Baloldali provokátorok akarták szétverni a Fidesz tapolcai választási gyűlését - közölte Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán két órán át váratta híveit Tapolcán.
A tapolcai Malom-tó partján több száz fideszes és több tucat sajtós zsúfolódott össze, egy üres pódiumra szegeződött minden tekintet: ide várták Orbán Viktor miniszterelnököt, aki Ajkán meg Sümegen már lezavarta a műsorát, innen viszont két órát késett. A jelenlévők idegeit a dehidratáción kívül az is végig borzolta, hogy a túloldalon néhány szolidaritásos tüntető teljes erővel bömböltette az Örömódától a Nem tetszik a rendszeren át az Illés-féle Ne gondoldig az összes olyan dalt, amivel ki lehet készíteni a fideszeseket. :))
index.hu/belfold/2015/04/09/orban_ket_oran_at_varatta_hiveit_tapolcan/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Anna Mária: Csak nem? Te is illetékes vagy?
Anna Mária
@kkalman: Nem, én nem vagyok illetékes. Szerintem az elmúlt öt év nem kommunista provokáció, hanem valami egészen más, a Horthy-korszakra hajazó, pénzhajhászatra alapuló elvtelen katyvasz.
kkalman
@Anna Mária: Ezzel egyetértek, de mert a Fitymaszban ücsörög a legtöbb volt MSZMP-s és KISZ-es funkcionárius, erről már többször jelent meg itt is felsorolás, az állításomat továbbra is fenntartom.
Anna Mária
@kkalman: Igaz, hogy ott ücsörögnek, de soha az életben nem voltak kommunisták, csak az mszmp karrierista, elvtelen seggnyalói.
kkalman
@Anna Mária: Most meg a Fidesz karrierista elvtelen seggnyalói. Semmit nem változtak, csak a vörös helyett narancs színű segget nyalnak.
Anna Mária
@kkalman: Persze, így van, de a hangsúly minden korban, minden rendszerben az elvtelen jelzőn van. Ezért hagynám meg a kommunistázást a fideszes izéknek, mert a köztük lévő, a korábban az mszmp seggét nyaló karrieristák ugyanúgy nem voltak kommunisták soha, mint ahogy mondjuk egy csatornapatkány sem.
Eszmék, elvek nélküli förmedvények uralkodnak és határozzák meg sajnos a közbeszédet és - gondolkodást.
Egy elvhű, valódi kommunistával volt alkalmam még évtizedekkel ezelőtt sokat beszélgetni és vitázni: sok évet ült Horthy alatt, majd semmiféle politikai szerepet nem vállalt soha többé. Nagyon becsültem, ha nem is értettem vele egyet. Elvétve voltak csak ilyen emberek, akiknek semmi köze nem volt ahhoz, amit ma "kommunista" alatt értünk. (Azt hiszem, mindenki mást ért alatta.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.