Mintegy ezer fős, zömében férfiakból álló migráns csoport rohamozta meg a szerb-magyar határt Horgosnál. A feldühödött tömeg botokkal és kapákkal felfegyverkezve és Allah Akbar felkiáltással tört rá a hatósági szervekre - írja az Alo. Az incidensre azután került sor, hogy a határrendészek néhány kilométerre a határtól egy nagyobb csoportot tartóztattak fel, akik a forgalmat is veszélyeztetve haladtak Magyarország irányába, hogy ott törvénysértő módon a zöldhatáron lépjék át az államhatárt. A belügyi szervek intézkedésére a migránsok tömege agresszívan reagált, ordítozni és fegyverkezni kezdett, a rendőrségnek ezért vissza is kellett vonulnia a helyszínről – írja a belgrádi lap internetes kiadása. Végül a rendőri erők átcsoportosítása után sikerült megfékezni a migránsok tömegét, akiknek zöme megtagadott mindenféle együttműködést a hatósággal. Az erőszakos és vallásilag is fanatizált tömeg egy része valószínűsíthetően, hogy az incidens előtt még a magyarkanizsai menekülttáborban...

Forrás: karpathir.com
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

205 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Kezdődik ... Mi lesz itt a télen ,ha hideg lesz és fáznak . Bárhol betörik az ajtót ,hogy nekik is lakni kell valahol ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
Kezdődik ... Mi lesz itt a télen ,ha hideg lesz és fáznak . Bárhol betörik az ajtót ,hogy nekik is lakni kell valahol ...
dömdödöm
" Ezer, felfegyverkezett migráns Allah Akbar felkiáltással rontott a határnak " :-(
A rendőrök Forró a nyár kiáltással menekültek el . :-)
kamazuka
Van itt igazi hír is,csak egyet nem értek.Mikor történt?
varrólány
@jancsipapa: Adhatja a sok pénzt az unió , biztonság itt már nem lesz!
És még mennyien jönnek !
Csizmás Kond
...botokkal és kapákkal...a kapákat honnan szerezték ?
zöldszem
@Csizmás Kond: A kapákat hozták otthonról, azt hitték jut neki krumpliföld.
Azt beszélik, a menekültek, mindenüket pénzé teszik.
Lehet a kapák nem keltek el, elhozták, hátha valamire jó lesz.
Január
... és ez biztos, nem csak álhír? - mert így is lehet kezdeni /provokálással - egy balhét. Ugye tudjuk, hogy mi volt Ukrajnában?
Csizmás Kond
@zöldszem: ...akkor tényleg nagyon rég indulhattak...:)
verőce21
Elkerülhetetlen lesz a tűzparancs kiadása!
Kedden kezdődött, Kósz szigetén, Görögországban, ahová hétezer betolakodó érkezett a közelmúltban. Erre a harmincezer szerencsétlen görögre zúdult rá a horda. A sziget élete megbénult. A turisták elmenekültek, a szállodák konganak, a lakosság dühös és kétségbeesett. Kedden a horda tüntetni kezdett. "Papírokat akarunk! Enni akarunk!” – üvöltözték, és ülősztrájkba kezdtek. Csütörtökön folytatódott minden. Csak most már nem egymásnak estek a betolakodók, a stadionban, hanem megtámadtak egy rendőrőrsöt. - A sziget polgármestere nyilatkozatot adott ki. Giorgosz Kiricisz elmondta: ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás. "Nincs többé rend és törvény a városban”

Jegyezzük meg ezt is: akadt egy bátor és normális ember, aki ki merte mondani a kimondhatatlant: "Ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás”.
eugen4402
Nem kellene falra festeni az ördögöt, a cikk melletti fotón van kb. száz ember, de fegyvereket nem nagyon látni. Elég feszült a helyzet kitalált rémhírek nélkül is, nem biztos, hogy most pont erre van szüksége a népnek.
zöldszem
@Csizmás Kond: ...a plakátoktól kicsit megtorpantak de...:)
varrólány
@Január: Akkor napi szinten lesznek az" álhírek ". Lehet nem voltak épp ezren hát ki tudja gondolom nem volt idejük megszámolni . Lehet csak integettek a kapával az optimisták még ezt is gondolhatják.
De nem hinném hogy photopshoppolt képek is lennének azokról akik még a vonatra várnak Macedóniában .
Mert épp lehet azt hinni hogy még sincsenek annyian és mindenki tovább megy , és a békét hozzák nekünk ha már náluk nincs!
Január
@varrólány: Csak azért kérdeztem, hogy nem álhír-e, mert semmi szükség nincs esetleg egy eszkalálódó fegyveres konfliktusra, mert akkor imádkozhatunk... "Istenem védjél meg a barátainktól az ellenségünkkel elbánunk magunk is."
Dr. Felipe
Görögországban meg úgy csinálják hogy beérkeznek a menekültek és azzal a lendülettel át is engedik őket Macedóniába és még pénzt is kapnak érte az uniótól.
Ott tudják hogy ekkora embertömeget nem lehet feltartóztatni inkább engedik őket békésen tovább vonulni Macedónia felé.
Csak egy beteg elme agyából pattanhat ki olyan hogy egy tyúkszaros kerítés majd megfog ekkora tömeget.
Hát nem fog meg elvtársak hiába van belefeccölve sok sok milliárd a magyar adófizetők pénzéből.
A vasúti sínek mellett besétálnak az országba és itt szándékosan elfogatják magukat hogy regisztrálni kelljen őket, így garantáltan ide toloncolják vissza őket nyugatról.
Nincs itt szükség kapákra meg botokra.
varrólány
@Január: Én már nem igazán hiszek annak sem amit látok inkább amit érzek !
Általában két ember is másképp mond el eseményeket , hát nem tudom mennyire lett túl "írva" vagy tényleg így volt-e!
enslaved
@Horizont: Szerinted mi a megoldás? Valamit tenni kell, amíg még nem késő.
Január
@Dr. Felipe: A görögök senkit nem regisztrálnak, tehát oda nem is toloncolnak vissza senkit. Mi betartjuk az Eu-s előírásokat, regisztrálunk, amiért meg is kapjuk a "méltó jutalmunkat", ide akarnak visszatoloncolni a nyugati országok több tizezer bevándorlót, mert mi olyan gazdagok vagyunk még a kerítés is birkahúsból van.
Ahelyett, hogy megnéznék, mitől,kitől "bűzlik a hal", az okokat szüntetnék meg, és végett vetnének ennek a modern kori népvándorlásnak.
enslaved
@varrólány: Sajnos nagyon is elképzelhető a történet, pár napja 13 szírt kellett üldözniük a rend védelmiseknek, ebből kilencet elkaptak, míg négyet a románok fogtak el. Sejtheted, ők jártak rosszabbul. Ellenpélda is van persze, amikor felvettek a kocsijukba magyarok három menekültet, hogy elviszik őket jó pénzért Pestre, majd jól összeverték őket, és elvették a pénzüket. Csúnya egy világ jön, ez borítékolható.
F_Viktor
@Január: Írod:
"...és ez biztos, nem csak álhír?"

