A rapper garázdasági ügye tovább gyűrűzik, eddig úgy volt, maximum három év szabadságvesztéssel számolhat, ám a Blikk legújabb információi szerint még egy évvel többet kaphat.

"A folytatólagos kihallgatás után – ahol megint meggyanúsítottak, és előszedték a B...meg című dalomat is, amely miatt korábban indult eljárás, de bűncselekmény hiányában ejtették a vádakat – újabb fordulatot vett a történet" – idézi a lap Dopemant, aki nem érti, miért vették elő az ügyet, hiszen levelet is kapott arról, hogy nem gyalázta meg a Himnuszt.

Dopemant nemrégiben hallgatták ki a hungarocell Orbán-szobor ledöntésének ügyben, ám akkor még úgy volt, három év letöltendő börtönbüntetéssel is számolhat, ha vétkesnek találják garázdaság miatt. Ehhez időközben újra hozzácsapták a nemzeti jelképet sértő dalt, hiába szüntették meg az eljárást több mint két évvel ezelőtt. Így a három évből négy lett – írja a Blikk.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hallgattam Dopman politikus kritikus számát és mikor kiakadok a fidesz mocsokságain, az ellenzék balfékségein, akkor mindig ez a szám jut eszembe. A Himnusznak pedig fontos szerepe van az egészben. Gyakorlatilag az érted haragszom Magyarország érzés jön át a szám alatt.
Ha valaki meggyalázott valamit az a fidesz volt. Amit a nemzeti jelzővel művelt az gyalázatos. Van egy Nemzeti dalunk, amiből a nemzeti jelző mára elértéktelenedett, hisz már egy koszos kis dohányboltot is nemzetinek lehet hívni. Na ez az undorító.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hallgattam Dopman politikus kritikus számát és mikor kiakadok a fidesz mocsokságain, az ellenzék balfékségein, akkor mindig ez a szám jut eszembe. A Himnusznak pedig fontos szerepe van az egészben. Gyakorlatilag az érted haragszom Magyarország érzés jön át a szám alatt.
Ha valaki meggyalázott valamit az a fidesz volt. Amit a nemzeti jelzővel művelt az gyalázatos. Van egy Nemzeti dalunk, amiből a nemzeti jelző mára elértéktelenedett, hisz már egy koszos kis dohányboltot is nemzetinek lehet hívni. Na ez az undorító.
bakegya
Példátstatuál-hogy soha senki ne felejtse el ha egy nikecelgombolyagba belerúg és még meg is próbál szólalni-arra börtön vár az Orbán nemzeti kutyagumi értelmében!
joopapa
Amikor Gyurcsány bábut égetek és Bajnai bábut akasztottak, nem citáltak senkit a rendőrségre kihallgatásra! Amikor ünnepnapokon a Himnuszt játsszák és ott van az orbán, rogán, kósa stb, pont az ő jelenlétük gyalázza a himnuszt!
szandokan
Nagyon helyes. Dopeman már akkor kihágást követett el, amikor elkezdett "zenélni".
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
Nem a szívem csücske a Dopeman de azért álljunk már egy szóra !
Az miért nem kap ennyit, aki Gyurcsányt a Dunába... skandálta ?
Vagy a jobbosoknak mindent lehet ?
DogAdventures
Azt hiszem, hogy itt a bűn gyökere az engedetlenség.
whatthefuck
Megfélemlítés! így jár aki a "kedves vezető" ellen uszít.
A társadalom minden szintjén ezt csinálják az internetes kommentelőktől a civil szervezetekig.
Pálinkafőző Rézüst
@whatthefuck: így igaz! Olvasd el, és cáfold, (rövid, tán még neked sem hosszú...:))) :)
@szandokan: et.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
@DogAdventures: meeeeeeeeeeeeeeegsértődött a felcsuti maradona!!!@whatthefuck: ez tüntetés volt ,mégpedig a többpártrenszer demokratikus alapján szervezett-a mások véleményének és demokratikus jogainak megsértése miatt!
(a SAVAS BÁCSI AZ MIT KAPOTT-MERT AZ SZEMÉLYES FENYEGETÉS,ZAKLATÁS VOLT)
Ha már akkor bevallotta volna a vicctor,hogy hipp-hopp ILLIBERÁLISRA VÁLTOTT akkor legfeljebb a magyarok nyilaival ültek volna fordítva a lóra a DOPMENÉK ...de akkor is keresztrefeszítenék.Skalp kell nekik, ha már a gyurcsányi nem lehet az övék!
Mekkora dilimozi ez is...!!!-ÉS MILYEN DRÁGA...EZ AZ ORBÁNI HIÚSÁG VÁSÁRA!
nezelodo
Hát komám, a felségsértés az felségsértés. Még mákod is van, hogy nem téphetik ki a nyelvedet, és nem vághatják le a passzolós lábadat!
micfild
@nezelodo: Dopeman kimondta, hogy a király meztelen, és ezért bűnhődnie kell.
csa-csa
@joopapa: "Amikor Gyurcsány bábut égetek és Bajnai bábut akasztottak, nem citáltak senkit a rendőrségre kihallgatásra!"
így igaz! és miért nem?
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: látom, megint itt jártál, tovaris...:))) No ezt óvasd, mér ha ha tudsz...:)
Békét Erzsébetváros
