Vizsgálatot indítottak az újszentiváni postásnő ellen, aki nyilatkozott az Átlátszó.hu-nak a Csongrád megyei falu állítólagos fantomlakóival kapcsolatban. Több forrás szerint olyan szerbekről van szó, akik csak azért tették le a magyar állampolgársági esküt, hogy ezzel uniós állampolgársághoz jussanak. A helyi polgárőrség vezetője sem járt jól: a nyilatkozat után a polgármester etikai eljárást kezdeményezett ellene az Országos Polgárőr Szövetségénél egy 2007-es sörpad ügyében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mukodik a fideSSes cenzura. Elhallgatattjak a tanukat, akik tudnak a fidesz korrupcios botranyarol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Vazze ez már tényleg durva, egy hét éve ideiglenesen ellopott sörpad miatt vegzálnak egy embert mert nyilatkozott az Átlátszónak?! A másikat meg milliókkal akarják büntetni! Ha kamuztak miért nem perlik be őket, de ezek szerint igaz amit mondtak! Ennek az az üzenete, ne pofázz mert bajod lesz! Mi jöhet még, jönnek az emberekért a fekete autók?
m.macskosz
Tipikus pitiáner kicsinyes fidesz-mentalitás! Ajánlom a cikket a figyelmébe mindazoknak,
akik szerint ma Magyarországon demokrácia, jogállamiság és szólásszabadság van!
nyanya001
Így működik egy diktatórikus állami gépezet !
human
Ilyen Orbán keresztény demokráciája. A végeken mennek a csalások, amit a helyiek jól ismernek. Ha pedig kikotyognak valamit, akkor rájuk száll a karhatalom és megfélemlíti őket. Teszik ezt a nyilvánosság előtt, hogy mindenki tanuljon belőle.
nezelodo
A helyi hatalom maga igazolta a gyanút, a fideszesen etikus eljárásával, hogy a saját törvényeiket kijátszva a hatalom megszerzése érdekében adtak állampolgárságot, annak aki hajlandó fizetni, vagy szavazni rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.