Valószínűleg kamu a cikk, a mai hírekben nincs szó róla, pedig az RTL stábja 4 napja Röszkén forgat.
Mutatták a sínek mellett bandukolókat, akik békésen mentek tovább rendőri felügyelettel.
KERKA
Nem tudom megítélni, hogy a fénykép hol készült és mikor? Ennek a cikknek is mennyi a valóság értéke. De napok óta figyelem a híreket, a migránsok egyre fanatikusabbak, és durvábbak És csak jönnek és özönlenek.
Történetesen az emlitett Kos szigetet Görögországban nagyon jól ismerem. Ez a sziget pontosan szemben van a török Bodrum városával, itt a két ország közötti távolság 7-15 km, tehát akár csónakkal, vagy vitorlással félóra alatt át lehet jutni. Van elképzelésem arról, hogy mi lehet a kikötőben és a belvárosban.Az egész szigeten emberek fekszenek a parton, ha kell használják az éttermek wc-jét és az ittlakók tehetetlenek velük szemben.Nem csodálom, ha a nyaralók menekülnek haza, bár ehhez sürített repülőgép járat kell. Ha ez az ember tömeg ide is elér, márpedig ide fognak jönni, felkészülhetünk a befogadásukra, de jóra ne számítson senki. Nem kell elbagatellizálni az ügyet, nagy bajban vagyunk.
Feraj49
@enslaved: ma 19.19-re.Nostradamus már mikor leírta "keletről jön a veszély".A harmadik "Antikrisztus eljövetelét és a " II. világháborút is megjósolta./reméljük nem igaz.Sőt Európa ellen a "vegyi fegyver" bevetését is,amitől ismét elpusztul fél Európa. Persze "tanult" vezetőink/beleértve az EU vezetőit is / nem tudják a problémát megoldani,mert el vannak foglalva a zsebeik tömködésével.Tudjuk,azért kell távoli ,és ismeretlen szigeteken nagykövetségeket létrehozni,tudjanak Európán kívül hova menekülni.Minden háborúban a vesztésre álló felek vezetői kimenekülnek az országból,annak lakóit magukra hagyva.Általam leírtakat a történelem bizonyítja is.
eugen4402
@F_Viktor: Szerintem is kamu. Lehet, hogy valami helyi balhét "elnéztek" a kánikulában, de egyetlen komoly hírügynökségnél nem említik, pedig nekik már a hír-elhallgatásban is van praxisuk (Csernobil, koreai utasszállító lelövése). Persze attól, hogy most vaklárma, még nem jelenti azt, hogy a jövőben nem történhet meg...
Hofipisti
A "Kárpáthír" által jelzett forrás, az Alo cikke, ill. az ott közölt képeken és videon egyáltalán nem lehet semmiféle fegyvert látni - hacsak a rajzpapírnak használt hullámpapír nem sül el. (Az egyik kép a Kárpáthír-ben is szerepel.) Ezzel szemben lehet elkeseredett, végtelenül kimerült, a bizonytalanságtól magukat szerencsétlennek érző embereket látni.
Nem kívánom, hogy egyszer mi is ilyen sorsra jussunk!
enslaved
@Horizont: Amikor beregisztráltam, volt itt valami Anna Mari, aki nagyon pártolta őket, ő hova lett? Szinte minden cikknél, amibe belebotlottam, és a menekültekről volt szó, ott volt. Akartam neki válaszolni is egy helyen, de nem engedte a rendszer.
F_Viktor
@eugen4402: Írod:
"Persze attól, hogy most vaklárma, még nem jelenti azt, hogy a jövőben nem történhet meg..."

Így igaz, ezért nem kellene őket tovább provokálni.
Az IS által terrorban tartott országból jönnek, nekik nincs vesztenivalójuk.
enslaved
@Horizont: Visszatérve a témára, azért a menekült kérdés több, mint holmi Orbán passzió. Egész Európára nézve komoly gondot jelent, és ez csak még nagyobb lesz. A legjobb megoldás egy külön állam létrehozása lenne, ahol letelepedhetnének. Pár ember a világon meg tudná ezt oldani.
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Az unió vezetői egy nagy nullák..."

Ez már nem EU-s gond, itt az ENSZ BT-nek kellene eltörölni a Föld színéről a terrorista Iszlám Államot, mert ahogyan erősödik, úgy egyre nagyobb gond lesz a világ békéjére.
Az IS nélkül 50-60 évre megoldódna a menekültáradat kérdése is.
varrólány
Ahogy szokták mostanában képeknél írni, mindenki nyugodjon le a picsába ,de csak magára számíthat... ..ez van!
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"...a menekült kérdés több, mint holmi Orbán passzió. Egész Európára nézve komoly gondot jelent, és ez csak még nagyobb lesz."

Nincs igazad, Orbán sajátjai zsebére dolgozik, ezért szítja az idegengyűlöletet.
Európában nem rettegnek a menekültektől, társadalmuk öregszik, létszámuk csökken. Szükségük van a munkára alkalmas fiatalokra (ezt tudják a menekültek is, azért nem akarnak Magyarországon letelepedni).

Írod:
"A legjobb megoldás egy külön állam létrehozása lenne, ahol letelepedhetnének."

:-)))))
Lásd Izraelt!
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Állandóan nácizott, nyilasozott, szerintem szélsőbalos volt."

