„Hű, Péter bácsi mit fog ezért kapni balról” – írta a Facebookon egy hozzászóló, miután meglátta Müller Péter videóját. A szpotban az ezoterikus irodalom hazai guruja Rozgonyi Zoltán, Zugló fideszes polgármesterjelöltje mellett kampányol, miközben fia kormányellenes videóban szerepel.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hiába, mindenki meghülyül egyszer. Nem szabad megöregedni! És a jelenlegi polgármester - aki már az egész országot körbe kampányolta, és semmi köze Zuglóhoz- megfelelő volt számára???
Cukkini
Belém ne fojtsátok magyar nagy szavaim, hisz hón mérgelődni a tavalyin minek? Veréb sem száll ott, hol csapkodva leesik, mert rontják szemeit villogó vad színek?
Keressünk kiutat a zavarosból, s városból falura jobban figyeljünk oda. Eresszünk magunkból több szeretetet, hogy érezzünk békében lángolást nagyobb mértékben mások iránt.
Hol van, az az ország mely szégyelli anyanyelvét, és hibákat elvét, mert lehetőség adott, s pont akkor ott, más nemzetnek nyelve kerekedik fölé?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.