A Fidesz kevésbé ismert képviselői lakóhelyükön is próbálják eljuttatni a választókhoz az adótörvényekkel kapcsolatos központi üzeneteket. Pósán László ma Debrecenben tartott sajtótájékoztatót, ahol az internetadóval kapcsolatban – a tüntetőkre utalva - azt mondta, hogy bizonyos politikai erők szándékosan vezetik félre az embereket, akik nem értik ennek az adónak a lényegét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Az emberek nem értik, miért akar ez a tolvajbanda még több pénzt ellopni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
Az emberek nem értik, miért akar ez a tolvajbanda még több pénzt ellopni.
joopapa
A Pósán pubi nem érti hogy itt már nem csak az internet adóról van szó, ajánlom olvasgassa a face book hozzászólásokat leesik az álla miket írnak! És most azért védik ezt az általuk az elejétől szánalmasan kommunikált adót, mert rájöttek hogy most az eddig politikailag tájékozatlan réteget haragítottak magukra!
nezelodo
Ezaz fijjuk, tudjátok KISZ-es korotokból, hogy a "harcban nem szabad megállni" (a rezsiharcban se, csak most már megmutattátok az igazi pofázmányotokat, a kamutok már igazira váltott, az áremelésre)
magyarbakancs
A vezér minden hülyesége mellett kiállnak gondolkodás nélkül.
Tegnap este az ATV-ben a Tarlós azt mondta,hogy nincs Orbán helyet más ki tudná vezetni az országot.
A vezér adóformájában bevezetné a kaka evést az mellett is kiállnának ezek.
nusika
Boldogak a lelki szegények, mert az ővék ...és boldogak az elvakult fideszesek, mert netadót is fognak fizetni és továbbra is imádják a fővezérüket.
bakegya
-és most holnaptól lehet ötszázalékos ÁFÁ-val disznószaros húst venni-ezzel a köz-gáz -gubancos zsenialitással mosakszik ki az olajozottan működő orbán- szarból a fityisskurmány!
@magyarbakancs: itt minden megtörténhet-amit a vicctor kifabulál...
Kamcsatka
Így van. Mit nem lehet abból érteni, hogy lopott közpénzből sosem elég. Lehet az akár uniós, vagy hazai.
joopapa
@micfild: Én tudom vagyis sejtem! Azért mert jött még több éhes száj a fityesz hold udvarába és enni kérnek!
human
@bakegya: És a sertéshús 5%-os áfájának ugye semmiköze nincs ahhoz, hogy Csányi Sándor OTP vezér a pénzét átmentette a húsfeldolgozó iparba. És persze minden állami támogatást meg is kap ehhez. Konkrétan eddig 1,46 Milliárd forintot.
nol.hu/gazdasag/allami-tamogatas-csanyinak-1473737
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/akinek-a-csodot-jelenti-csanyi-vagohidja-egy-mohacsi-vallalkozo-buktaja-89117
bakegya
@human: "szakszerű" egyeztetések sora áll a döntéseik mögött-csányival,hernádival,szélessel-és mindenki mással akik nyakig úsznak nem csakkk a pénzben a köbön-hát mégis ez a bűnbanda kell már harmadjára is az országunk élére!!!
almosd
És akik az internet adó mellet vannak és propagálnak azoknak valami kéjes érzetük lehet és ettől izgulnak fel .
Hajócsavar
Könnyek szöktek a szemembe, amikor a netadó ellen tiltakozó több-százezres tömeget végignéztem, országunkban virágzik a demokrácia, láttam ahogy elképesztően sok, ,,leendőbeli adót fizető internetszolgáltató" verte szét a felcsúti törpe székházát, természetesen mindezt tette úgy, hogy lovasrendőrt kivont kardlappal a közelben sem láttam. Hiányoltam a Deuche T-com, a Digi és a UPC multinacionális társaságok reprezentatív képviseletét, azonban dögivel láttam balliberális honfitársakat, még Demszky is megjelent ki tudja miért? Csak azért aggódtam, nehogy a Hír-tévé leadja, ahogy a munkatársak egymáson verik szét a kamerát, mert mint tudjuk ők gyártják a híreket. Már várom a napot ahogy a fitymasz megbukik és eljön végre Bokros Kánaánja, internetet nem, de ingatlant fogunk fizetni mégpedig négyzetméterre kiszámolva vaskos adóforintban, vagy svájci valutában?