Szerintem csak nem nézi jó szemmel a náci ideológiát.
eugen4402
@F_Viktor: Tökéletesen egyetértek, és az első hsz.-omban azért írtam, hogy nem kellene hergelni sem a végletekig elcsigázott migránsokat, sem a hazai "igazságkövetelők" tömegeit, mert most minden áron bizonyítani akarnak: a sok látszat-mumus után valódi ellenséget szimatolnak...! A tömeghisztériától meg mentsen meg minket a Teremtő.
izo
@Horizont: A kerítést már régóta alkalmazzák európában és a világban (mexikói-amerikai határ)tájékozódj! H@leség ezért Orbánt szidni!
eugen4402
@F_Viktor: Már a múlt héten eszembe jutott az az ötlet, amit most felvetettél, hogy sürgősen össze kellene hívni az ENSZ Biztonsági Tanácsát, de aztán vitába szálltam magammal, hogy ha az Egyesült Nemzetek Szervezete valamit is el tudott volna intézni, már régen megakadályozhatta volna a délről érkező bevándorlást az USA-ba. Pedig végső soron ők adhatnának áldást az Európát fenyegető áradat megállítására, amit a NATO hajtana végre.(?)
bakegya
@Horizont:én remélem nyaral és nem bevitték-elütötték,mert itt már egyre durvulnak a dolgok.
F_Viktor
@eugen4402: Én sem értem, hogy az ENSZ miért tétlenkedik.
A NATO agresszorként viselkedne ha ENSZ felhatalmazás nélkül további katonai lépéseket tenne.
Ennek örülnének az Amerika ellenes jobbereink.
bakegya
@izo: nem, imádni kell de gondolom neked jobban mint nekem mert te bitos azon lazulsz a hátsójában ami nekem undorító.
kkalman
Sem a Kárpáthíren, sem az alo.rs-n közzétett a Reuters által készített fotón nem látok ezer embert, és nem látok náluk sem fegyvert, sem fegyvernek látszó tárgyat, de még egy fűzfavesszőt sem, amire azt lehetne mondani, hogy alkalmas fegyvernek. Innentől kezdve a cikk célja a gyűlöletkeltés.
Nem, nem azt mondom, hogy nem történhet ilyen atrocitás a határon de a gyűlöletkeltést nem értem, és nem is akarom megérteni. A probléma megoldása nem a gyűlöletkeltés kellene, hogy legyen, hanem valódi megoldás kellene, nemzetközi összefogással. Ez az, ami nem megy. Sem Európa népeinek, sem az USA-nak és Európának közösen. Saját zseb tömködő politikusokkal nem is fog menni. A legtöbb amit elérhetnek, a probléma ide-oda tologatása, egyik országból a másikba, miközben a menekültek elözönlik az öreg kontinenst.
zöldszem
@Horizont: ma 20:42
Mit mond az amerikai?
- Isten áldja Amerikát!
Mit mond az angol?
- Isten óvja a Királynőt!
Mit mond a magyar?
Isten b****a meg a miniszterelnököt!
kamazuka
Mindezekre reagálva.
Afrikai kontinens több országában választások lesznek.
Mivel a választópolgárok jelentős része újhaza keresésbe fogott,az előzetes becslések szerint,a választási részvételarányok az érdektelenségbe fordulás következtében a helyi FIDESZ-nek hozhat elsöprő győzelmet.

Ennyit a hülyeségről!
Mégis mi lenne,ha mondjuk EU-ból tömegesen mennének emberek Szíriába,pl.Az ottaniaknak biztosan nem tetszene egy számukra hitetlen néptömeg megjelenése kaszával kapával mobiltelefonnal,és a határnál kiabálnák,dolgozni akarunk,dolgozni akarunk.
Feltételezem a határ belső oldaláról visszakiabálnának,mi nem akarunk dolgozni csak háborúzni,mert az olyan jó.

Érdekes azt egyetlen menedékkérő sem nyilatkozta,hogy dolgozni akar.Kapálgatni,mondjuk cukorrépát!
Feraj49
@F_Viktor: ma 20.00-ra.Ha Európát teljesen ellepik,utána már "VEZETŐ" legyen a talpán aki meg tudná mondani kik a rendszer ellenségei. Azért kellene talán most megállítani.NATO tagok vagyunk.De a NATO nem fogja megvédeni sem Magyarországot,sem más Európai országot . Illúzió a NATO védelmére számítani.Hisz Amerikai és Angol bombázások miatti gyűlöletből hozták létre az Iszlám Államot az arabok."Trójai Faló" csel módjára jönnek.Itt meg vitatkozunk,szidják egymást a Magyar emberek,akik a "mánál" nem látnak tovább.
izo
@Horizont: Ezek szerint mindenki h@lye aki kerítést épít (mert sok helyen épült!) csak te vagy OKOS!
F_Viktor
@kamazuka: "Érdekes azt egyetlen menedékkérő sem nyilatkozta,hogy dolgozni akar.Kapálgatni,mondjuk cukorrépát"

Ha ezt állítod, akkor nem nézed/olvasod a híreket, és/vagy nem beszéltél még menekülttel!
Így azt kell levonnom, hogy gyűlöletkeltésre használod a fórumot!

Semmi újdonság nincs a menekültek gondolkodásában, ezt pl. megtették a horvátok és szerbek is a 90-es években. Ők a katonaság, a besorolás elől mentek Nyugat Európába (ne gondold, hogy csak a vajdasági magyarok menekültek el).
A család pénzzé tette vagyonát, kimenekítette a gyereket a halál karmaiból, s a kinti keresetéből a srác támogatta a családját.
Pl. a szírek is hasonlóan tesznek, csak ők más okból menekülnek (de az IS is "soroz be" katonákat).
dömdödöm
@zöldszem: Mi van az üveghegyen túl ?

Üvegvisszaváltó :-)
KERKA
@enslaved: 19.56 amióta komoly kérdés lett a migránsok ügye és nem lehet csak poénra venni a figurát annamari eltünt. Már én is szerettem volna néhány dologban visszakérdezni, hogy most ugyan mi a véleménye erről-vagy arról?
Azt mondta, hogy az iszlám a legbékésebb vallás a világon. Engem még nem pofozott föl iszlám vallású ember,(sem) de nem is akarnám megismerni. Eleve más vallás, más kultúra, mások a szokások, de a legfontosabb, hogy a vallásuk nem befogadó, ellentétben a sindoizmussal, (japán) tehát abszolút nem ismeri el a másikat, számukra minden más gyaur és tisztátalan. Ez egyben válasz a kérdésedre, hogy adjanak nekik egy másik országot. Ezeknek nem lehet, nem épülnek be más kultúrába, más szokásokba. Nyugaton meg szépen kimazsolázzák őket, aki szakképzett , orvos, vagy használható, az maradhat, a többit dobják vissza Magyarországra.
F_Viktor
@Feraj49: Írod:
"De a NATO nem fogja megvédeni sem Magyarországot,sem más Európai országot "

Ha meg is valósulna az orbáni és vonai rémisztgetések, miért ne védené meg a NATO Magyarországot?
Nézd meg mit tartalmaz a NATO csatlakozási szerződés NATO 5. cikkelye!