A legmocskosabb kampányfogások egyike, hogy a hatalom célkeresztbe veszi azokat a cégeket, vagy személyeket, akik baloldali önkormányzatok vezetése alatt dolgoztak. Ténylegesen, ellenőrizhetően, törvényesen adózva. A módszer lényege, pofonegyszerű. Összeadják ezeknek a személyeknek vagy cégeknek az adott esetben több éves bruttó jövedelmét, ami természetesen akár 10-20 millió forint is lehet, majd nyilvánosságra hozzák, mondván X.Y tízmilliókat tett zsebre. Azt, hogy ezt az illető mondjuk tényleges munkával, főállásban kereste, no és az adót meg az összes járulékot befizette, az lényegtelen. Most épp a kiváló baloldali polgármestert, Gajda Pétert próbálják így indirekt módon lejáratni. Olyan cégeket, és személyeket kerestek Kispesten, akik több éve becsületesen ellátják a feladatukat. Van, aki 2006 óta. No az ő esetükben az összeadott bruttó összeg szépen hangzik. Igaz Kósa Lali vagy Szíjjártó Peti egyik házacskájára sem futná belőle. De lejáratásnak megteszi. Mocskos, ócska eszközök ezek.
Nagy cumi ez eftássak...:)
hetöndöe
@szandokan: Vigyázz,mert a "jelentem" gomb folyamatos nyomkodása elzsibbaszthatja az ujjadat és az ámítógép lefagyását eredményezheti.Ha valakinek nem tetszik az igazság kimondása,akkor benne van a hiba,nem is kicsi.
Vasárnapiiskolás
Már akkor leírtam,hogy az eredetit kellett volna rugdosni, taposni, most már élhető lenne az ország...
lajospapa
Hazánkban abszolút szabadság van. Ez azt jelenti, hogy a szabad országban a szabad ember azt csinál, amit szabad. Az inkriminált esetben e három feltételek közül valamelyek hiányoztak. Nem is egy.
whatthefuck
@Pálinkafőző Rézüst: te meg mi a tökömről beszélsz? Ha egyetértesz, akkor mit cáfoljak, és mit olvassak el? Nooormális?
whatthefuck
@hetöndöe: lelkes spiclikre ennek a rezsimnek mindennél nagyobb szüksége van.
whatthefuck
@Pálinkafőző Rézüst: mi van öreg, kifőtt a pálesz és véletlenül a rézelejét is megittad? :)
Látom, hülyék mindegyik oldalon vannak.
szandokan
@whatthefuck: Ezt te is erőteljesen bizonyítod itt.
whatthefuck
@szandokan: éppenséggel neked sem a szomszédod a hülye.:)
mate03
@human: Nem csak a Nemzeti dalunkat csépelték el,hanem a himnuszt is ! Magyar NB1-es meccseken Himnuszt játszani ahol a 22-játékosból jó ha nyolc Magyar!? Egyszerűen érthetetlen! Nálunk már a szemét szállítást is,Nemzeti hulladék gyűjtőnek hívják!
szandokan
@whatthefuck: Ismered a szomszédomat? :-)
vukkocska
A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk. Lesz ebből még a) pontos, bűncselekmény hiányos megszüntetés. A büntetőjog ismeri az alkalmatlan tárgy és alkalmatlan eszköz fogalmát. Remélem a bírók is, mert abban biztos vagyok, az ügyészségen átmegy ez a "nagyon komoly" bűncselekmény.
Desischado
mondj igazat, betörik a fejed. Ez a demokrácia, hogy ellenvéleményt nem lehet nyilvánítani, aki nem ért egyet az kussoljon! mindenesetre érdekes, hogy rezes ribanc négy embert ölt meg, és négy évet ül. Dopeman csak meg merte mondani az igazat, és ezért orbanisztánban négy év a "jutalma". Istenem, hová jutottunk?!
keresztapa
Dopeman meg az igazság ismeretlen fogalom, feltűnési hajlandósága minden igazság érzetet nélkülöz! @Desischado: Az isten most érvényesíti igazságát.
Desischado
@keresztapa: És a fideszesekre mikor fogja?
keresztapa
@Desischado: Ezután, ami késik az nem múlik, csak felejtődik.
palika
Dopemann addig ugrálsz, mig Te is valami osztrák autó elé vetődsz!! És lezárják az ügyedet!!!
Bástya Elvtárs
NNI folyosólyán fogsz üldögélni életed végéig!
aloe
Börtönbe kerül, ez napnál világosabb . De ott is a helye. a jogászok -bírók majd eldöntik, mennyi időre. végül is ez egy alja ember, egy szerncsétlen lázongó-hőbörgő, anarchista. ..és még nemzetgyalázó is ...ami főbenjáró bűn. Palika ötlete is bejöhet simán...és senkinek nem fog hiányozni ez a seggfej.
Strong
A zene (bár nagyon szókimondó) bele kell, hogy férjen a szólásszabadságba...
A szobros "garázdaság" szerintem csak megleckéztetés akar lenni...ugyanis egy közszereplőnek többet kell elviselni, (már ami a kritikákat illeti) mint egy hétköznapi Dolgozó embernek.

Viszont a törvény, az törvény. Azt lehet így is nézni - meg úgy is..
Pálinkafőző Rézüst
@whatthefuck: tán nem ismered az iróniát? :) No meg a vigyorjelet? Ezt: :)))) No így olvass el méggecer, de látom, a sandavirág et. már működött...:)))
Bástya Elvtárs
@Souky Sanjay: Az öt év! Nem kötél! Így rímel!
hetöndöe
@aloe: A nemzeti néphülyítés nálad is elérte a célját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.