A forintosítással a jövőben erősödik a monetáris politika szerepe, a jegybank jobban tud majd hatni a reálgazdasági és monetáris folyamatokra - hangsúlyozta Palotai Dániel, a jegybank monetáris politikáért felelős ügyvezető igazgatója hétfőn háttér tájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"(Később Kovács Zoltán kormányszóvivő be is jelentette, hogy gyakorlatilag minden érintett devizahitelre kötelező lesz a forintosítás)."
Olyat mondok, hogy magam is megbánom!
A kormány is és a bankok is .. .. ... ... ... ...!!!
Manhattan
Ha a kormány 2010-ben megtette volna ezt, amit most megtett, akkor nem lett volna végtörlesztés, árfolyamgát, azok a kamatemelések, amelyeket meg kellett tenniük a bankoknak. Ha ez így történt volna, akkor lehetett volna konszolidálni a deviza-hiteleseket.
Ezzel a megoldással lényegében ugyanott lesznek az adósok, mint most.
A kamatemelések közül biztosan voltak tisztességtelenek, de nem valamennyi.
A törlesztőrészletek nem fognak úgy csökkenni, amelyet az ügyfelek vártak. Erre mondtam, ha ezt 4 évvel ezelőtt tették volna meg, akkor jelentős csökkenést élhettek volna meg az adósok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.