Írod:
"Hisz Amerikai és Angol bombázások miatti gyűlöletből hozták létre az Iszlám Államot az arabok."

Nem egészen...
Az IS már az Al-Káida, Bin Laden álma volt.
Az Iraki és Levantei Iszlám Állam vagy Iraki és Szíriai Iszlám Állam egy dzsihádista csoportként jött létre. Magát kalifátusnak kikiáltva a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követel, és a világ muszlimok által lakott régióinak jelentős részét közvetlen politikai fennhatósága alatt kívánja egyesíteni.
Vallási elhivatottságú hódításokról, mellette pedig egy vérprofi, kőkemény, katonai tervezésről beszélhetünk.

Írod:
""Trójai Faló" csel módjára jönnek."

Nem kellene ennyire benyalnod az orbáni (vonai) hülyeségeket.
A 8 hónapos csecsemőktől kell félnie az EU-nak? Vagy az eBay-ről rendelt fegyverektől?
Ugyebár a Trójai faló Odüsszeusz javaslatára ( Pallasz Athéné, a bölcsesség és a hadicselek istennője sugallatára) fegyveres harcosokat rejtett.
F_Viktor
@KERKA: Írod:
"de a legfontosabb, hogy a vallásuk nem befogadó"

Tudnék pár olyan híres embert említeni akit "befogadott" az iszlám. Pl. Muhammad Ali, alias Cassius Clay?
F_Viktor
@Feraj49: Lemaradt:

Orbán és Vona, Putyin barátságával, a putyini oligarchák pénzével sokkal nagyobb veszélyt jelentenek Európára, mint a menekültek.
KERKA
@F_Viktor: szerencsétlen , szétvert fejű alkoholista boxoló. csak a nevében lett iszlamista, ne gondold, hogy hosszútávon bármilyen közösséget vállalt velük. Ha csak nem a piálásban:))
enslaved
@KERKA: Igen, a kultúrájuk teljesen eltérő, igaz, nem mai történet, de most volt a tévében egy nő megkövezése, ami egyenesen borzalom volt, mindez Afganisztánban. Nem hiányzik, hogy efféle igazságszolgáltatás legyen itt is. Egyébként köszi az információt, annyira nem olvastam, hogy nagyon képben legyek vele kapcsolatosan, csak kivehető volt, mennyire agresszívan írt.
vizinyuszi
@dömdödöm: - És hol lakik az alkoholista?
- ???
- Az üveghegyeken is túl...
enslaved
@Horizont: @F_Viktor: Na jó, Izraellel kapcsolatosan igazatok van. Akkor viszont a saját hazájukban kellene rendet tenni, vagy sokkal keményebben fellépni magával a terrorizmussal szemben.
KERKA
@enslaved: Afganisztánban és Pakisztánban mind a mai napig a nő értéke egyenlő a nullával.
Belekényszerítik őket egy rettenetesen elzárt világba, ahonnan nincs menekvés. Burkában járnak, és mind a mai napig halállal lehet büntetni a vétségért. Nem akarok többet írni róla, mert még én is meg leszek kövezve. De ha egy kicsit is utána olvasol, sok mindent megtudsz majd.
F_Viktor
@KERKA: Aha, 1999-ben a NOB brahiból választotta az évszázad legjobb sportolójának :-))
GeoCravker
Az alo által közölt képet azért érdemes megnézni:
www.alo.rs/resources/images/0000/007/000/19_1000x0.jpg

1. ez az ezer ember max 50.
3. Egyiküknél sibcs fegyver.
3, Ha valóban ezer felfegyvezett ember lett volna, akkor a forós fut a leggyorsabban. Szerintem.

Az esetet nem erősítette meg senki. Az egy szem rendőr képezte a megerősített rendőri osztagot?
Egyelőre hápog ez a történet
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Akkor viszont a saját hazájukban kellene rendet tenni, vagy sokkal keményebben fellépni magával a terrorizmussal szemben."

Úgy van!
enslaved
@KERKA: Az ítélet sem volt semmi, felmentettek 26 vádlottat, 11 rendőr kapott egy év börtönt, négy embert meg halálra ítéltek, akik közül az egyik tán ott sem volt, csak a legvégén. Az egész eseményt pedig ezren nézték végig. Nem hiányzik ez ide nekünk.
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Nem hiányzik ez ide nekünk."

