Szerda este a Keleti pályaudvar aluljárójában fotózott az MTI munkatársa. A föld alatti folyosókon komplett migráns családok, egész kicsi gyermekek töltik az idejüket, még éjszaka is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Hálásak vagyunk az MTI-nek, hogy lefáradt a migránsokat fotózni. Lehet, hogy nincs erről tudomása a kormány egyik szócsövének, de a rendszerváltás óta létezik ez az állapot: csak nem migránsoknak nevezik a csöveseket. Nem csak a Keletinél. Nem csak Budapesten.
36
@m.macskosz: Igen. Itt Zala megye falvaiban is ez megy(de helyi nyomorultakkal). Viszont falun, nem látványos, mert nem az utcán fetrengenek, hanem a hegyben, az elhagyott kis kunyhókat elfoglalják. Számomra a város, mindíg taszító volt ebben az értelemben is, mert a szegénységet, a nyomort is kiteszi a placcra. Itt legalább az erdészet hagyja hogy őszre, télre szedjenek fát. A boltos, ad száraz kenyeret, vagy hitelbe valamicske élelmet. Mi lesz ezekkel, a város közepén, ha hidegebbre fordul? Mit keresnek ott? Miért nem a táborokban vannak?
Freewolf
Miért nem otthon alszanak? Egyet sem hívtunk ide!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.