Az MSZP négy platformja szerint véget ért a baloldali pártok közötti összefogás időszaka, így nem is tartják szükségesnek a pártok közötti fúziót, a párt országos elnökségét pedig arra kérik fel, hogy szabadítsa ki a baloldalt abból a csapdából, ahova Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök kényszerítette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Horizont: ma, 17:04

Ezt a rendszert már nem lehet választásokon megbuktatni. Ez OV hatalomvágyának eredménye. Mióta megszületett ennek megvalósításán gondolkozott.
Esküszöm gyerekkorában Kádár örökébe akart lépni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Személy szerint támogatom, hogy az mszp külön úton járjon a baloldali pártoktól. Tegyék szépen helyre magukat és majd találkozunk 2018-ban.
human
@Horizont: De akkor legalább nem rántják magukkal a többieket.
Desischado
Van négy évük, hogy végre megújuljanak, és új alternatívát dolgozzanak ki. Ha nem végük. Horizont véleményével tökéletesen egyetértek!
mate03
@bencemacska: Tévedsz! Kádár nem volt Cezaró mániás! Viktorunkat,inkább Rákosi elvtárshoz,tudnám hasonlítani! Aki a saját elvtársait is beáldozta! Viktor nem kivégezteti őket hanem lehetetlené teszi! A nép nyúzásban ,nagyon hasonlítanak egymásra! Az ellenzéket,hatalmi eszközökkel hamis vádakkal ,szétveri! Az állam hatalmi szerveken ,telj hatalma van! Ez azt jelenti hogy szeretett vezérünk ugyan olyan diktátor mint, Rákosi volt! Ezt a hatalmat csak forradalommal lehet megtörni!
bencemacska
@mate03: Egyetértek veled, csak félreértettél. Nem hasonlítottam OV-t Kádárhoz, hanem azt akartam mondani, hogy az ő helyét célozta meg már gyerekkorában, amikor még nem volt szó a szoc. rendszer összeomlásáról.
/Felhasználta a származását sokszorosan, ha szoc. van, akkor útegyengető a párttitkár apuka, ha rendszerváltás, akkor kihasználjuk a párttitkárságból következő gazdasági pozícióját!/
Rosszabb még a Rákosinál is, mert Rákosi nem gyűjtött magánvagyont! És Rákosit az orosz hatalom jobban kézben tartotta, mint OV-t az Unió.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.