Németh Szilárdot a nemzetbiztonsági bizottság alelnökeként hívták meg Kálmán Olga Egyenes Beszéd című műsorába, ahol elmondta: az épülő szerb-magyar kerítés mellett lesz határőrizet is. Ám nem a négyméteres falról szóló rész volt a beszélgetés legmegdöbbentőbb része, hanem az, amikor a műsorvezető rátért a rezsicsökkentésre az Európai Bizottságnak írt Trócsányi-levél kapcsán.

Németh Szilárd egyrészt Lendvai "nem lesz gázáremelés" Ildikó nyomdokaiba lépve letette a nagyesküt, hogy amíg a Fidesz-kormány van hatalmon Magyarországon, a rezsi nem fog nőni. Másrészt pedig keményen betámadta az EU-t. Ugyanis szerinte Brüsszel mindent megtesz azoknak a cégeknek a kedvéért, akik kivonultak Magyarországról a rezsicsökkentés miatt.

Így a műsor csúcspontjává az vált, amikor az alábbi, konteótól túlfűtött, bizarr párbeszéd játszódott le a rezsipápa és Kálmán Olga között:

Németh Szilárd: A {helyzet} lényege az, hogy megakadályozzák {Brüsszelben} azt, hogy a magyar családok olcsón kapják meg az energiát. (...)
Kálmán Olga: Ezt most teljesen komolyan mondja? (...) De hát ez nem lehet senkinek az érdeke.
N. SZ.: Dehogynem!
K.O.: Miért lenne Brüsszelben bármelyik hivatalnak, bizottságnak, uniós biztosnak az az érdeke, hogy a magyar családok fizessenek többet? Miért?
N.SZ.: Hát eddig is ez volt, ezért támadták folyamatosan a rezsicsökkentést.
K.O.: De ott ilyen csúnya gonosz bácsik ülnek?
N.SZ:: Igen! Itt a kijáró cégek kézben tartják őket, ez a helyzet. Ő nekik pedig az a dolguk, hogy a cégek érdekeit érvényesítsék, nekünk pedig az a dolgunk, hogy a magyar családok érdekeit érvényesítsük és ez megtörtént. És ezért támadják ezt az egészet.

