Magyarországon legalább 25 városban Külföldön, Németországban, Angliában, Ausztriában és Belgiumban tüntetnek a kormány ellen. Nem tudjuk az elmúlt 25 évben volt-e példa egyszerre ennyi tüntetésre országszerte, de mi sok gondolkodás után se találtunk ilyen alkalmat. Ha esetleg tud valaki más tüntetésről azt a [email protected] címen jelezze, vagy kommentelje be. A cikket pedig osszátok meg, hogy mindenki megtalálja a saját tüntetését.

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Helyes, helyes. El kell zavarni ezt a nepnyomorito bagazst.
Helyesebben nem elzavarni, hanem bortonbe veluk. Mocskos adocsalo fergek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
@1magyar: ...akkor keressen valami házkörüli munkát és ne az utcán lófrájjon egész nap.
1magyar
@Csizmás Kond: Gondolom éhesen nem szeret senki házimunkázni.
coyote3
Azért az elgondolkodtató, hogy ezeken a tüntetéseken nem raboltak ki büféket, nem gyűjtogattak autókat , kukákat , nem dobáltak kockakővel...
Csizmás Kond
@1magyar: Akkor előre egyék valamit...mert gondolom mindenki tudja, hogy az utcai tüntetésért csak megetetik de nem lakik jól...
pbalage
@Csizmás Kond: hehe, tudod mit? most én is kifáradok valamelyik főtérre, esetleg kilövetem a szememet az orbanista maffiózókkal. amikor ellopjuk majd a tankot, meg szétverjük a mittudoménmilyen székházat.
(úgysem merik megcsinálni, mert ha ez megtörténik, tuti csíkos ruhában fognak üldögélni valami fémketrecben)

Ja és egyáltalán nem én voltam, ha valami esetleg történik.
Csizmás Kond
@pbalage: Az érdekessége az, hogy hétfőre szevezik...mert ugye a vasárnap az tabu...:)
pbalage
@Csizmás Kond: ez a buli már jó régen hétfőre lett szervezve, erre már számítottak a résztvevők is, de persze ha vasárnap csak a fidesz boltok nyithatnak ki majd, akkor majd kicsit máshogy lesz az egész. A csapattal minden oké, mindenki barátságos, nem verekedősek, nyugodtan körülnézhetsz, ha véletlenül kedved szottyan.

vimeo.com/110394933
silber13
@Csizmás Kond: 15:02-re: Bizonyára nem jó kedvük viszi őket az utcákra, és nembúbajomi csűrdöngölőt fognak táncolni.
15:37-re Hol keressenek ház körüli munkát? A bérházak, panelok között? Szoktál gondolkozni? És keressenek munkát, tevékenységet, ami nincs? Egyszerűen nincs, mert a qrmánynak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy legalább lehetőséget biztosítson.
Csizmás Kond
@pbalage: Köszi, de ha társaságot keresek azt nem az utcán fogom tenni...:)
pbalage
@Csizmás Kond: okés, oda mész ahova akarsz, felőlem akár nézheted a füvet is, hogy milyen sebességgel nől.
Csizmás Kond
@silber13: bizonyára...demint tudhatjuk eredmény is csak olyan születik az ilyan utcai izéből amilyen, tehát ha valaki valamit el akar érni akkor ne az utcán keresse a megoldást.
na és bérház...vagy panel...vagy akármi...gondolod ha az utcát huggyozozd össze attol jobb lesz neked, mert ugye ott nincs amit egyebet kezdj...?
miazavalami
nahát! Hogy hogy ennyi ember ráér az egész országban ilyen dübörgő gazdaság mellett?
JAJMÁR
Akit érdekel a hazája sorsa, és elege van a korrupt politikusokból, az ott lesz, már a távolság sem kifogás. Én ott leszek :)
pbalage
@Csizmás Kond: akkor elég soká kell várnod :)
Csizmás Kond
@pbalage: várok de tudom hogy nőlni fog...:)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...csak vigyázz nehogy berekedj...:))
JAJMÁR
@Csizmás Kond: ...oké, vigyázok :)))
silber13
@Csizmás Kond: Igazságod vagyon! Ha valamit el akar érni a tömeg, kezdje a parlamentben, vagy a fityisz székháznál, bár onnan sietve menekülne a bent lévő siserehad! Másfelől meg nem szokásom az utcákat, tereket összehugyozni, az a macskák dolga.
Csizmás Kond
@silber13: Tulajdonképpen mindenkinek ugyanaz fáj, csak más írt ken rá...:)
silber13
@miazavalami: Magad adtad meg a választ! Joggal teheti, ha dübörög a gazdaság! Dejszen dübörögjön, az a dolga!a dübörgést életre hívók peig nem pihwennek, tüntzetnek!
F_Viktor
Megismételni tudom csak @JAJMÁR: -t!