Nil
oké
akkor számolják ki mennyi lenne az adó és osszák el a fideszesek között
a listájuk meg van
nyanya001
@Nil: A fölötted szólóval lehet is kezdeni !
mate03
@Hajócsavar: Te akkora marha vagy hogy titokban legelni jársz!
Desischado
@nyanya001: Egyetértek! Már megint "megszaporodtunk" egy fideszes birkával, úgy látom! Fizessenek a fanok, ha akarnak, de bennünket hagyjanak ki belőle! Jól mondom?
Hajócsavar
Gratulálok a csűrhének, nagyszerűen helytálltak a demokrácia nevében, jól tele rakták a fitymaszos diktátorok magánterületének telkét veszélyes hulladékkal, ha jól láttam a kerítést is kidöntötték a kártérítés összegét természetesen áthárítják az én adóforintom terhére is.
Azért is gratulálok, mert jól megvédték az extraprofitot, így az továbbra is adómentesen ömlik a interNÁCI multiNÁCIonális befektetők feneketlen zsebébe. Nett adóról beszélnek itt sokan, pedig csak a távközlési adónem internettforgalomra történő kiterjesztéséről lett volna szó, amely kizárólag a szolgáltatót terhelte volna és a befolyt összegből akár államilag finanszírozott minőségi fejlesztésre ment volna, na de hát ezek a szerencsétlen liberálbolsevikok nem szeretnének jobb minőségű szolgáltatást, beérik a döcögős, szakadozós szétrotthadt hálózaton odalökött problémás kapcsolattal, mert hogy a büdös életbe nem forgat vissza a szolgáltató hálózat karbantartására egy forintot sem, sebaj majd letelefonálják a különbözetet, amikor a szolgáltató hibabejelentőjét hívogatják hosszú perceken át. Mivel szakmabeli vagyok, fényképes bizonyítékkal a zsebemben tudom igazamat állítani. Hozzáteszem nem elvakult fideszes vagyok, csak éppen egy szavazó polgár, akinek veletek ellentétben még nem vette el az eszét a vakgyűlölet. Próbálnátok inkább meggyőzni az igazatokról sértegetés helyett, de ugyan mit várhatok tőletek?
Ami nektek propeller az nekem Hajócsavar ;)
pbalage
Nekem küldjék el a tájékoztatót a zinterneten, nem óhajtok több begyújtóst kapni.
mate03
@Hajócsavar: A véleményem,csak megerősítetted!
kukac50
Térjenek át a papír alapú támogatás igénylésre az MVH -nál.
Sok gazdának nincsen internet elérhetősége csak ha másnak fizet érte.
Kötelezővé tették az interneten való adatközlést,kérelmek beadását, akkor ne akarjanak ebből pénzt be szedni!
A kancellárokat küldjék el, mert minek okoskodjon egyetemen a dékánnal egy foci edző. Gondolkodjon Orbán A KLIK is felesleges kiadás, a helyi önkormányzatok ,rendezhetnék tovább is az iskolák sorsát.
Az önkormányzatok mellett minek a kormány ablak?
Minden irodaházat amit Orbán bevezetett és benépesítette a Fidesz talpnyalókkal, azokat számolja fel állítsa vissza a 2010 előtti állapotot akkor nem kell adót kivetni.
