A 12 halálos áldozattal járó párizsi iszlamista merénylet után kérdeztük Vona Gábor véleményét, mivel korábban többször is kijelentette, hogy a hanyatló nyugattal szemben az emberiség utolsó reménye az iszlám.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ez az Orbán seggéből előbújt barom vajon a saját gyerekét elkűldené egy iszlám országba tanulni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Vona már nem így gondolja, ergo: marad a "nyilas fény" továbbra is...mert az nemzeti !
karma1
Vona ur! jo dolog, hogy meg akarja vedeni Ma.o.-t a terrorizmustol - van nekunk sajat kulonbejaratu mocskos bandank erre a celra -, de tessek eszrevenni, hogy ez a tamadas bizony vastagon az iszlam vallas gyakorloitol eredt, es nem egy katolikus, reformatus, sot, meg az on utalt zsidok sem voltak a kozelben. Bizony ez az eset rossz fenyt vet az on kedvenc vallasara, barmennyire is probalja azt vedeni.
Nagyon udvos dolog visszahozni a halalbuntetest, bar az indokait eleg hulyenek talalom, mi az, hogy csak a terroristakra, a gyereket es idoseket meggyilkolokat vegeznenk ki, mi van azokkal, akik a feleseguket verik agyon egy jolsikerult ejszakai pialas utan, tessek mondani, nem teccet egy picit beb@szva lenni, amikor ezt a sok baromsagot ossze teccet hordani?
Az iszlam fenyessege vilagoljon neked, lehetoleg egeszen kozelrol...
kamazuka
@karma1:Halálbüntetés azért lett egyetemlegesen eltörölve,mert egy egész szakmát,egy ágazatot tart el!
Abban a pillanatban amikor ügyészek,bírók rokonait kezdené el mészárolni bárki,garantálom ott verné az asztalt,hogy kötelet de azonnal.
Mi adófizetők nem számítunk .Ennyi.Nézd meg a napi politikát.Játszadoznak velünk.Tulajdonképpen mi vagyunk a préda állatok,s a szerencse csak annyi ,ha adott időben nem az események helyszínein vagyunk.Tömören!
karma1
@kamazuka: Lajkoltalak, mert nagyon igazad van, de kozben nagyon szomoru is vagyok, mert igy van...:o(((A kerdes mar csak az, hogy a mindig rosszfiu szerepebe kenyszeritett kisfiu mikor lazad fel, mikor vagja fejbe a homokozolapattal azt a dagadt viktorkat, aki allandoan ezt a szerepet osztja ki neki, mikozben o a fakardjaval uralkodni akar az egesz homokozoban, de mar kifele is nezeget, es a szepen rendezett park is kellene neki, ahol eddig az emberek szabadon setalgattak, de ezt is meg akarja maganak szerezni, minden aron...:o(((
muszalyherkules
Vicces,hogy van egy egyértelműen baloldali tv weboldaláról beküldött hír és még a balosok sem olvassák el,mert ha el lett volna olvasva lehetne a tartalomról beszélni!
"A terrorizmus ugyanis "bevándorolt Európába". Szerinte a párizsi "barbár és aljas" terrorcselekmény nem egyszeri esemény volt, hanem egy tendenciának a kezdete, amely idővel Magyarországra is elérhet. Kiemelte, Európa eddig homokba dugta a fejét, de mostantól be kell látnia, nem bír el több bevándorlót. "Ki kell tenni a megtelt táblát Európa határainál" Így van?
Probléma ezzel?
Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában elhangzott "üres és hiteltelen" szavai nem jelentenek megoldást a problémára. Ehelyett a terrorizmussal szembeni válaszlépések részletes kidolgozására van szükség, amelyet szerinte egy a parlamenti frakciók szakértőiből álló fórum tehetne meg. A Jobbik ugyanis úgy gondolja, az egész társadalom biztonsága érdekében fontos a pártok egyezségre jutása
Gond ezzel?a magyar katonákat hívják haza az ázsiai hadszínterekről, amelyeken szerintük jelenleg elsősorban amerikai érdekeket szolgálnak.
a kiskorúak és idősek ellen elkövetett bűncselekmények elkövetői mellett - a terroristákkal szemben is állítsák vissza a halálbüntetés lehetőségét, jogos?
Tolerancia bajnokok ezzel mi a probléma?Az ellenzéki politikus emellett szólt arról is, hogy Magyarországnak zéró toleranciát kell hirdetnie a bevándorlással szemben, ami már most egyre nehezebb helyzetet jelent az ország déli határvidékén. Vona Gábor elképzelhetőnek nevezte, hogy Nyugat-Európa a szerdán történtek hatására Keletebbre tereli a "bevándorlás nyomását", Magyarországnak pedig szerinte erre időben fel kell készülnie. A Jobbik vezetője ezek mellett fontosnak tartja tisztázni azt is, hogy Európa a terrorizmussal és nem az iszlám vallással, illetve kultúrával áll szemben.
Kivetnivaló?a Jobbiknak nincs tennivalója a kémkedéssel vádolt EP-képviselője ügyében. Vona Gábor megismételte, örül, ha az illetékes hatóságok döntést...
muszalyherkules
hoznak!
A probléma itt az olvasók nagy részénél hogy ki mondta és nem hogy mit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.