Akit érdekel a hazája sorsa és elege van a korrupt politikusokból, az ott lesz, már a távolság sem kifogás. Én ott leszek!
simmering73
Fideszbirkáknak nem lesz semmi ellentünti? Békamenet off? Anyám szomszédja egy bigott fideszseggnyaló volt. Aztán ahogy valóravált a tündérmese, úgy adta alább. Először leverte a trikolort a garázsáról. Ma már lemondta a mn előfizetését is.
Yoda69
Helyes, helyes. El kell zavarni ezt a nepnyomorito bagazst.
Helyesebben nem elzavarni, hanem bortonbe veluk. Mocskos adocsalo fergek.
Desischado
@F_Viktor: Én is!
@Yoda69: Yoda, már ezért megéri kimenni! És igazad van, takarodjon ez a népnyúzó embertelen kormány!
Yoda69
@simmering73: A birkamenetet lefujta a taho. Attol tart, hogy ezzel csak olajat ontene a tuzre. Na ezt kivetelesen jol latja.
human
Mi is megyünk tüntetni. Oda-vissza 120 km, de ez nem nagy áldozat a célért.
moiszikf
@coyote3: Nem is fognak elérni semmit és két hét múlva a kutya sem emlékszik az egészre.
coyote3
@moiszikf: Ahogy egyre pofátlanabbak lesznek, úgy fog egyre jobban nőni az elégedetlenek száma és úgy fog nőni a felvonulók száma .
Miklós Julianna
@moiszikf: Én dolgozni megyek és nem tüntetni egy csűrhe bandával!!Gondolom hogy a nyugdíjasok, akiknek nincs semmi dolguk azok mennek tüntetni, de Ők sem tudják, hogy miért! Csak van egy pár szarházi mszp-s, és menni kel, ja meg 100000 forintos nyugdij mellett nem kel dolgozni, hiszen meg élnek belőle és így unatkoznak, el kel tölteni az időt valamivel!!! Sokan nem lesznek, mert kb 6millió ember a munkahelyén lesz és nincs ideje ezekkel foglalkozni!!!
nemjoezigy
@Miklós Julianna: fideszkdnp szócső:
Ez egy nagyon vonalasra sikerült hozzászólás.
Még a kormány is csak 4 millióval dicsekszik és cél az 5 millió MUNKAVÁLLALÓ!
Meg lehet nézni, nem a nyugdíjasok vannak többségben, azt hiszem ez a fideszkdnp-re jellemző inkább, legalább is ezt látni a tvben, ahol csókolgatják az orbán kezét és ölelgetik az orbánt.
Most olvastam máshol egy fidesz párti megnyilatkozást, hogy ő a fideszre szavazott és arra is fog, mert nincs jobb (szerinte) , de ki megy a tüntetésre, mert nem ért egyet a mostani helyzettel, az ígéretek megvalósításával, a korrupcióval, a kormány működésével.
mate03
@Miklós Julianna: Tudod lehet hogy te, csürhében nevelkedtél A nyugdíjasok tudják hogy miért kell kimenniük! Hogy a szarházi fideszes ,görényeket elzavarják! Egyébként te is lehetsz még nyugdíjas, ha megéred és ha lesz még egyáltalán nyugdíj!Ha ez a kormány marad,biztos hogy nem! Tudod a legutóbbi tüntetésen,a fiatalság dominált! Te viszont nem hiányzol! Neked ott van a birka menet, ott szeretsz bégetni
coyote3
@Miklós Julianna: Csürhézés helyett forgasd inkább a magyar helyesírási szótárt. Rád férne...
F_Viktor
@mate03: Írod:
"Tudod lehet hogy te, csürhében nevelkedtél A nyugdíjasok tudják hogy miért kell kimenniük! "

Csűrben született és nevelkedett? :-))
Nyugdíjasok kiszorították a fiatalokat a fityeszhez köthető gyűlésekről, fityesz-katonák közeléből.
Miklós Julianna
@human: inkább dolgozni mennél! Biztos ingyen ebédet kapsz, ingyen ruhát, lakás fenntartási hozzájárulást,gyerekeid ingyen ebédelnek,ingyen kapnak tankönyvet,ingyen ruha, szociális támogatás a gyerekneveléshez,ha nem fizeted a rezsidet a felét az állam kifizeti,Mit kéne még értetek tenni???Ja helyettetek dolgozni, de a fizetést adják oda néktek! Ti vagytok az ország szégyenei!El kéne már gondolkozni azon, hogy mit csináltok!
m.macskosz
@Miklós Julianna: Neked ahhoz mi közöd, hogy valaki mit csinál a szabadidejében?
Te például fogadd meg @coyote3: tanácsát, próbálj meg helyesen írni magyarul!
Dr. Felipe
@moiszikf: "Nem is fognak elérni semmit és két hét múlva a kutya sem emlékszik az egészre."