Megszólalt belőled az Iszlám szakértő, az N24 német hírtelevízión biztosan mindennap ottani megkövezéseket látsz.
enslaved
@F_Viktor: Miért, tagadod a létezését? Az Iszlám egy teljesen más világ, mint a miénk. Szerinted az lenne a jó, hogy együtt éljenek velünk? A romákkal sem igazán sikerült ezt konfliktus mentesen megoldani a hosszú évek során. Nekem semmi bajom a külföldiekkel, amennyiben munkahelyeket teremtenek, tőkét áramoltatnak be, vagy éppen itt költik a pénzüket turistaként, de ők nem is kerülőúton jönnek...Mindegy, nem is akarok erről már tovább beszélni, remélhetőleg kezelik ezt a problémát majd az illetékesek normális módon.
kamazuka
@F_Viktor: Nem hinném hogy gyűlölet keltés volna.Az igazság vagy az ahhoz közelítés mindíg fájdalmas.
De tényleg!
Azt megértem hogy nem egy vágányon gondolkodunk.Más véleményem van.Ennyi az egész.Ezt el kell fogadnod.
Ha nem akarod,akkor tiltass ki innen,de hozzászólásomat az admin nem vélte kockázatosnak ezért ki tette ide a fórumra.
Amennyiben te vagy az admin akkor tégy saját belátásod szerint.
Akkora veszteség ér,hogy kínomban összekarmolom magam!
Mind a mai napig megoszlanak a vélemények migráns kérdésben.
Azt mindenki tudja érzi,hogy a jelenlegi kezelés az ok-ra nem a legjobb de kivitelezhető finanszírozható alternatívával nem találkoztunk még.
Afelől nincsen kétségem,hogy bármi módon is de rá lesznek bírva ,hogy dolgozzanak.
Ez itt kapitalizmus.Itt dolgozol vagy éhendöglesz.Ez nem közelkelet,hogy puska kézben azután gyilkolászunk az élelemért.
Meg lehet 1x ez is megesik.
Sose kerűljön rá sor!
eugen4402
@F_Viktor: Cirka 2 óráig szüneteltem, mert a légterünkben heves égiháború dúlt, áramszünettel és némi csapadékkal. Visszakanyarodva határ megtámadásához, megállapíthatjuk, hogy álhír volt. Viszont a világ- és Európa vezetői nem úszhatják meg a döntést, és sürgősen valamilyen kompromisszumos javaslattal kell konkréten megállítani ezt a folyamatot, mert az európai humanitárius gondolkodásnak is vannak határai. Ha másképpen nem megy, akkor az Unió déli határát kellene NATO-alakulatokkal lezárni.
Laila
Ahogy telnek a napok, és látom hogy csak jönnek, jönnek és jönnek... mint a janicsárok.
Emberek, már nem csak a terrorveszély miatt aggódhatunk, hanem az életmódunk, a szokásaink, a világnézetünk, a szellemi-kulturális örökségünk, a hitünk, ahogy eddig éltünk, minden, az egész civilizációnk veszélybe került. Ha ez így megy tovább, pár évtized, és ők lesznek többségben. És ehhez még csak robbantaniuk sem kell. Még csak terrorcselekményeket sem kell végrehajtaniuk. Sőt még allah-akbár kiáltás sem szükséges, csak annyi, hogy jönnek, jönnek és jönnek. Mi pedig hagyjuk. És ez egy civilizáció vége.
Először azt gondoltam nem kell kerítés. Aztán azt, hogy de mégis kell. Most már azt gondolom, kutyák és fegyveres határőrök is kellenek.
Laila
@barew7: Ez viszont nagy sületlenség. Na persze.
Sem Amerikának, sem Izraelnek nem érdeke Európa tönkretétele. Épp ellenkezőleg: erős Európa az érdekük.
barew7
@F_Viktor: Terrorista a NATO és az EU! Szétbombázta Líbiát, meggyilkolta Kadhafit, így aztán megnyílt az út Afrika kifosztott országaiból Európa fele! Továbbá ugyancsak elgondolkoztató az a prózai dolog is, hogy vajon ki pénzeli ezeket a szerencsétlen, rászedett "menekülteket"??? Mibő tudnak Euró tízezreket fizetni, ha otthonról a nyomor miatt kénytelenek eljönni???
barew7
@Laila: A sületlen nem én vagyok! Amerikának konkurencia lenne egy erős Európa, főleg ha a német és az orosz gazdaság szövetségre lépne! Amerika ragaszkodik a világirányító monopóliumához, ami Putyin erősödése miatt ugyancsak kezd sérülékeny lenni! Ajánlom, hogy tanulmányozd a történelmet, pl. Amerika 1945 után indított kismillió háborúját és úgy általában a világ ellenőrzésére irányuló törekvéseit.
karma1
@eugen4402: 18.50-re: Eppen ezt akartam mondani: hol vannak a fegyverek? Ez csak egy csoport gyalogolo ember! Rendoroknek se hire se hamva a kepen! Vagy elohuztak valamit az archivumbol?
karma1
@enslaved: 19.56-ban. Jelenleg Afrikaban van, es dolgozik ott a ferjevel. Olyan a munkaja.
karma1
@izo: 20.18-ra: Na, joval jossz: ha nem tudnad, a mexikoiak minden nap atsetalnak peldaul Los Angelesbe dolgozni, aztan este haza, vagy egesz heten ott dolgoznak, es csak hetvegen mennek haza.
Hany, a hataron lelott mexikoirol hallottal hiradast?

Meg milyen masik, jol bevalt keritesrrendszerrol makogsz? Csak hogy vedd a vedhetetlen csuti focistorpet?
karma1
@KERKA: Anna Maria jelenleg Kelet-Afrikaban dolgozik a ferjevel, mert kulturalis antropologus, es O hivatalbol ismeri ugy az afrikai, mint a keleti nepeket, mert hosszu evekig dolgozott kozottuk, veluk. (Legalabbis nekem ezt mondta, ) es a megbizatasuk augusztus elejetol szolt. Ezert nincs jelenleg a Propin, de az is lehet, hogy kitiltottak, nem voltam minden cikknel ott, mert szabin voltam, es nem volt mindig netem. Nem tudom egyebkent, hogy izo milyen tenyleges, Europaban ilyen nagyszabasuan epulo keritesekrol (!) ir, mert eppen ez a volna a fontos: a mi hibbant me-nk egyedul talalta ki a keritest, persze elotte jol felheccelte a magyarokat, cikkekkel, plakatokkal, egyeb kirohanasokkal, majd gyorsan felvette a "haza hos megmentoje" szerepet, hogy lassuk, o viszont nem hagyja a nepet vedtelenul,, majd o megmutatja! Na, ez fog rengeteg penzbe kerulni az adofizetoknek , mert kozben megint szepen telik orban meg a csokosok feneketlen zsebe...:o((
karma1
@kamazuka: Most az egyszer nem egeszen ertunk egyet: ugyanis azzal, hogy MINDEN menekultet an block kizarunk, nem is akarjuk oket regisztralni, nem is akarunk veluk foglalkozni, egyuttal kizarjuk annak lehetoseget is, hogy megtudjuk, kik is jonnek ide tulajdonkeppen, es hogy OK mit szeretnenek?
Nehogy azt hidd, hogy csak foldmuvelo parasztok, tanulatlanok, csak nok es gyerekek jonnek at,,... Valamelyik hozzaszolonk azt jelezte, hogy ezek majd eljutnak Nemetorszagig, Angliaig, ok majd regisztraljak oket, kivalogatjak kozuluk, akikre nekik szukseguk van, a tobbit meg visszadobjak ide...

