Bilincsben vitték el a rendőrök azt a békéscsabai férfit, aki lefestette a kormány egyik menekültellenes propagandaplakátját – írja a Beol.hu.

A férfi a lapnak azt mondta: hajnalban, fél ötkor otthonában rángatták ki az ágyból. Nem engedték felöltözni, egy szál gatyában „feltörölték vele a padlót”, majd megbilincselték. Így várakoztatták az utcán fél óráig, megalázva ezzel a szomszédok előtt, miközben a szobáját is feldúlták.

Biciklivel mentem az óriásplakáthoz, mert a szövege szúrta a szemem. Egy teleszkópra szerelt partvissal festettem le a szöveget, Magyarországot meghagyva, mert a hazámat tisztelem, szeretem” – mondta J. István.

A rendőrök tagadták, hogy a férfit kirángatták volna az ágyból. Azt mondták: a háza nyitott kapuján és szintén nyitva hagyott bejárati ajtaján mentek be, többször kérték a férfit, hogy öltözzön fel, de erre nem volt hajlandó. Szerintük intézkedés közben azt kiabálta, hogy "ebből sajtócikk lesz" és agresszíven viselkedett.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezek a ballibsi komcsi székelyek is...! propeller.hu/itthon/3115890-szekelyudvarhely-is-kioktatta-kormanyt-vendegszeretetbol Vigyázni kell az összessel, mert, ha nem a börtönben rohadnak meg, még a végén felgyújtják a TV székházat és lehet osztani a kitüntetést! Gyurcsány takarodj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Freewolf
Annyira ordít a beképzelt liberális tempó! Hazudik, mintha könyvből olvasná és még a rendőröket is provokálta! Nem jött be neki, hogy megverjék, ezért neki állt hazudozni! Mocsok egy csürhe neoliberálisék!
lópicigáspár
Ezek a ballibsi komcsi székelyek is...! propeller.hu/itthon/3115890-szekelyudvarhely-is-kioktatta-kormanyt-vendegszeretetbol Vigyázni kell az összessel, mert, ha nem a börtönben rohadnak meg, még a végén felgyújtják a TV székházat és lehet osztani a kitüntetést! Gyurcsány takarodj!
Hellcat
"a háza nyitott kapuján és szintén nyitva hagyott bejárati ajtaján mentek be, " Ki hiszi ezt el???
Nem emlékszem, hogy a qrbánt és a haverjait elvitték volna a rendőrök kordonbontásért pedig még a pofája is járt, hogy vállalja a felelősséget! üdv az illiberális rendszervisszaváltásban. Az egyetemista gyerekeitekből már besúgókat képeznek!
hetöndöe
Csak nehogy előkerüljön egy titkos videó felvétel,mely a sértett igazát bizonyítja,mert akkor lesz megint náci pofára esés.:-)))
Freewolf
@hetöndöe: Ha meg semmi nem kerül elő, akkor neolibsi pofára esés marad! Lássuk be, ez a valószínűbb!
JAJMÁR
Szorgalmas rendőrök lehettek, hogy hajnali fél ötkor kiszálltak ezért a helyszínre. Ez, önmagában, mindent elmond!
(Ja, mert ha az ember telefonál, hogy lopják a terményt éppen és tolják biciklin, arra azt mondják, hogy sajnos nincs rá kapacitás elkapni a tetteseket.)
Freewolf
@JAJMÁR: Mondjuk, a rendőr oda megy és akkor amikor és ahová küldik!
Sziszifusz
@JAJMÁR: 11:08
Azért mehettek reggel ötkor, hogy még biztosan otthon találják.
Csak azt nem értem, miért nem idézték a hatóság elé. Miért volt szükség az előállításra. Szökésben volt ?
JAJMÁR
@Freewolf: Ja, bocs, lemaradt a szöveg :-)
A rendőrnek is van "feje", úgy, mint főnök, és úgy, mint saját!
Az ő esetükben a főnök is rendőr, de van ugye a fő fejes is ...
Tudod, ha fényes nappal megkeresi egy rendőr ezt az embert, és beidézi, akkor ez bemegy. Az erődemonstrációra és letámadásra a "megfélemlítés" miatt volt szükség, és ebbe bőven belefér, amit ez az ember állít!
Freewolf
@JAJMÁR: Ezzel nem vitázom, mert valószínű az erődemonstráció miatt kellett ezt tenni! Viszont az is erődemonstráció, ha a gazda megfogja a tolvajt és a rendőr nem ér rá. Ekkor csak annyit mond, hogy ráérnek, mert lelőtte. Érdekes módon azonnal ráérnek! :-))))))
adrenalink
.@Hellcat: 09:01-re "egyetemista gyerekeitekből már besúgókat képeznek" Miről beszélsz? Arra a másik cikkre gondolsz, hogy egyetemistákat toboroz a titkosszolgálat? Ilyen minden országban hivatalosan működik, ez nem fityisz találmány! Olvasd el a pályázati feltételeket, közmunkásokat még sem kereshetnek.
Hellcat
@adrenalink: Várjuk csak meg a végét...ez is lehet díszdobozba rakott szar mint a fidesz dolgai úgy általában lenni szoktak.
Freewolf
Óóóóóóóóóóóóó! Ismét egy felsőrendű kiválasztotti kinyilatkoztatás! Az élő liberalizmus beszédes arca!
adrenalink
@Hellcat: fityiszországban bármi lehet! Sajnos.
human
@JAJMÁR: Az együtt aktivistáival is mi történt? A rendőrök először csak adatokat rögzítettek, majd elengedték őket. Eddig ez lett volna a normális. Aztán megkapták a főnöküktől az utasítást, hogy márpedig példát kell velük statuálni, hogy másokat elrettentsenek a polgári engedetlenségtől. Na ez után újra elkapták őket és bevitték a kapitányságra.
lópicigáspár
@Freewolf: 12.55-re Figyelmetlen és következetlen vagy! Vagy csak elnyomott az ebéd? Kihagytad a liberalizmus szó elő a "neo" jelzőt! :-)
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
lópicigáspár
@Freewolf: Ezt hol olvastad, mert nagyon érdekelne ez a megközelítése is. Most komolyan, mert még az eredeti olasz irodalom is pont az ellenkezőjét állítja az általad említetteknek.
Freewolf
@lópicigáspár: A már meglévő kifejezést alakítottam át!
Liberális elveket hangoztató, de az eltérő véleményeket megtorló, véleményterrort alkalmazó rendszer, amely csak addig megengedő, amíg egyetértenek vele. Minden mást karanténba akar zárni, semmi más nem demokratikus, csak az amit a liberális banda mantráz! Mindenki jogaiért harcol, kivéve a többség! A többség mindig a liberalizmus ellensége. Mivel liberális álcát használ, de gyakrlatilag fasiszta eszközöket és terrort alkalmaz, ez a liberálfasizmus!
lópicigáspár
@Freewolf: Ha ezt Mussolini olvasná, verné a fejét a falba!
Freewolf
@lópicigáspár: Szerencsés, hogy 45-ben felakasztották a partizánok!
Tekla
Nem kéne rongálni a közvagyont . :) én még vissza is festettem volna vele, saját költségre az alapanyagot. Azt had dolgozzon. Utána meg vigyen haza 30 at a menekültekből és jó éjt! Nem tetszik a félelmetes mozi plakát sem, mégsem szedem le !
Abzug62
@Freewolf: Jesszusom, ez a rengeteg sötétség mind magából jön?!
Abzug62
@Tekla: Milyen 30 000 menekültet? Bevette a kampány-cumit?!
Tekla
30 , nem 30 ezer abzug .
Nem kell a kampány cumi duma, meg kell nézni máshol hogy özönlenek, mint a patkányok!
www.youtube.com/watch?t=10&v=uQllUYYY8qc
De ha egy bejön , az is sok!
Desischado
A magam részéről ennek a férfinak hiszek! Nem inkább a bűnözőket kéne vegzálni?
troppauerhumer
@Freewolf: Orbán lekulázta a jobbikuSS pofikátokat.Ugye
nem ismered-az általam nagyra becsült-Hofi Géza művész mondását a
tájékozódási futásról?Van az vicc :egy újszülöttnek minden vicc új,mint
szellemi pelenkásnak idézem:"előbb tájékozódni ,s aztán futni"Ha
tájékozódtál volna és nem a csontig szopogatott FideSS mantrát
fújná,elkerülhetetted volna,hogy hülyének nézesd önmagad,a többi FideSS-jobbikuSS
birkával együtt.
És a lényeg ,A FideSS hazudik a bevándorlásról
is,mint mindenről!A VS.hu megjelent egy pontos elemzés a FideSS koholt vádjait minden oldalról megvizsgálva,Orbán és a FideSS banda megint egy jó nagyot kulázott a híveik pofikájába,íme:

