Remek polgármesterjelöltjei voltak tavaly ősszel a liberálisoknak. A parasztozó 7. kerületi, utána itt a jobbikosok akasztásáról ábrándozó 20. kerületi jelölt. Rózsa Mihály a Kettős Mérce blog csütörtök esti, "Mi nekünk a Jobbik?" című rendezvényének Facebook-falán akasztatna fel egymillió embert.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: postás
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Szép kilátások. Kis hitlerek a láthatáron? :-))
Hellcat
Na azért a jobbik se egy matyóhímzés...hosszú kötéle átdobva egy rúdon...egyik felére jobbikos másikra liberális. Felakaszthatják egymást.
Dr. Felipe
Mert? Csak a "netannyaut" lehet felakasztani meg a Gyurcsányt?
szolmekkoj
Rózsa nem lopott el munkagépeket, vagy cipőszállítmányt, nem pornózott, nem is pedofilkodott és még a pókokat sem szereti. Az ötletei radikálisak. Na de a radikális csürhével szemben - akik többek között hitler születésnapját ünneplik - azokkal szemben nem megengedett talán a radikális gondolkodásmód? Dehogynem! Ez a csürhe csípőből utasítja el a liberális eszméket és mindenkit melegebb éghajlatra küld ha az egy kicsit is civilizáltabban vagy liberálisabban gondolkodik. Akkor most, hogy is van ez? Ők megengedhetik maguknak a szélsőséges gondolkodást, de velük szemben meg legyen mindenki hyper-liberális, legyen megértő és aki csak hozzájuk mer szólni az kiemelten figyeljen a csürhetagok érzékenységére? Mi a francért? Ők talán érzékenyek bárki problémája iránt aki nem az ő nézeteiket vallja? A radikális nézeteket valló, rasszista, antiszemita, gyűlölködő és uszító csürhe ne lepődjön meg azon, ha szembetalálja magát egy szintén radikálisan gondolkodó emberrel. Ez egy természetes reakció arra a gyűlölet cunamira amit ránk zúdítanak már több éve. Mert, az a hülye aki úriemberként viselkedik az útszéli zsivánnyal. Az biztosan megjárja. Aztán a másik dolog, hogy kellene viselkedjek egy éhes oroszlánnal, talán úgy mint egy báránnyal? Nem tehetem, mert akkor szinte biztosra vehetem, hogy felfal. A szélsőséges nézeteket vallók ne lepődjenek meg azon ha szélsőséges nézeteket valló emberekkel találják szembe magukat. Ezt maguknak köszönhetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.