Ülésezett a frakció: megszűnnek a devizahitelek, a pedagógusoknak, rendőröknek, katonáknak jobb lesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@szandokan: Bocs, a válaszra akartam kattintani. De írod, hogy nem lehet felessel menni dolgozni: nos - igazad van. de országot sem lehet vezetni ilyen tudatlansággal.
Jó lenne már ha valódi munkahelyek lennének nem duma és rabszolgamunka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Lenullázhatja a segélyeket a Fidesz."
Én a Fideszt nulláznám le véglegesen.
Ezek mindig a szegénye kell csesznek ki.
Valami üldözési mániájuk van a szegényekkel szemben.
szandokan
@1magyar: Te most szándékosan értesz félre engem, vagy tényleg nem érted a lényeget?
szandokan
@varrólány: Jól mondod, én is erre akarok kilyukadni a legtöbbször, hogy bizony nem kizárólag a munkahelyek számával vannak itt problémák.
szandokan
@pbalage: Köszi, már kezdtem nagyon félni:-))
1magyar
@szandokan: Lenézően szólsz az érettségiig eljutottakról is. Mi lenne az országban ha mindenki miniszterelnök vagy államtitkár akarna lenni. Vagy éppen a te cégedet is megsokszoroznák, mert azért azt ne gondold,hogy több olyan ember nincs aki meg tudná csinálni amit te.
szandokan
@1magyar: Nagyon sok okos ember él ebben az országban, de mindenki a saját területén egyedülálló a legtöbbször. Amit én csinálok, azt nem lehet megsokszorozni, erre bizonyíték a több, mint 25 éve tartó egyeduralmunk világszinten. Másolni lehet, de ugyanazt megcsinálni nem, ahogyan más okos emberek agyát sem lehet lemásolni. Egyébként meg nem lenézően szóltam, csak feltártam a valós helyzetet. Tudom, az igazság sokszor sértő tud lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.