Ha állami kórházban nem szabad majd fizetős ellátást nyújtani, a fizetőképes betegek átmehetnek abba az óriási magánkórházba, ami már akár idén megnyílhat a Duna-parton.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Fütyisz hogy a gyehenna emésztene el titeket most már jó a ,,magán kórház,, !!!
nyanya001
A legújabb fotó Uruguay elnökéről, aki forradalmárból lett elnök és lenézi a pénz utáni hajszát. Éppen a sorára vár egy orvosi rendelőben... A föld legszegényebb elnökeként "tisztelik", mivel elnöki fizetésének 9o%-át jótékony célra fordítja és nem tűr semmiféle kivételezést.. Ő maga, a tanyájából él a feleségével és rendszeresen kiakasztja az államfőket megjelenésével(szandál, póló pl:), valamint kizárólag economic járatokon utazik, bármilyen kiküldetésbe is megy.
azt hiszem sok országelnök példát vehetne róla...
Forrás: Dél-Amerika Blog

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10544368_650611335025743_3019883202837394209_n.jpg?oh=23f585156a7ecdb5c889833439323801&oe=553A2EBD&__gda__=1430010124_6464a4cd0efc9763b42fc3b7f41603ed
m.macskosz
@nyanya001: Az mekkora show lenne, ha Orbán az SzTK-ban ékágéra várva már a váróban elkezdené lehámozni magáról a golyóálló mellényt...:)
verőce21
A cél az: állami kórház ne kérjen pénzt OEP-finanszírozott ellátásokért, a magánkórházak pedig próbáljanak csak a betegek vagy a privát biztosítók által fizetett díjakból élni.
miazavalami
@m.macskosz: Azt én is megnézném...:-)
Levendula
Magánkórházban elkérhetik-e - jogos-e elkérni - a betegbiztosítási kártyámat?
miazavalami
@verőce21: Na várjá mán kisherceg! Akinek rendben van a számlája attól nem kérnek...
m.macskosz
@verőce21: Hűűűűűűűűűűűű! Az valóban rendkívül életszerű, hogy a János Kórház szépészeti plasztikai beavatkozást végez, Lutz Gizi meg TAJ kártyával fizet.
verőce21
@m.macskosz: (08:20) "A cél az: állami kórház ne kérjen pénzt OEP-finanszírozott ellátásokért...stb." - az eddigi gyakorlattal ellentétben! Szólj, ha ez nem érthető.
verőce21
@miazavalami: (08:30) "szükség van alternatív (azaz magán-egészségügyi) lehetőségekre is azoknak, akiknek van pénzük, magasabb szintű ellátást akarnak, és nem akarnak várni. "
human
@verőce21: Mert eddig kértek pénzt az alapellátásért? Aki türelmetlen volt az persze fizetett. Ez a pénz az egészségügynek ment. Ha ezt tiltják, akkor bevételtől esik el az egészségügy és egyúttal az állam biztosítja a fizetőképes keresletet egy magánvállalkozásnak.
verőce21
@miazavalami: (08: 7) És volt is, pl. Telki-Kórház. De bele is bukott.
És bukott még néhány kórház magánüzemeltetője is, pl. Kiskunhalasi...
m.macskosz
@Levendula: Jó kérdés, sőt! Bár ezt annak idején @szandokan: is firtatta.
Nos, egy magánklinika is végezhet olyan "szolgáltatást", amely után kap
OEP támogatást, gondolom. Vagy nem.
verőce21
@human: Nem fogja megváltani az egészségügyet ez a projekt sem. lásd még (08:43)
verőce21
@human: Az "alapellátás" nagyon tág fogalom, alapesetben a háziorvosi rendelést jelenti.
miazavalami
@verőce21: Én arra gondoltam, hogy most is vannak maszek orvosok. Na ők a beteget a kórházba küldik ilyen olyan kivizsgálásra. Ezek a betegek előnyt élveznek a legtöbb esetben. Ne ezt akarja a kormány megszüntetni. Ha már magándoki akkor legyen magánkórház is a magánorvosi hálózathoz...
m.macskosz
@verőce21: "Szólj, ha ez nem érthető."
Szólok!
Mivel ez eddig is tilos volt, mivel ez csalás.
m.macskosz
@verőce21: Az eü.-i ellátás kiváló ma Magyarországon! És most nem ironizálok.
m.macskosz
@miazavalami: ma, 08:27 Oszt' Papusnak van-e tudomása arról, hogy Kegyed szívesen nézegetne egy CSIPPENDÉL EKSÖNT az ország miniszterelnökével?!
miazavalami
@m.macskosz: Most mé?
Nincsen abban semmi! Nem leszek rosszul tőle. Láttam már pocakot élőben is..., igaz az nem az orbáné volt...
Unaloműzésre kiváló! :-)
m.macskosz
@miazavalami: Ne komolytalankodjunk, kérem!
miazavalami
@m.macskosz: Én e?
Hát hun komolytalankodok én kérem szépen. Felteszed kacifántos kérdéseid, és igyekszem kibogozni értelmét, és igen választékos szóhasználattal válaszolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.