Én még a taxis blokádra is emlékszem, pedig nem ma volt. Ha nem is holnap de rövidesen hasonló megmozdulások lesznek míg vicctor le nem mond.
Miklós Julianna
@mate03: @human:inkább keres munkát 90 km -nél távolabb és a kormány fizeti az albérleted díját rezsistől!!!Erre kéne az energiádat fordítani,nem a baromságra!!! Sok ember igénybe veszi eszt lehetőséget!nem kel 120 km-re menni közelebb is lehet munkát találni,csak
keresni kel!
Dr. Felipe
@Miklós Julianna: Kicsit eltévedtél. A csürhe a túloldalon van. Neked ott a helyed.
Dr. Felipe
Akibe belerúgott a 4-5 év alatt ez az aljas rezsim az menjen tüntetni, lehet hogy vicctor ismét Svájc felé veszi az irányt.
m.macskosz
@Horizont: Miklós Julianna koránál fogva már legalább 10 éves nyugdíjas.
Hogy életében dolgozott-e, és emiatt kap-e nyugdíjat, az már lapra tartozik.
F_Viktor
@Miklós Julianna: Írod:
"Miért nem dolgozni mész???"

Azért, mert most legfontosabb, Orbánt elzavarni, valamint a hozzád hasonló sz@rh@ziaknak megmutatni milyen kevesen vagytok.

Írod:
"Biztos ingyen ebédet kapsz, ingyen ruhát, lakás fenntartási hozzájárulást,gyerekeid ingyen ebédelnek..."

Demagóg, betanult szöveg, ezt már egy ideje nem kapják meg a rászorulók.
Kedvesed neked és a hozzád hasonló haszonlesőknek érdemtelenül osztogatja szét az adófizetők és az EU pénzét!
m.macskosz
@m.macskosz: "Biztos ingyen ebédet kapsz, ingyen ruhát, lakás fenntartási hozzájárulást,gyerekeid ingyen ebédelnek..."
@F_Viktor: Gondolom rá gondolt ez a rokonszenves, tanult hölgy.
F_Viktor
@m.macskosz: Az igazságosnak hazudott, egykulcsos adórendszer nélkül 800 ezer hű fityeszre X-előt veszítene Orbán. Nélkülük csak a 3. pártként ülhetnének a Parlamentben.
Nem véletlen, hogy 10 százalék alá szeretnék letornázni az SZJA összegét.
mate03
@Miklós Julianna: Na idefigyelj te fidesz lotyó! Én végig dolgoztam több mint 40-évet! A munkahelyem mellet kisiparosként is tevékenykedtem.nekem te munkáról ne hadoválj,mert lehet hogy életedben még egy jó ízűt nem dolgoztál! Írsz itt hülyeséget ingyen kajáról ,ingyen tankönyvről! Nagyon sok olyan diák van ,akiknek a szüleik ,júniusban kifizették a tankönyv árát,de könyvet a mai napig nem kaptak! Ajánlom hogy vegyél vissza ,mert ezen az oldalon,neked nem terem babér!
spu00
Már bele gondoltak, ha vágyuk teljesülne-amire nagyon kicsi az esélyük- mit kezdenének azzal a kormánnyal ami utána jönne? 94-98, vagy a 2002-10 közötti eredmények Önöket kielégítené,csak ne O.V legyen hatalmon? Mert ha igen, akkor próbáljanak szavazókat is keríteni, meggyőzni, hogy a kevesebb jobb és szebb. Tudom , Önöknek az a célja, hogy elérjék az USA-t, mert ott a gyerek szegénység 33%-s, s nálunk csak 23%, ez nem járja, érjük el a 33%-t. Harcoljanak, minden lehetőségük meg van ennek eléréséhez.
bence
@Csizmás Kond: ! Akkor hol ?! Menjen orbán házába ? Még a környék is ahol lakik , le van zárva !
moiszikf
@Dr. Felipe: A taxisblokád valóban országos volt, nem csak a nagyvárosokra terjedt ki. Egyébként arra lennék kíváncsi, ha újra megmozdulna az egész ország, vajon ki állhatna az élére? Kit nem hajtanának el a búsba a Zemberek? Ki az, akinek még hinni tudnak? (Többmilliós tömegre gondolok!)
moiszikf
@coyote3: "Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek."
F_Viktor
@spu00: Írod:
"...mit kezdenének azzal a kormánnyal ami utána jönne?"