Mondd, miert nem inkabb azon torekszik a kormanyunk, hogy azt a rengeteg penzt, amit az Unio a menekultugy kerdesere az orszagunknak ad, abbol kulturalt menekulttaborokat letesitsen, es ott ugy banjon veluk, mint emberekkel? Es lehet, hogy kiderulne, hogy nagyon sok ertelmisegi, vagy szakember van koztuk is, ami nekunk most nagyon jo lenne, a sajatjaink potlasara, akik szinten gazdasagi menekultek most Angliaban, Svedorszagban, Nemetorszagban?
Ne feledd, hogy Mao/-rol is legeloszor azok menekultek el, akiknek magas kvalifikaciojuk volt, orvosok, mernokok, tanarok, jo szakemberek, akik nem ertettek egyet az orbani politikaval...es persze megelni sem tudtak tisztessegesen, hisz a politika nem roluk szolt, hanem arrol, hogy botcsinalta futsalosok, gazszerelok, taknyos 36 evesek jussanak olyan kulcspoziciokhoz, ahonnan csak felfele lehet bukni, es ahol meg lehet busasan elni a fideSSnek torteno s@ggnyalasbol...
karma1
@Laila: 23.46-ra: Es pont Te mondod ezt, ilyen nickname-mel?
Szeparepa
Eljött az idő, kiadni a tűzparancsot... amíg még nem késő...
okina48
@Laila: Az USA és Izrael érdeke nem erős,hanem üres Európa!A piszkos munkát elvégeztetik a "menekültekkel",az sem baj,ha porig rombolnak mindent,hisz tudvalevő,hogy a vízre van szükségük!
kamazuka
@karma1: Örülök válaszodnak!
Pár héttel ezelőtt írtam,hogy jöjjenek minél többen.Ellenőrzött körűlmények között akár millióan is.Gondoltam ha alapban az ellentétét írom annak amit e kérdésről gondolok,meghozza a kellő hatást.Igazam lett.Úgy,ill,így van ahogyan leírtad.Talán nem is annyira a regisztráción van a hengsúly,hanem az elindításuk a következő lépcsőn a könyebb beilleszkedésükhöz.Ma pillanatnyilag a fejetlen kapkodást láthatjuk.Mint kifejtettem régebben ötlet van.Egy bevándorló 2 új munkahelyet teremt,s nem kétséges,hogy dollárban mérhető az a haszon bármely befogadó országnak,mely letelepíti az érkezőket.Ehhezegy új szemlélet kell.Mára az a politika,mely herdál megbukott.Bizonyos mértékben konszolidálni kell a munkabéreket az Euban.Ez hozza magával,hogy nem özönlik a néptömeg egy adott pont irányába,hanem bárhol nyugodtan horgonyt vethet,és élhet normális életet.Közintézményi átszervezés,nevezzük fúziónak,megoldja a regisztráció utáni következő lépéseket.A hazai elvándorlás ellensúlyozása létkérdés,de csak akkor ha a politika érdeke ,hogy az érkezők tömegének eloszlatása európán belűl arányosan történjen.Földművelő ide ebbe az országba kell.művelhető földddarabok vannak,még parlagon is évtizedek óta .Hertdáló kormányaink ne néznek utána,hányan vesznek fel ilyen olyan segélyeket,míg tulajdonban levő földterületeik parlagon megműveletlenűl állnak bel és külterületen évek óta.Az érkezők között biztosan akadna ki erre az irányvonalra lépne.Menekűlttábor nem a legjobb megoldásAz mégvárat magára,hogyan vezetnék be az érkezőket a munka világába,Talán Svájc hozzáállása e kérdéshez a leg célravezetőbb.Bárhogyan is lesz.Egyben igazat kell adnunk ,hogy érkezhetnek szép számmal társadalmat bomlasztó deviáns,rétegek is.Ezek kiszűrése nem 1xű feladat.A cikk címére reagálva.Első kérdésem,hogy ez a támadás pontosan mikor történt,erre még nerm érkezett válasz!
okina48
@eugen4402: Nem látom,hogy mi a rémhír!Valaki győzzön meg,hogy emberek milliói indulnak el egy jobb élet reményében Európa felé nincstelenül,hisz mindenüket pénzzé tették,hogy idáig eljussanak.Miben reménykednek? Nem tudják,hogy Európában minden talpalatnyi földnek van gazdája,nem úgy mint anno Amerikában?Dehogy nem tudják,csak ez az,ami abszolút nem érdekli őket,hisz a Korán szerint ők felsőbb rendüek,a hitetlenek felett.Egyértelmű,hogy a készre jönnek,nem vért izzadva akarnak új életet kezdeni!Nincs fegyverük?Nekünk sincs,de még a késsel sem tudunk bánni!Afganisztán megmutatta,hogy mire képes a fantasztizmus! Belebukott a CCP,beletört a bicskája az USA -nak!
Nos?Mire számítsunk?Valaki megmondhatná végre!
nyanya001
Ilyenkor ellene egy hiteles közszolgálati hírcsatorna,
aki hitelesen tájékoztatná a lakosságot a valós, tényleges helyzetről !
Teszem fel, ha ez a hír igaz, mért a Kárpátia nevű lap hozza le, ?
Talán a kormány dolga lenne a valós helyzetre felhíni a figyelmet ferdítések nélkül,
ettől leenne közszolgálati és nem attól, hogy a kormányt fényezi !
Na ezért marad ilyen esetben a külföldi hírcsatorna !
bakegya
@okina48: hogy mire számíts?-a magyar reformok jól működnek!!!Sikeresen megspórolhatsz évi százezer forintot is,ha van miből?mert senkit sem hagynak az árok szélén,legfeljebb aki nem fogad szót belelökik-Mészáros Orbán keményen dolgozik ,Sintér Sanya,Hende vitézzel KERÍT-neked már csakkk hátra kell dőlni egy kényelmes,akár lopott fotöjba is,megbontasz egy sört és nézed a pancsoló arénában hogyan dagonyáznak az aranytojást tojó ifjak és a felcsutkai maradona, hogy köpködi a szotyit-RÁD IS!!!DDD
bakegya
@nyanya001: kell-kell -ÉS KELL EGY HAZAI HITELES HÍRCSATORNA.:))))
varirmag
Nincs határőrségünk,akkor és annyian jönnek amikor és ahányan csak akarnak.
Laila
@barew7: Nem Téged neveztelek sületlennek, hanem a cikket, amelyre utaltál. A német-orosz gazdasági szövetségre egyelőre még várhatunk. Amerika valóban ragaszkodik nagyhatalmi monopóliumához, és éppen Putyin erősödése miatt egy erős Európa.i szövetséges az érdeke.
Laila
@karma1: Igen, a nevem valóban arabos, de ez nem akadályoz meg abban, hogy gondolkodjam. :-)
feco fero
@okina48: Nagyon egyet értek veled!
Nem válaszolni akarok, hanem a véleményemet írom:
