A Fidesz szerint a Gyurcsány-kormány volt az, amely hatalma megtartása érdekében szövetkezett Portikkal.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak hát portik maffiózóval antónió rogánó maffiózó üzletelt és nem a Gyurcsány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Hát persze, akkor miért Pintért tartják maffiózónak ?
Manhattan
Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire...

/Virág elvtárs/
vukkocska
??? Nagy szarban vannak, ha már ilyesmiken agyalnak. Bizonyíték? Ha csak halvány gyanújuk lenne, már rég vezető száron vitték volna őket el.
mariaberta
A hatalom elvesztésének lehetősége meghülyíti az egész fidesz bagázst.
Lassan már azt is tudni fogják, hogy Gyurcsány és Bajnai mikor megy budiba, kis avagy nagy dolgokat tettek.
Szánalmas.
Dr. Felipe
Csak hát portik maffiózóval antónió rogánó maffiózó üzletelt és nem a Gyurcsány.
nyanya001
Mindig azt hiszem, hogy már nincs lejjebb !
De van, és biztos lesz még lejjebb is !
Tényleg sz@rban vagytok ahogy az iwiw alapítója is mondta !
Clavigo
:) :) :) :) :) Hűűű,,vazzze..:) :) :) :) :) Akkor Rogán Tonyó a Gyurcsány samesza ?? ?? :) :) :) Hát ki kajálja be ezt a b@romságot ?? :) :) :)
nyanya001
nepszava.com/files/2013/04/magyarrobi-qpr.jpg
A szemüveges úr Magyar Róbert, a Fekete Sereg vezetője, a középső alakot ismerjük, a harmadik személy talán valamelyikük testőre. A középső bűnöző rossz fényt vet a másik kettőre, legyenek azok bárkik.

nepszava.com/2013/04/magyarorszag/orban-bunozokkel-nem-mutatkozunk.html
gibgab
Már kezdtem hüledezni, hogy Gyurcsány lepaktált a fidesszel???
torok sultan
@Toby: Ő nem maffiózó,kikérem neki!
Ő MAGA A KERESZTAPA! Ne fokozza le,ha kérhetem.!
Clavigo
Vazzze...Ezt a dumát még talán a CÖF-ös Csizmazia pajtás sem nyeli be csont nélkül..:) :) Pedig az már valami lenne..:) :) :)
bencemacska
Igaz a mondás: "ki mint él, úgy ítél"

A Fidesz által kiadott kommüniké pontosan azt vetíti ki Gyurcsányra és Szilvássyra, ahogyan most dolgozik együtt OV és a titkosszolgálat!!!

Senki nem tud kibújni a bőréből. Ha ők a titkosszolgálatok adattárából keresnek vissza évtizedekre adatokat, akkor meg vannak győződve arról, hogy elődeik is így csinálták!
Toby
Részlet Nógrádi László "olaj-tanú" jegyzőkönyvéből:

"Ebben az időben kezdett lejárni hozzá az akkori rendőrkapitány, Pintér Sándor. Amikor nem volt dolgunk, orvvadászattal ütöttük el az időt, és természetesen nem volt senkinek engedélye. Ezeken az orvvadászatokon részt vett Bozóki László, Litauszky István, Nyúl József, Frei László, Narancsik, a kiskőrösi vámparancsnok. Akkor kezdett odajárni. Tudnak a Flaisz sumák dolgairól. A Pintérék egy autóval jöttek másod- vagy harmadmagukkal. Ezeken a turnusokon apuék diplomatatáskában 25 vagy 50 milliót adtak át nekik. (Dr. Kóródi Mária: Kinek ?!) Ennek a társaságnak. A Pintér rendőrkapitánynak. 1992-től volt 1996-ig. Ez a kapcsolat a későbbiekben erősödött, és sűrűbben járt le. A végén már úgy összebarátkoztak, hogy szinte tegező viszonyban lettek. A Flaisz, ha a Pintérről volt szó, mindig csak annyit mondott, hogy a Sanyi bácsi."

