A Fradi-stadion augusztus elejei avatásán megjelent Gripen vadászgépek átrepülésével kapcsolatban vár az eddigieknél részletesebb választ Hende Csaba honvédelmi minisztertől az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának MSZP-s elnöke.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huzzak a kerdest, mint a retestesztat, kozben Hendet ugyis menesztik, akkor meg nem lesz, akit az illetekes szakbizottsag behivjon meghallgatasra... Nem baj, addig elpingpongoznak a szakbizottsag felallitasaval, aztan majd mondjak, hogy errol az ujonnan kinevezett honvedelmi miniszter nem beszelhet, (nem is tud rola remmit, ezert is csinalunk cseret ezen a poszton), es kulonben is titkos...

orban nagykepusege, pokhendisege, jateka penzzel, emberekkel, miniszteri allasokkal pedig egyaltalan nem titkos...
Főlökött
Üdvözlöm az itt lévőket.

Nem értem mit rugózunk ezen. Először a Hantás azt mondta hogy a 2011. évi CXCV. törvény alapján nem mondhat semmit. Köszönjük, a tanácsadói vannak annyira toppon, hogy összehozták.
A kérdéses törvény :
"32. § A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben - így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan - köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását."

Tehát egy jó típusú bírósági eljárás, mely felülvizsgálja a titkosítás jogszerűségét. Azt módosítja és így megismerhetővé válik. Ennyi és bukta 1eseknek.
Egy demokratikus jogállamban ez lenne, hogy itt mi lesz, azt a bánat sem tudja...max sumákolás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.