A miniszter a Népszabadságnak adott interjújában a házvásárlásával összefüggésben arról is beszélt, hogy többször világossá tette, hogy a fizetéséből származó megtakarítások, a befektetések hozamai és a szülői háttér együtt alakítják az anyagi helyzetét.

"A szüleim egy élet megfeszített munkájával stabil anyagi hátteret biztosítanak nekem, testvéremnek és az unokáiknak is. Ezt nem vagyok hajlandó sem titkolni, sem szégyellni" – fogalmazott.

Hozzátette: minden létező hatóság minden létező hivatalos eljárásában, minden szükséges dokumentumot rendelkezésre tud bocsátani. Arról is szólt, hogy a vásárlás előtt beszélt a kormányfővel, aki biztatta. "Azt mondta, fontos, hogy egy ország külügyminisztere méltó módon tudja fogadni partnereit akár az otthonában is" – idézte a miniszterelnököt Szijjártó Péter.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@human: Vannak itt néhányan, akik szerint a "prolik" irigyek a vállalkozókra meg a gazdagokra, ezúton üzenem nekik, hogy egy puritán amerikai elnökre, egy ténylegesen jótékonykodó uruguayira, egy Weiss Manfréd-féle tőkésre senki nem irigykedik, de!
A piros pártkönyves ősökkel vagy saját jogú mszmp-tagsággal rendelkező kivakarózott
újgazdagnak szívesen megmutatnám, milyen az élet a Föld árnyékos oldalán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hogy mutyiból, pontosabban szólva, nem tiszta úton van ennyi pénze/pénzük, az világos mint a nap. Csak arra lennék kiváncsi, mikor lesz már elszámoltatás, mikor potyognak a csontvázak kifelé a szekrényből, és legfőképpen: MEDDIG TŰRI A NÉP, EZEKET A HERÉKET?!
Szimba
fsp.nolblog.hu/archives/2014/10/09/Peticica_hazikoja/
idézet, hogy kedved legyen elolvasni:... "Kifejezetten biztatlak rá, Peticica!
- És ha a sajtó rám száll?
- Minden csoda három napig tart. Ne féljél te semmit, ezek a népek itten mindent elfelejtenek. Ebben van a mi erőnk, hogy a zemberek nem emlékeznek semmire.
- Köszönöm, Főnök. Megnyugtattál.
- Ez a dolgom, Peticica. Nem szeretem látni, amikor szomorkodol. Én aztat szeretem, ha az embereim elégedettek.
"
tivoli
@Szimba: ma, 18:16
Ez nagyon jó!!! :-))
Gyuri Géderről
@m.macskosz: Tetszik az írás, de az egyenlőség és tárgyilagosság elve alapján, /az én nézetem szerint/ az alábbi kiegészítéssel:
"A piros pártkönyves ősökkel vagy saját jogú mszmp -tagsággal rendelkező kivakarózott" - és a mostani pártokhoz kötődő -
"újgazdagnak szívesen megmutatnám, milyen az élet a Föld árnyékos oldalán!"
Gyuri Géderről
Okos a Főnök. Ha a nagy buli miatt sittre kell menni, a csicska se maradjon ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.