"Ha ez mind igaz a bevándorlókról, az tényleg durva.

Egy új népvándorlás zajlik éppen, charterjáratokkal küldik vissza
Nyugatról a bevándorlók százezreit Magyarországra, elveszik előlünk a
munkát. Orbán Viktor, Kósa Lajos és más fideszes politikusok ilyesmikke érvelnek, amikor a bevándorlás megfékezésének szükségességét
hangoztatják. Megnéztük, mennyiben állják meg a helyüket leghatásosabb mondatok.

Menekültek ezreit toloncolják vissza

Kósa Lajos múlt héten kongatta meg a vészharangot, amikor azt mondta: a nyáron charterjáratokkal küldik majd vissza a német, svájci és francia
hatóságok azokat az illegális bevándorlókat, akik Magyarországon léptek be az EU területére. A politikus szerint így 160-200 ezer embert kell visszafogadnia Magyarországnak az uniós szabályok, az úgynevezett dublini eljárás miatt. Volt olyan fideszes politikus, aki egy
háttérbeszélgetésen több százezres, menekültekkel teli sátorvárosról
beszélt, amelyet a kormány lesz kénytelen felhúzni.

Nem idézem az egészet a linkben tételesen megtalálható mindenre a
válasz.A kijelentés nem igaz,és sorba ,sorba minden Fidesz duma
megcáfolva,vagy féligazságok,de ez nem csoda ez várható volt a
sohasemhazudótól.

vs.hu/kozelet/osszes/ha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.