A Fidesz-kormány olyan országot szeretne építeni, ahol több mint ötmillióan dolgoznak, megközelítve a teljes foglalkoztatottságot – mondta Kósa Lajos szombaton Kiskunfélegyházán, a kormánypártok helyi polgármesterjelöltjének kampánygyűlésén.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Teljes foglalkoztatottság , nos már leírtam párszor de legyen megint hátha érdekes lesz. 5 millió lenne a teljes akkor 780 ezret máris kivonhatunk mert azok közalkalmazottak, aztán a számítások szerint van vagy 50000 hajlékony na azokat is mínuszba , aztán a munkanélküliek akik a regisztrált és a rendszerből kiesőkel együtt 700000 ember. Akkor mennyi is marad , olyan 3.5 millió ember. Igen szép szám de ne felejtsük el ,hogy ennek legalább a 20 százaléka a kereskedelemmel foglalkozik 10 százaléka banki vagy biztosítási alkalmazott és legalább 20 százaléka a szolgáltató iparban , nem beszélve a művészek, zenészek,táncosokról. Ha mindezt levonjuk és még a 200000 közmunkást is akkor kiderül ,hogy a termelő szférában talán egymillió ember dolgozik. Ők azok akik termelnek olyan dolgokat vagy építenek vagy előállítanak termékeket amik a gazdaságot erősítik . Kérdem én ha az egymillióból levonom a 600000 külföldön dolgozót akkor kapunk egy 400000 lélekszámú termelő, mezőgazdaság,élelmiszer,gép ipart. Óriási logisztikai aparátussal, irodákkal . Tehát ha minden rendbe lesz Viktor szerint akkor 400000 valós termelő ember fog dolgozni akiknek a felügyelete legalább ( iroda,adminisztráció , stb) 50000 ember dolga. A kamarákról meg az egyéb dologtalan totál felesleges intézményekről nem is beszélve . Igen ma Magyarországon 350000 melós van . A többiek is dolgoznak de ez a valóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.