A DK az Ökotárs hatósági letámadása ügyében az Európai Bizottsághoz fordul, Arra várják a választ, hogy a civil szervezetek vegzálása nem sérti-e a Norvégia és az EU közötti megállapodást, illetve nem megy-e szembe az Európa Tanács Magyarország által is elfogadott egyezményeivel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ennek már múlt időben kellene lenni!
Vissza kell keresnem egy beszélgetést, mert nem emlékszem rá szó szerint. Az volt a lényeg, hogy egy idős hölgy panaszolta, hogy megjelent több hivatalos személy rendőri kísérettel a lakásán - mivel ott dolgozik - és egy telefonhívást engedélyeztek számára, amely sikertelen volt! (Az ügyvédnek!) Család tagjait már nem hívhatta!
Közülük valaki csak azért rohant haza, miért nem veszi fel a telefonokat!
Írásbeli házkutatási parancsot nem voltak hajlandók felmutatni!

Ennek hallatán - ha ez igaz - megáll az eszem!!!
bencemacska
Megtaláltam:
Foltányi Zsuzsa volt. 7 rendőr csengetett be, később még jöttek, este 9-re már 15-en voltak! Hatósági tanút hívtak az utcából.
A családtagokat beengedték - hazamehettek - de telefont ők sem használhattak.
Az előző ciklus iratait foglalták le.
bencemacska
Foltányi Zsuzsa Az Egyenes Beszédben az Olgánál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.