Az Index szerint ha egyáltalán igaz a hír, amely szerint volt magyar kormányfőt tiltanak (vagy tiltottak) ki Oroországból, úgy csakis Gyurcsány Ferencről lehet szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon jo laszti ez Fletonak: O van olyan tokos, hogy ker egy orosz vizumot, oszt meglatjuk...:o))

Mikor meri majd ugyanezt megtenni a csuti orias egy amerikai beutazasi kerelemmel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@karma1: Írod:
"csak brahibol ker egy vizumot, hogy elejet vegye minden szobeszednek..."

Ahogyan már előttem is írta valaki, Gyurcsány leütötte a magas labdát, ebből csak jól jöhet ki, akár tiltva van, akár beutazhat Oroszországba.
Tökös lépés volt tőle, igaz a fityesz által megvakítottak ebből semmilyen következtetést nem fognak levonni, nem követelik a családon belüli hasonló lépést.
karma1
@bra048: Gyurcsany magasrol sz@rik az egeszre: (mint peldaul en is tennem). Gyurcsany NEM akar keletre nyitni sem most, ellenzekben, sem akkor nem akarna, ha ujra vezeto pozicioba kerulne. Igaz, akkor hivatalbol kellene erintkeznie putyinnal, de mivel O, Fleto IGAZI politikus, megtalalna annak is a modjat, hidd el...

Szoval teged meg most sem erdekel, hogy ki volt a MASIK OT Amerikabol kitiltott egyen? Mert az bizony klasszisokkal erdekesebb adat lenne, mint az oroszorszagi kitiltas...
karma1
@bra048: Hol olvastal arrol, hogy a DK kelet fele ohajt nyitni, es ennek erdekeben targyalasokat akar folytatni az oroszokkal? Mert azert ez egy hir lenne a sajtoban, - de errol szo sincs, argus szemekkel figyeli a fideSS-es sajto Fleto minden lepeset, ha valamit akarna mutyizni putyinnal, azt a fideSS azonnal nagydobra verne.

Ne gondolj bele a folyo politikaba olyat, ami nincs benne...
Ki volt a masik 5 USA-bol kitiltott? Mert ez a cikk tereles a fideSS reszerol , es ugy latom, sikeresen vonja el a figyelmet errol a tenyrol.
bra048
@karma1: A tegnapi 20.40-re A DK nem óhajtott és jelenleg sem óhajt kelet felé nyitni,
hiszen ki nem mondva minden bal és jobb demokratát a soraiban óhajt tudni. Ennek
persze sajnos éppen a Gyurcsány személyében vannak alapvető akadályai- jobb oldaliak esetében-,, de ez nem zár ki Putyin részéről váratlan húzásokat. Putyin azért is ejtheti Orbánt, mert tudja, hogy nála nagyobb szélkakas Európában még nem volt.
Emellett gondolni kell arra is, mi lesz, ha az UNIO végleg megtorpedózza a PAKS 2 projektet, és akkor ugrana a hitelszerződés lehetősége is...
karma1
@bra048: Nagyon ugy nez ki marpedig hogy ugrani fog a paksi szerzodes, mert orban le tudta tolni a parttarsai es a csoro magyarok torkan ezt a szerzodest (mivel ugy intezte, hogy senki nem tudhatott semmirol, meg a legkozelebbi mukatarsak sem), dehat putyinnak is kellett volna annyi eszenek lennie, hogy ez a szerzodes nem legitim, es korantsem eleg kettojuk alairasa az uzlet nyelbeutesehez. Kizarolag a ket ember (?) kapzsisaganak tudhato be, ha nem jon ossze Paks II., dehat ez is benne volt a pakliban kezdetektol. Putyin akar dobja orbant, akar nem, o csak simlis politikusokkal tud majd uzletelni, nehogy azt hidd, hogy a jobbik mindent tisztan, megtamadhatatlanul fog intezni, ha ok kerulnek a hatalomra, sot. Na, majd meglatjuk. Egyenlore nagyon felgyorsultak az esemenyek, es - szamomra elegge varatlanul - nem az ellenzek, hanem sajat belso parttarsai dongetik a tronjat,... (Igaz, ok ismerik a leheto legtobbet rola, bar mint egy jo osszeeskuvesben: senki sem tud mindent, csak 1-1 reszletet.)
wagabund
Aszonta Gyurcsány, hogy hétfőn vízumot kér az oroszoktól...ma hétfő van...

akármi is lesz ebből, nagy bulinak nézünk elébe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.