A vénaszkenneres beléptetés ellen tüntető ferencvárosi szurkolók többször halálosan megfenyegették a zöld-fehér klub elnökét – írja a Blikk.

„A mi lelkünk a lelátókon, a te lelked a halálsoron” – Kubatovékat az egyik reggel ez a felirat fogadta, a házukkal szembeni HÉV-megálló korlátjára feszítették ki a molinót. Internetes oldalon a „Kubatov, haljon meg a családod” üzenet olvasható.

Itt azonban nem állt meg az ügy. Több montázs is készült, az egyiken az FTC-elnökének és tanácsadójának a fejét odamontírozták az arab terroristák által elfogott, kivégzésükre váró foglyokéra.

"Természetesen rosszul esnek az üzenetek, de nem törnek meg. Sőt, inkább megerősítenek abban, hogy muszáj megvívnom ezt a csatát, de nem magamért, hanem a Ferencvárosért"

– nyilatkozta Kubatov. Hozzátette, a hasonlókat elkövettőkkel a továbbiakban sem kíván leülni tárgyalni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@papa.49: nem az a lényeg, hogy mit keres, henem hogy mennyit! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@eszegfu: ma, 13:52
Milyen tévedésről beszélsz?
Amikor a tesóm apja elvitt a Népligeti stadionba engem, mint gyereket, az inkább neki volt szórakozás, én meg egyúttal megőrzésben voltam. Honnan lett volna fogalmam, hogy milyen volt az akkori foci színvonala, a játékosok hozzáállása?
Gondolom ezekkel a fogalmakkal te se voltál tisztában, csak azt láttad, hallottad, hogy szurkolás folyt. Na, én meg a perecesre emlékszem. S most jutott eszembe, volt még szotyola is. :-))
eszegfu
@tivoli: Bizonyára rosszul fogalmaztam... a tévedést a Te "nem is igaz" mondatodra értettem, mivel én nem használom kategórikusan a "nem igaz"-at. Nincs abszolut igazság, mert más-más nézőpontból szemlélve akár mindenkinek igaza lehet.
És ha már itt tartunk...az innivaló nem Bambi volt?
mate03
@karma1: Úgy látom egy húron pendülünk!
mate03
@tivoli: A fruti árúst meg Kalapnak hívták! Istenem a régi szép idők!
karma1
@mate03: 20.07-re: ... aminek en nagyon orulok, es megtisztelonek is tartom!...:o)))))
kukac50
Illő lenne már észre vennie magát! Kurva sok ember utálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.