A rendőrség drogellenes stratégiája azt a célt tűzte ki, hogy a kábítószer visszaéléses ügyeken belül 15 százalékra növeljék azoknak az eseteknek az arányát, amely nem fogyasztóval, hanem termelővel vagy terjesztővel szemben indul. Ijesztő adat, hogy miközben egy évben négyezernél több eljárás indul kábítószerrel való visszaélés miatt, tavaly ebből csak 15 eset volt kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos, a többi büntetőeljárás fogyasztás miatt indult. Még megdöbbentőbb, hogy a terelés törvényi lehetősége ellenére több mint ezren a bíróságon végzik: majdnem minden második droghasználónak lesz priusza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csakhogy a terjesztők egy része ,,védett vad,, másik része meg ,,etnikum,, így nehéz lesz összeszedni őket...
ila51
Mióta eszik meg az aranytojást tojó tyúkot ?
nezelodo
Egyszer jártam egy rendőrkapitányságon, még az okmányirodás időszámítás előtt. Egy tablón ki volt téve a falra az akkor kapható drogok fényképe, fajta hatás, meg ki tudja milyen szempontok szerint csoportosítva, had tanuljon az ott megforduló autó átírató...

Valaki meg fölé írta, kapható az x emelet y ajtónál. Ma már jövőbelátónak írnám le vicces kedvű helyett a figurát, aki odaírta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.