Mire számítsunk...? Semmi jóra! Ez nem normális és semmilyen körülmények között sem elfogadható, hogy százezrével, összességében több millióan követik el a határsértés bűncselekményét. Nem érdekli őket a hitetlenek törvénye, azonnal jogokat követelnek maguknak, nem beszélve arról, hogy az évszázadok alatt kialakult élethelyzetünket, tulajdonainkat, identitásunkat, vallásunkat stb. a koránjukra hivatkozással soha nem fogják tiszteletben tartani, betartani, magukévá tenni...stb.
Soha nem fogják felvenni a mi hitünket, ezért csak idő kérdése, hogy mikor fognak minket, minálunk, robbantani, saját hazát követelni maguknak...!
eugen4402
@okina48: 06:30 Kedves Okina, elég sok kommentben megtalálhatod a választ miért tartjuk álhírnek ezt a cikkecskét. Nézzük szavanként: Ezer (a képen kb. ötven - száz) felfegyverzett (ez nem látszik a képen) migráns Allah Akbar felkiáltással (ez előfordulhat) rontott a határnak. Az a gond, hogy a hír nem igaz. Holott a helyzet sokkal komolyabb annál, hogy ilyen provokatív híreszteléssel kellene még közelebb sodródni a vérontáshoz...
Migránsokról beszélünk, általánosítunk. Pedig ahány ember, annyiféle szándék, annyi különböző emberi sors bírta rá őket, hogy őseik földjét elhagyva nekiinduljanak az ismeretlennek. Szerintem legtöbbjük csak azért, mert életben akart maradni. Viszont ekkora létszámot már Európa sem tud befogadni, ki kell tenni a MEGTELT - táblát. (Bocs:Fantasztizmus helyett nem fanatizmust akartál írni?)
Laila
@okina48: Izrael egy légypiszok méretű ország a Közel-Keleten, hatalmas, olajban gazdag és vele ellenséges iszlám államok tengerében. Izrael gazdaságilag is, pénzügyileg is, kulturálisan is, szellemileg is, és katonailag is Amerikához ÉS Európához kapcsolódik - hagyományosan. Ők nagyon is tisztában vannak a saját ingatag helyzetükkel és nagyon is megbecsülik a szövetségeseiket. Nekik erős Amerikára ÉS erős Európára van szükségük.
Laila
@karma1: Egyébként nem gyűlölöm a menekülteket. Sem pedig a muzlmán népeket. A menekülteken pedig szívesen segítenék, de nem úgy, hogy befogadjuk őket.
Szimplán csak azt szeretném, hogy a magyar nemzet, a magyar nyelv, a magyar kultúra, és az egész európai civilizáció fennmaradjon, - 50 év múlva is, 100 év múlva is, 500 év múlva is... De ezt látom most veszélyeztetve.
Vizual
Megnéztem ennek a Kárpáthirnek az ide betett linkjét. Hát a képen fegyver nem látszik és kb 20-30 ember vonul valami kartondobozzal darabbal. Férfiak csadorban ? nane. Pánikkeltés.
Laila
@varirmag: Igen, és ez nem állapot. Minden ország, és minden birodalom a történelem folyamán, minden időben védte a határait. Ez lenne most is a normális.
okina48
@bakegya: Jaaaaa!Tényleg!Hogy kiment a fejemből!Pedig sok minden már müködik nálam! Több far-hátat kapok a nyugdíjamból,mert nőtt a vásárlóértéke,van kényelmes bőrfotelem,/
valóban selejtezésből megmentett DD /
a házam előtti árokparton egyenlőre cigány tesvíreink hűsölnek a szílvafa árnyékában,köpködve a szotyit,pöfékelve a megboldított cigit!
Béke,nyugalom!Addig,amíg nem fordul a kocka,és helyet nem cserélünk!
Azt nem tudhatjuk,hogy a menekült tesvíreink ehhez a népcsoporthoz miként viszonyulnak!Lehet ,hogy barátian!
Ki tudja?Üljünk szép csendesen,nézzük a TV -ben sorsunk alakulását,bízzunk benne,hogy amiket hallunk az iszlamistákró,azok csak rémhírek.Mindezt rendszeresen beszéljünk meg a különböző fórumokon a nálunk okosabb társainkkal!
Tehát nem kell besz@rni,mondá a papagáj a macska szájában!
izo
@nyanya001: Ott van neked az ATV az való neked, vagy az sem hiteles?
feco fero
@okina48: Nagyon egyet értek veled!
Nem válaszolni akarok, hanem a véleményemet írom:
Mire számítsunk...? Semmi jóra! Ez nem normális és semmilyen körülmények között sem elfogadható, hogy százezrével, összességében több millióan követik el a határsértés bűncselekményét. Nem érdekli őket a hitetlenek törvénye, azonnal jogokat követelnek maguknak, nem beszélve arról, hogy az évszázadok alatt kialakult élethelyzetünket, tulajdonainkat, identitásunkat, vallásunkat stb. a koránjukra hivatkozással soha nem fogják tiszteletben tartani, betartani, magukévá tenni...stb.
Soha nem fogják felvenni a mi hitünket, ezért csak idő kérdése, hogy mikor fognak minket, minálunk, robbantani, saját hazát követelni maguknak...!
Laila
@Vizual: A fenti cikk biztos hogy álhír, - sőt, uszítás kategória, ez teljesen egyértelmű. De a kommentek nem is a fenti cikkhez kapcsolódnak. Ez csak egy felület, ahol megszólalhatunk.
okina48
@feco fero: Teljesen igaz!Ezért mantrázom úton -útfélen,hogy mindenkinek tájékozódni kellene az iszlám vallás alapjait illetően egy minimális szinten!
nyanya001
@izo: Figyelj te félcédulás !
Közszolgálai televízióról beszéltem de ez neked magas mint majomnak a zongora !
izo
@nyanya001: Miért csak közszolgálatit lehet nézni?2006-ban én a HÍR TV-t néztem , mert a közszolgálati nem közvetítette az eseményeket!
1magyar
Kellő létszámú bevándorló esetén, akik főként Németországa igyekeznek, az lesz az első dolguk, hogy Angela Merkel, de itt Orbán és Pintér helyét foglalják el és utána lehet átállni Európának a muszlim vallásra.
1magyar
Aki itt letelepedni kíván az lenne a minimum,hogy chipet ültetnének bele! Tudják mindig mit tesz!
pistapapa
Hajrá Magyarország,hajrá magyarok! Most látszik igazán,hogy idegenek bitorolják a hatalmat.Magyar vezetés tudná a megoldást.
nyanya001
@izo: Úgy látom lövésed sincs, mi a közszolgálati és mi a kereskedelmi
adók között a különbség !
De hagyjuk, reménytelen eset vagy !
okina48
@Horizont: Gyakorlott kézben egy bugylibicska is lehet halálos fegyver,söt az ököl is!
human
És gyíkemberekről nem ír a cikk? Furcsa. Szerintem akkor kamu :)
izo
@nyanya001: Akkor ne nézd az ATV-ben a híreket, mert "kereskedelmi" a hír is!
karma1
@kamazuka: A cikk szerintem totalisan csak hangulatkeltes, nezd meg, nehany, bekesen setalo, fegyver nelkuli embert abrazol.

