„Felháborodom, tehát vagyok” – mondta a volt miniszterelnök pártja rendezvényén, majd tudósítónknak beszélt hathetes gyermekéről is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
tény ov jól indult csak aztán megváltozott - szerintem akkor lett beteg
ha észrevették volna az emberek akkor sosem kapott volna hatalmat- egyszer sem
zsuzsanéne
Erre mondják, védjen meg téged a Gyurcsány! De valóban nem értem, Orbánt Gyurcsányon kívül csak a volt szdsz-esek védik: Magyar Bálint, Kőszeg Ferenc.
papa.49
@zsuzsanéne: Hát látod ezt én se értem, pedig elég sokat ismerek közülük, akik tevékenyen szervezkedtek a kádári rendszer ellen a '80. as években...Vannak ott még nem csak volt szdsz. sek, meg más pártokba beálltak is... De nem a ,,védett vadakra,, gondolok mint a hazugovics és társai, a volt pártfunkcik gyerekeikre...
kamazuka
Igen!Ez így igaz a felkelés rendszerességére utalva!
Ami a szoptatási időpontokat illeti,már nem látok tisztán. Gondolom.a No milk today-t ott is úgy énekelik,mint mifelénk.A mi szoptatásunk már javában zajlik.
Hát nem éppen áldásos,de megesik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.