Most olyat mondok neked, amit még soha nem hallottál a pártodnál!

Szakértő kormány! Nem pártkatonákat a miniszteri/helyettesi/államtitkári bársonyszékekbe, hanem hozzáértő, szakértő embereket! Azokból pedig nincs hiány az országban, vannak itt gazdasági-, oktatási-, egészségügyi-, stb. szakember, aki szakértelmével el tudja irányítani ezt az országot.
Nem kellenek a kormányba Semjének, Lázárok, Balogok, Pintérek, Hendék, Szíjjártók, Rogánok, L. Simonok, Kerényik, de Csányikra, Domokosokra sincs szüksége az országnak!
Tehetségtelenek, dilettánsok, csak a mutyizáshoz értő pártkatonákból lett bűnözök serege! SZAKÉRTŐKET AZ ORSZÁG ÉLÉRE!

Írod:
"Önöknek az a célja, hogy elérjék az USA-t, mert ott a gyerek szegénység 33%-s, s nálunk csak 23%, ez nem járja, érjük el a 33%-t."

Hazudsz sánta zugügyvéd!
Magyarország gyermekszegénység terén rosszabbul teljesít mint Románia!!!
wapbooks.tuti.hu/kepek/gyermekszegenyseg.jpg

2008-ban Magyarországon 24,4 százalék, Romániában 40,4 (!!!) százalék,
2011-ben Magyarországon 25,5 százalék, Romániában 40,3 (!!!) százalék,
2014-ben Magyarországon 35,0 (!!!) százalék, Romániában 34,4 százalék!

Látod milyen szépen látható Orbán bűne? Látod mennyit fejlődött Románia?
10 kör előnyből kerültünk körhátrányba!

Számokra kellene figyelnetek férgek, nem a propagandaszövegen csorgatni a nyálatokat!
Nil
@Miklós Julianna: nagyon nem tudja hogy működi a szociális védőháló és hogyan működik a munkaerőpiac
remélem elmúlt már 40 éves és hamarosan a saját bőrén is megtapasztalja a valóságot
m.macskosz
@F_Viktor: tegnap, 20:03 Ahogy mondod, az újabb száz milliárdokból kieső összeget meg majd újból összedobják a létminimum alatt élők..:(
Miklós Julianna
fÁJ AZ IGAZSÁG???tALÁN DOLGOZNI KÉNE MENNI, ÉS ÁLLANDÓAN A KORMÁNYT KRITIZÁLNI. Ha egy másik lenne akkor több mindent adna???N, nem kéne dolgozni, stb???Álomvilágban éltek.Nem beszélve arról hogy amit szeretnétek az soha nem fog bekövetkezni!40 éves már elmúltam, és dolgozom, nem ugy mint sok másik ember!Én magam keresem a munkát, és nem várok arra hogy, a sült galamb a számba repüljön!!!Ha lenne egy másik kormány egész biztos nem kéne adót,adókat fizetni!???Gyurcsány banda is állandóan adókat talált ki!Én sem szeretem az adókat, de a szocializmusnak vége,.Ez kapitalizmus!
micfild
@m.macskosz: szerintem meg, Julcsika a fideSS székház wc-s nénije és naponta orgazmust él át, hogy személyesen tisztithatja a ...
Olyan ostobaságokat hord össze, hogy az valami döbbenet.
Milyen jogon merészeli megkérdőjelezni, hogy nem bárki is nem dolgozik?
ja... tudoomám.. annak jogán, hogy fidesznyik és azt képzeli neki mindent szabad. Az ilyenek ha éhen döglenek is akkor is sgset fognak nyalni. Ez élteti őket.
silber13
@Miklós Julianna: 05:38-ra : Egyre több hülyeséget motyogsz! Bölcs dolog lenne egy fejészhez fordulnod, vagy agyturkálóhoz Kérd meg imádott Belisariusodat, intézzen számodra egy alapos kivizsgálást Grazban!:-))
coyote3
@moiszikf: És? :) Ha nem akarsz nem mész. Én sem mentem anno Kossuth teret telebrunyálni és gyújtogatni. Neked sem kell ma jönnöd. Jó pihenést otthon.
m.macskosz
@micfild: Azt hiszem, simán provokátor, persze nem ingyen.
evacica
Na végre kezd ébredezni ez a szerencsétlen ország! Már ideje, hogy a borkaságnak vége legyen! A szemünk láttára rabolják ki az országot!
coyote3
Köszi, jól. Nem romboltunk, nem raboltunk ki egy büfét sem.
m.macskosz
@coyote3: Az nem is úgy volt!
A wittnermarcsa megmondta,
hogy azokat a Túró Rudikat 2006-ban ki is fizették a fijjjjjug!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.