Az ominózus rész a 16. perctől kezdődik a beszélgetésben.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@Horizont: Valami azt súgja, hogy Te sem "Szilárdra" gondolnál, ha a Tudományos Akadémia elnöki posztjára kellene javasolnod valakit. :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
Láttam, és elakadt a lélegzetem. Vannak menthetetlen alanyok, akik beszuggerálták a diónyi agyukba, hogy a brüsszeli bürokraták akkor élveznek, ha a magyar kisemberekkel jól ki tudnak b...ni. Ennek már kár bármit elmagyarázni, így marad, kész...
eugen4402
@Horizont: Valami azt súgja, hogy Te sem "Szilárdra" gondolnál, ha a Tudományos Akadémia elnöki posztjára kellene javasolnod valakit. :-)
nyanya001
Ez a pasi olyan sötét, mint a bányásztrikó !
lampa laz
Tegnap kihagytam Olgát kőbunkórezsibiztos és vörösre festett agrárszakértő-jogászminiszter miatt. Az előttem leírt vélemények alapján jól tettem.
Senara
Bibircsók-a azért szólt be a csúnya EU ,mert rizsacsökkentéssel kiba**tatok a külföldi érdekeltségű szolgáltatokkal és 2018 ig van idő az államosításából "átvarázsolni" egyik hálás haver kezébe semmi pénzér .
nezelodo
Rezsitábornok Bácsi! Akkor a szerencsétlen élni akaró fiataljaink miért menekülnek a gaz kapitalista, Brüsszel által felügyelt népnyúzók karmaiba, százezer-szám? Netán azért mert az ottani vezetők nem házalnak az azerieknél meg Kínában azzal, hogy milyen olcsó nálunk a munkaerő?!
Tábornok Bácsi! Azért isteni szerencse, hogy nem alsó tagozatosokat tanít, mert az felérne egy kútmérgezéssel, ha ilyesmivel tömné a buksijukat!
soljanka
Rezsi Szilárdot meg L.Szájmont azért tartja a mutyisz, hogy amikor Kósa már túltolja a sötétséget, akkor legyen helyettese.
Esküszöm, ilyenkor még a Lézert is tudom értékelni.
(Mondjuk a Rogánt még így sem)
Clavigo
Gratula a fitymasz-kondának,,hogy ez a kapitális b@rom ott ülhet a parlamentben,,Ha ez az Érték ilyen sötét,,mondjuk,mint egy belső zseb,,,,milyenek lehenek a választói ??
Senara
@Clavigo: Ehhez még tegyük hozzá .Ő nemzetbiztonság bizottság alelnöke .
Clavigo
@Senara: ...:) :) plusz a Birkozó Szöv. elnöke ,mert ehhez is ért..Ez a f@szi akkora tuskó,,hogy ha ki megy az erdőbe,,legyökeredzik..Hihetetlen..:)
Rózsika Hatházi
Mindenesetre, jókat derültem a rezsigladiátor szenvedésén. De az is szánalmas volt, amit a menekültekről nyekergett. Most komolyan! Az egyik nagyeszűnek sem jutott a csöppnyi agyába, hogy akik Olaszországba, vagy Franciaországba érkeztek a tengeren, mindenféle lélekvesztőkön, azokat nem Magyarországra fogják vissza toloncolni? Ezek, csak fújják a magukét, hogy Mo így zsákország, úgy sok tízezer menekültet akarnak itt elhelyezni. És, már hetek óta ez megy. Szerintem ezt a konfliktust a fityisz generálja. Mi van a Quaestor üggyel, pajtikáim???
adrenalink
Azt nem hiszem, hogy bunkó Szilárdnál csúnyábbak, és gonoszabbak lennének!
eszegfu
Fb-on olvastam Bálint József "szellemi világitótoronynak" nevezte Németh Szilárdot!:))
JAJMÁR
@coyote3: Az, ahogy az egész ország "szürreális", de ijesztően!
Vizual
Néztem, szánalmas volt. Ehhez nem kell iskola, ezt a gyenge elméjűek is fújják, kívülről. Jobbik propaganda.
bakegya
Ilyen sík hülyének lenni,már művészet!
Aki Én
Nem vele van a baj, ő teszi a dolgát. A baj azokkal van, akik még mindig nem értik miről szól ez a rezsi hazugság.
Hellcat
Korrigálnám a dolgot picit:

Kálmán Olga: Szilárd csezdmeg, te totál hülye vagy?
Rezsi Szilárd: Igen!
abramovics
mikor a rezsibibircsók elkezdte mondani ezt az igazi hülyeséget, akkor Kálmán Olgának kacagva hátra kellett volna dőlnie a székében, s nevetés közben rámutatva - szó szerint, a kis kacsóival! - belenézve egy kamerába a következőket mondani:

kedves épelméjű nézőink! én kérek elnézést, hogy a műsorba a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK BANDA
.
által küldött képviselőjük ennyire nem képes komoly dolgokról komolyan beszélni, s csak nevetséges, kacagtatóan bárgyú, és primitív dolgokkal, hazugságokkal próbálja befolyásolni önöket, a magyar közvéleményt, embereket!
.
majd megkéri a rezsibibircsókot, hogy most fejezzék be a "beszélgetést - beszélgetni értelmes, felnőtt emberekkel lehet, egy
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK BANDATAGGAL LEHETETLEN!
.
- így majd akkor jöjjön vissza, ha elvégezte az általános iskolát, vagy küldjenek helyette egy talán értelmesebbet!
pbalage
...olyan szép ember...
Én annyira irigylem, hogy még a homolokán is csillog a zsír.
Az esze is vág, mint a borotva.
Még interjú közben is 3 másodperc alatt képes önmagától megtanulni táblázatot kezelni.
Zseni ez az ember, én mondom.
Toby
Fúúú...wazze, megüti a selmeczci féle "csak" magyarázat színvonalát !
hetöndöe
Egy komolyabb cégnél még takarító sem lehetne ez a szarházi rezsiharcos.:-)))
Logogrif
Néha már a villamoson és a buszon is elhangzik ez a kérdés: - honnan tudnak ennyi randa és blőd pacákot kitermelni ??? Nos tényleg: nincs valaki ott,aki csak egy picinykét is odafigyelne a kinézetre és a hozzáértésre ???
zsír
És megmagyarázza az alkoholista püffedt arcú állat!