Jajjj...de tolmácsot kérek !
DR Eric CARTMEN
És ez ugy csak most jutott eszükbe, mikor kiderült, hogy rogántóni , egy maffiózó feleségével üzletelt?? Aha. (ja és nem Lévai Anikóra gondoltam !)
moiszikf
Mo.-on nincs kétféle - jobboldali, vagy baloldali - milliárdos, fehérgalléros bűnözői réteg, ahhoz ez az ország túl kicsi. Ezek bizony egy "falka", mindegyik a privatizáció nevű szabadrablásból alapozta meg magát. Soha komolyan nem támadják egymást. "Balos" kormányok idején sem ment tönkre Simicska, vagy Széles és a mostani "jobbos" impérium alatt sem hallom, hogy sorra csődölnének befele Bajnai, vagy Gyurcsány cégei.
lópicigáspár
És az új pártszövetség neve: FIDESZ-KDMP-DK-MSZP (meg a fene tudja) és máris 5/3-uk van! :-)))
bencemacska
@alterego56: ma, 21:24

Nézd nyanya001linkjét, az bejön!
levarosbukta
Szegény Gyurcsány már régen el fog porladni de a fidesz még mindig őt fogja okolni mindenért.
Dr. Felipe
@nyanya001: Ki az a jóképű idegen ott középen? Jó a fotó, óriás plakátra kívánkozik.
kkalman
Megszólalt a gödör a lyukból. Még hogy Orbánék nem tárgyalnak bűnözőkkel. Az egyik legnagyobb bűnöző napjainkra belügyminiszterré nőtte ki magát.
Arrogáns Tonyó sem egy bűnöző feleségével üzletelt, hanem valamelyik szenttel.
Nyugodtan elmondhatják, a bűnözők már a spájzban vannak.
Vagy már a nappaliban?
Senara
Annyira átlátszó , kis csavarral a végtereméküket , másra kenik .Itt a bizonyíték ...Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat – köztük Rogán Antalt is...:-)))) Mivel üzlet az üzlet , Portik nője pénze is pénz ?
Toby
Sándor István "PAPA" vallomésa az olajügyet vizsgáló bizottság előtt:

“…Továbbmennék még itt az olajügyeken, mert van egy robbantásos ügy is, vagyis bombagyáros ügy is, ami szintén gondolom, hogy érdekli a bizottságot. A bombagyáros ügy, az úgynevezett Dietmar Clodo ügy felderítése is sajnos nálam indult el, inkább ne kezdtem volna el. A kezdeti szakaszt követően átvette egy másik szolgálati ág, tehát annak felderítését valójában nem én végeztem. Nem is ez a lényeg. Abban az időben megy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának a vizsgálata, ahol a Pintér úr és Clodo úr viszonyát próbálja kideríteni a bizottság, hogy mi is volt ott kettőjük között.

Kérem, ezután megy Leonid Kolcsinszki – Clodo bűntársa – kihallgatása az ORFK vizsgálati osztályán, amikor is jelen van Bánáti ügyvéd úr, a tolmács, Szalai Tihamér és még egy-két nyomozó. Megy a kihallgatás. Egy alkalommal Kolcsinszki azt mondja, hogy ezt a részt nem szeretném jegyzőkönyvbe mondani, de közben megya video, merthogy kamerával veszik az egész kihallgatást. Közli ez a Kolcsinszki úr, hogy kérem szépen, én Pintér tábornoknak több megbízást hajtottam végre. Megfagy a levegő, de már azt nem fejti ki, hogty milyen megbízást. Megáll a kihallgatás, Bánáti ügyvéd úr lemond.

Ez a kihallgatási anyag, a videoanyag tudomásom szerint elkerül Túri András – akkor még – csoportvezető ügyészhez is, elkerül a rendvédelmi szervekhez is, és amikor eljön a bizottsági ülés, erről a kazettáról, ami döntő jellegű lett volna a bizottság munkájában, a bizottsági személyek tisztázásában, hallgat az ügyész úr, hallgat a rendvédelem, hallgat mindenki. Mi ez, ha nem egy bűnpártolás, vagy hivatali visszaélés? Ezt én nem tettem szóvá abban az időben, hogy uraim, álljon már meg a fáklyás menet. Sok mindent szóvá tettem, és azért van az, hogy most itt vagyok letartóztatva….”

Most pedig a "jelentem rend van !" felügyeli az alkotmányvédőket ! Gengszter a miniszteri bársonyszékben !
silber13
Ez a fityisz riadt és kétségbeesett kapálódzása a közelgő " kiszmet " ellen!
dr. prédikátor
A fütyi-sz maga az alvilág!!! Nem hiszem hogy az alvilággal lepaktált volna akár a Gyurcsány vagy a Bajnai!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.