztod itt az észt, mintha rajtad, meg a bandádon kívül mindenki munkakerülő lenne! Ha egy csepp tisztesség van benned, minimum, elszégyellnéd magad, de tudom, hogy ilyet nem várhatok tőled. Jó lenne, ha kidugnád a fejed a homokból, és szétnéznél, milyen helyzet van munka fronton, - és más egyebekben az országban! Milyen jogon sértegetsz te itt mindenkit, aki nem a ti nótátokat fújja?!
Desischado
@karma1: Köszönöm drága, minden szavad igaz! De szandokantól meg a hozzá hasonlóktól ne várj megértést. Ezeknek mindenki munkakerülő, nyilván azt hiszi, hogy imád az ember itthon lenni 22800 ft-os segélyen!
Desischado
@karma1: Ez úgy volt, hogy szerencsétlennek nevezett, én meg visszaírtam neki, hogy szerencsétlen a nénikéje! Nos véleményem szerint nem a néniéjét szidtam ezzel, de nyilván értelmezési gondjai vannak, azzal a sok eszével!

És igen, vele nem barátkozunk!!!
Desischado
@szandokan: Mondd, az nem idegesít, hogy a hón szeretett kormányod rabol, csal, hazudik, és tönkreteszi az országot, és az embereket?
szandokan
@Desischado: Mióta is sírsz, hogy nincs munkád? Amióta csak itt vagy. Ennyi idő alatt jó néhány ismerősöm elhelyezkedett, volt, aki elvégzett egy gyorstalpalót, és lejjebb adta az addigi életét, de dolgozik. Te semmit nem csinálsz, csak a kormányt szidod itt nap mint nap. Tudod, nem azokkal van bajom, akik mindent megtesznek (még tanulnak is valami mást, mint amit eddig csináltak), hogy dolgozhassanak, hanem azokkal, akik a nap 24 órájában itt sírnak, hogy nekik milyen rossz is a Fidesz. Neked éppen ilyen szar lenne egy másik kormány is, mert ennyire vagy képes. Nincs ezzel semmi gond, csak ne másokban keresd állandóan a hibát.
pbalage
Van az a javaslat, hogy államosítsuk-e a találmányokat. Szerintem mehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.