Azt sem hiszem el, amit kérdezel rezsi rezső!
Tőled sem kell semmi, sőt, tőled még annyi sem kell, mert nagyon szarul nézel ki - mennyit iszol naponta ahhoz, hogy ilyen szarul nézzél ki, és ennyi hülyeséget hordj össze, sőt, magad is elhidd a hazugságaidat?

Amit kérnék tőled is: Ne... ismétlem NE találkozzunk egy sötét sikátorban.
Köszönöm!
Fradigege
Vicces a birkozó elnök. Éppen a szemetes cégek és a kéményseprők kapitulálnak, hogy mesterségesen lenyomják az árakat, ahelyett, hogy frankón megküldenék a minimálbért. De azt persze nem lehet, mert leállna a stadion és Budai Vár projekt, Paks 2-vel egyetemben.
Toby
A gonosz, a "magyar emberekre" támadó Brüsszel pénze nélkül, valahol Albánia és Banghlades körüli színvonalon teljesítenénk - jobban !
mate03
@Aki Én:! Nem lehet szebben és jobban megfogalmazni!Remek volt,köszönöm!
Bercifiu
Ez a vadbarom a kormány tükre, ezt még Haragos Peti sem tudja túl licitálni a korlátoltságban.
Desischado
Szellemi sötétsége akkora, hogyha lemenne a bányába, a bányarém feljönne, és azt mondaná, ez a sötét már ttúl sok! És ilyenek ülnek a bandában dögivel! gratulálok mindazoknak, akik ezt a szellemi aljadék toprongyot a nyakunkba ültették! Észt kén neki valahonnan szerezni, mert az nála (is) hiánycikk!
Csizmás Kond
Az unió egy gazdasági tömörülés, tehát nekik az érdek a minél több pénz, más szóval a kereskedelmi cégek minél jobb működése .Tehát ha a rezsicsökkentés érinti ezen cégek működését akkor az egyenesen Brüsszelt érinti.
Német szilárd politikus létére elég hiányos a kommunikáció terén, tehát nem tudja megmagyarázni mit is akar. Kálmán Olga meg nem az igazságot keresi hanem az ilyen hebegő habogó politikusokat akarja kigúnyolni. Ha ugyanilyen hévvel szeretne a valóságra tapintani akkor szerintem sokkal többre vinné mint az ilyen lejárató műsorokban.
ilos
Elég belterjesek vagytok, nem gondoljátok? Vagytok vagy tízen, egymást turbózva szajkózzátok a hülyeségeket, soha jobb szórakozást!
petike
@Csizmás Kond: @ilos: És a haveri cég, amelyik 52 milliárdot kaszált azzal, hogy a 30%-kal nyomott világpiaci áron megvette a gázt, és 10% rezsikamuval adta tovább a magyar elosztónak, az is Brüsszel megrendelésére volt?
Idióták.
nezelodo
@eszegfu: Ez a fazon, (Bálint József) lesz az új humorista pápája az országnak a dicsérete okán.
Aki Én
@ilos: 15:43 De szerencsére te is ide tartozol, és szépen bemutatod nekünk miért is működik ez a hazugság.
ilos
@Aki Én: Rendes vagy, hogy beveszel magatok közé, de én úgy érzem, hogy elég alpári módon becsmérel itt -szinte- mindenki. De nem csak engem, hanem mindenki mást, aki nem ugyanazt fújja, mint ti. Veled elég jól kijövök, ne vedd magadra.
Aki Én
@ilos: 12:13 Tudod, elég nehéz a borzasztóan káros és veszélyes mellébeszélést türelemmel viselni. Ez már csak a fórumok és nézetkülönbségek sajátja. De ha cifrát akarsz, akkor nézz körül mondjuk orbán oldalán. Na ott aztán bőven kap, aki mást gondol. Vagy ez a nagy ,,kedvencem":
orbanviktor.tumblr.com/
Freewolf
És ez kérdés volt? Brüsszelben nem a barátaink vannak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.