Hetek óta hajtogatja Gömöri Zsolt, a paralimpiai bizottság elnöke és Deutsch Tamás alelnök, hogy szabályos volt a szervezet körüli botránysorozatot elindító végtörlesztési támogatás. Még akkor is ezt mondta, amikor visszafizette a pénzt. Csakhogy a hvg.hu birtokába került egy dokumentum, amit maga Gömöri írt alá, és eszerint arra hivatkozva rúgja ki egykori gazdasági igazgatóját: ő tehet arról, hogy a neki és több kollégájának adott több milliós támogatás szabálytalan volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem kell csodálkozni hiszen fütyiszes, alapból pont ennyi szorult a ,,kalaptartójába,,!!!
Mobil123
:-)))) Hiába aki hülyének született az hülyén is fog meghalni!!
Hellcat
Na ezek a sorozatos hazugságok sem álltak sokáig a lábukon. Jöhet a felelősségre vonás drogosdajcsal, a vezetőséggel meg a többiekkel együtt...
PATKÁNY FAKTOR: 100%
eszegfu
Hogy finom legyek... ezt a fajta "agyhiányosság" Gömörinél felülmulja az ember képzeletét!
Nem tudja milyen felmondást adott ki a gazdasági vezetőnek, aki a "jobbkeze" volt?! Majd ez a kisstilü védekezése?! Simán ellentmond!
Senara
Ilyen undorító aljasság párját ritkítja , emberiség legalja ez a pasi .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.