Imre bácsi és felesége polarizált fényű lámpát vásároltak, bármi is legyen az, horribilis összeget fizettek, aztán feljelentették a csalót.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@dömdödöm: Tudod, amig lószar van, addig veréb is! A csalásokat -- mint látjuk -- törvényi eszközökkel nem lehet megszüntetni, az emberek hiszékenységére viszont bátran "épithetnek" a csalók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Toby: Köszönöm a tanácsot, kipróbálom.
Szerintem kimerítik a telefonos zaklatást!
Toby
@bencemacska: Sajnos nem, akkor merítenék ki, ha naponta, bizonyíthatóan ugyanaz a cég hívogatna több esetben is, annak ellenére, hogy nem fogadod el zsinórban az ajánlatukat, illetőleg akkor valósulna meg a zaklatás, ha korán reggel, hajnalban, éjszaka., vagy késő este hivogatnának !
Volt egy érdekes esetem, 2010-ben, többnyire péntekenként, 14 óra után, általában 18-ig, 18.30-ig legalább 5-8 esetben zörgött a vezetékes telefon, hiába volt hívószám kijelzésem, szmos esetben nem írta ki a hívó számát. Sorban kapkodtam fel a készléket, ám ezekben az esetekben senki nem szólt bele, ezek után pedig logikusan elkönyveltem zaklatásként az eseteket. Felkerestem a yardot, ahol ismerőssel megkonzultáltuk a sztorikat, álláspontja szerint nem valósult meg a zaklatás.
Rendkívül tisztességtelen és törvénytelen módon, felhasználva korábbi konok bűnözői múltamat és kapcsolataimat, megszereztem a hívó fél telefonszámát, e-mal címét, miután megtudtam a cég teljes nevét, rákerestem a neten és találtam !Az e- mail címre írtam egy szívhez szóló pár sort, hogy de ekkor, meg ekkor, hívást produkáltak a készülkékemre, azonban élrdemben senki nem lépett velem kapcsolatba és hogy úgy tűnik, nagyon de nagyon qrwára ráérnek és gondom lesz a felügyeleti szerv felé jelezni a sorozatos unatkozást és szórakozást !
Láss csodát ! Másnap reggel érkezett a hívás a telefonra, a cég képviselőjánek mondta magát a madár és sűrű elnézések közepette elksírta, hogy hónapok óta gondjaik vannak a számítástechnikai rendszereikkel, több panasz is érkezett ellenük ugyanazzal a problémával, amit jeleztem neki ! Röviden, hívást produkált a számítógép akkor is, amikor a kezelő nem volt a készülék mellett, tehát nem is észlelte, hogy a gép hívásokat produkál.
Azóta nem fordult elő ilyen eset !
Hetekig bosszantott, hogy még csak pofán sem tudom vernbi a tetát, mert azt sem tudom, hnnan jön a hívás, vágül mególdódott a dolog. Nem tudom, hogy igazat mondott-e a csóka, de megszüntek az ilyen hívogatások !
bencemacska
@Toby: Biztos kitették a falra, azzal a megjegyzéssel, hogy tabu!
Toby
@bencemacska: Használt a dörgedelem, akkor is csak üres tátogás volt a válasz, amikor közöltem, hogy a teló számom nincs benne a nyilvános telefonkönyvben és qrwára érdekelne, honnan találtak rá !
Nem forszíroztam tovább a dolgot, mert azóta sincsenek ilyen "üres és szótlan" hívások !
bencemacska
@Toby: Én sajnos benn vagyok a telefonkönyvben, azzal nem operálhatok!
A téves hívás különböző variációit használni fogom!
Egyidőben valamelyik egyetem hallgatói érdeklődtek a felvételi pontszámaikról nálam. Kiderült, hogy elírták a telefonszámot, és pont az enyémre! Nekem volt kellemetlen, mikor visszaolvasták a hívott számot, tényleg azt adták meg nekik!
Toby
@bencemacska: Nincsenek ám csodák, talán 1 éve olvastam a neten, hogy egy ügyfél, mobilvásárláskor kifjezetten kérte a hívószám titkosítását. Ennek ellenére hetekkel később sorozatos hívásokat kapott idegenektől és nem téves hívásokról volt szó !
Amint azt jeleztem, én sem törvényes úton jutottam hozzá a cég kapcsolási számához, teljes neve és mail címe a neten is megvolt. A telefonszéma csak ahhoz kellett, hogy az e-mailben igazoljam felé, ismetem a kapcsolási számát és hogy nincs tévedés, erről a számról kaptam a hívásokat. Nem hívtam őket soha.
Hozzátszem, hogy még a pontos hívási időpontokat is megjelöltem az e-mailben, tehát kétsége sem lehetett, hogy valós tartalmú a panaszom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.