Szomszédaival hadakozó, ittas bácsi ellen lépett fel egy szabadnapos rendőr június elején Egerben. Bár a 73 éves férfit a jelek szerint alaposan helyben hagyta, mégis a megvert személy ellen indult két eljárás is, az egyik hivatalos személy elleni erőszak miatt. Hetekkel később a bácsi megölte magát. Családja az igazságot keresi, az ügyben már hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt is nyomoznak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Fasisztánban nem történt semmi, egy idős renitens, a törvényekkel konokul szembehelyezkedő, kirívóan agresszív ön-és közveszélyes, 73 éves drogos,
megpróbálta megszerezni a rendőrnél éppen nem tartott lőfegyvert, mert éppen a terrorista képző nyári szabadegyetem hallgatója és "szakdolgozat-témát" keresett magának !
( Mutyi-1 tv. Híradó )
Anna Mária
Szegény öreg.
A szívére vette a megaláztatásokat.

Most aztán büszke lehet az a patkány bántalmazó rendőrgyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.