Hajócsavar
@mate03: a véleményed olyan, mint amilyen a végtermék ami hátul kijön belőled, vagy kíváncsi rá valamelyik aberrált haverod vagy a kutyát nem érdekli, így ennek biztos tudatában (ma-te 03/IQ) most már boldogan hajolhatsz előre, majd Kuncze válladnál megtámaszt miközben, hátulról megtol téged Gyurcsány szabadelvű barátod. Folytathatjuk még az ilyen bájcsevegést, a fajtádba ott rúgok bele ahol érem.
m.macskosz
@Hajócsavar: Egyszer abba fogsz belehülyülni, milyen új nickel gyere vissza..
F_Viktor
@Hajócsavar: Személyesen Pósán agitátort tisztelhetjük benned, vagy valamelyik kevésbé ismert fityeszes szarrágó maszatot?
F_Viktor
@Hajócsavar: Írod:
"Nett adóról beszélnek itt sokan, pedig csak a távközlési adónem internettforgalomra történő kiterjesztéséről lett volna szó, amely kizárólag a szolgáltatót terhelte volna..."

Figyú, te Pósán imitátor!
Ha igazat is mondanál, abből nagyobb utcai fight lenne, mert jogosan követelhetnék a nettel nem rendelkezők, hogy ezentúl nem fizetnek telekom adót!
nezelodo
Sróf barátom, tüntetés ide vagy oda, de azt már jól ismerjük, amikor a dakota törvények alapján a "szolgáltatók fizetik az adót". Kellő tapasztalatot szereztem e téren pl a telefonadónál, ahol annyira fizették a szolgáltatók, hogy egyik hónapról a másikra azonos forgalom mellett duplája lett a számla. Csiklandozott a röhögés a szemétszállítás rezsicsökkentésénél is, ahol néhány hónappal korábban 40 %-al felemelték a díjat, aztán jött a dicsőséges rezsicsökkentés. Nem kerül "semmibe sem" a banki utalás sem, és mit nekünk a közműadó, pl a saját pénzemen és saját kezűleg épített gázvezetékre, vízvezetékre. Nem jelent többletköltséget a baleseti adó sem, és még sok más áldás, amivel a "nem megszorítások kormánya" megajándékozott bennünket. A sort lehetne hosszan folytatni, de ez messze túlterjeszkedne a fórum keretein. Ha Te hiszel a kormány állításában, akkor komoly érdeked fűződik hozzá, ami bizonyára jól mérhető (az értékét stabilan őrző nem inflálódó) Forintban, de a (minimál) bérből élő tömegeknek mesélhetsz, hogy milyen jól járnak ha egy újabb adót sóz a nemzetmentő galeri a nyakába.
Hajócsavar
@F_Viktor: Erről tulajdonképpen nem is kellene tudnunk, állambácsi sarcolja a szolgáltatót, egyszerűen hozzácsapják a többihez oszt jó napot!
Erre mit ád az Isten-barma? Kitalálja, hogy majd a polgár sárga csekken fizeti, mint a villanyt, ez az, amit egy épeszű ember csípőből kiröhögne, de nem, az IQfighter, mint csökénpöckölt bika nekiront a Lendvai utcának :D
Hajócsavar
@m.macskosz: abba fogok belehülyülni, hogy hülyékkel próbálok szót érteni, mi lenne ha végre használná a fejét? Úh b.meg Gyurcsány feladná! :D
m.macskosz
@Hajócsavar: Moderálási feltételek:
- Tilos más politikai nézetű, vallású, beállítottságú, szokású, hátterű, stílusú felhasználók, vagy más emberek gyalázása
- Tilos másról valótlant állítani, rágalmazni, a becsületét, jó hírnevét sérteni
Hajócsavar
@m.macskosz: ezt megírtad a máté03-nak is?
m.macskosz
@Hajócsavar: Nem, mert csak a te finom kis hozzászólásoddal találkoztam.
mate03
@Hajócsavar: Olyan vagy nekem,mint a légy zümmögése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.