Tudod, nekem nincs problemam senkivel sem, mert en aztan rendkivul multikulturalis vilagban elek, es rengeteg az IGAZI menekult itt is, mert Ausztraliaval van egy megegyezes, hogy atveszunk annyi menekultet, amennyi az orszag nagysaganak es nepessegenek megfelel.
A taborok pedig azert kellenek - illetve kontrollalt menekult intezmenyek -, mert ezek az emberek nem beszelik a nyelvunket, (valoszinu a sajatjukon kivul talan semmilyet sem, foleg a nok es a gyerekek), tehat ezzel kell megvedeni oket a kulso vilag - jelen esetben Ma.o. jol ferhelgelt nepe - ellen is, igy konnyebb az ellatasuk, ha kell, orvosi ellatasuk es a jovojukkel kapcsolatban is csak igy tehetnek a hatosagok hatekony intezkedeseket.
En emlekszem meg Latinara, az olaszorszagi menekulttaborra, ahol peldaul egy csomo 68-ban lelepett ismerosom is vart a jovojere, mert ott kaptak szallast, ellatast, kajat, es tisztesseges korulmenyek kozott valaszthattak ki az orszagot, ahova tovabb akartak menni.
magyarbakancs
Valamilyen módon gátat kellene vetni ennek az Exodusnak.
Mert amenyiben sokat totojáznak az Eu-ban nagyon meg isszuk a levét és igencsak a szélsőségek malmára fogja hajtani a vizet az ilyen tehetetlenség.
Az pedig beláthatatlan következménye kell fog járni.
izo
@Horizont: 2042 Rossz helyen tájékozódsz, azért vagy tájékozatlan határzárak ügyében!
okina48
@KERKA: Csak úgy érdekességként!
Most olvastam,hogy négy tanúra van szükség,hogy egy nő bizonyítani tudja,hogy megerőszakolták.Ellenkező esetben a dolog házasságtörésnek számít,amit a Korán halálra követéssel rendel büntetni.
karma1
@nocenz_Ura: En 31 embert szamoltam ossze, ebbol ketto takarasban van,... Hmmmm... A tobbi 969 ember valahol mashol acsarog... Tanjug,...:o))
profon
Mit kiabáljanak ? Nem leszünk gyarmat ?
eugen4402
@karma1: Igen, Tanjug és az a hírlánc, amelyik elhozta nekünk ezt az idilli hazugságot...! Mellesleg sok eszük nem volt, mert ha fotó nélkül jelenik meg a cikk, még többen elhitték volna. Nocenz Ura meg olyasmit kér számon, ami a pávatánc-korban már rég kiment a divatból. Igen, a hírközlők felelősségére gondolok...:-(((
bakegya
Azt meg tudná valaki mondani,A MI TEKNŐSÜNK HÁNY EZER MILLIÁRDDAL BAXTA MÁR SZÉT a mi agysejtjeinket,pusztán azért mert nem szavaztunk elegen ellene?-ezer ötlete volt már 25 éve ANÉLKÜL HOGY EGYETLEN IS A MAGYAROK JAVÁT GYARAPÍTOTTA VOLNA.
NEM A HÁBORÚK ELŐL MENEKÜLŐK FOGNAK KIENNI MINKET MAGYAROKAT A VAGYONUNKBÓL,HANEM EZ A FIDESS magát néppártosnak dehazudozó tolvaj maffia.
Földtörvény jön...-mi magyarok pedig mehetünk a putyinpokolra-kivándorolhatunk,ha még lesz hova???
bakegya
@okina48: egyetértek-de még van egy ötletem,MERT UGYE ÁLLAM AZ ÁLLAMBAN KIÉ IS ITT A HATALOM -közöld ezt a polgármesterrel ha fidess -nyikk,állami feladat, fog segíteni...
SOHA-szociális analfabéták-el vannak foglalva a nyaralással,ingatlanvásárlásaikkal,földmutyológiával,a fociról már ne is beszéljünk.
A bevándorló kérdés is jól jött nekik-anyagilag is politikailag is-maga a zorbán készítette elő-18 ig el lesz velük a fidess -...kétkulacsos szemétkedés az egész amit az orbán művek produkál külügyesen belügyetlenül, mindenképpen.
levi
Na kezdődik végre? Az a pár kapa meg hasonló eszköz nemsokára Kalasnyikov lesz a kezükben, főleg ha megérzik a magyar telet.
Az unio már csak egy valamit tehetne: Mindegyik menekült féfit visszaküldeni a hazájába, felfegyverezni -OTT, nem itt- és beállítani harcolni, hogy nosza védjed meg ami a tiéd, ne miénket vedd el!
És így csak egy kérdésem maradt: miért is nem történt meg ez eddig?!
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Az Iszlám egy teljesen más világ, mint a miénk. Szerinted az lenne a jó, hogy együtt éljenek velünk?"

Tapasztalatból beszélsz?
Nekem Magyarországon jobbról egy hívő keresztény volt a szomszédom, bal oldalt egy magyar-kuvaiti család 4 gyerekkel. Én ateistaként minden gond nélkül, barátságban tudtam velük élni. Ők is egymással, s velem.
Senki nem akarta saját vallását rám, egymásra kényszeríteni.
Több, mint három évet dolgoztam iszlám országokban, elfogadtam, értékeltem kultúrájukat, pedig történtek olyan dolgok is, hogy kurd kormányellenes fegyveresek felgyújtották céges autómat. Nem ellenem, mint "hitetlen" magyar ellen irányult támadásuk, hanem amerikai cégem ellen.
sentinel216
Hát nincs e széles hazában, szerte Európában egy Dobó István, egy Bornemissza Gergő? És a harcias Egri nők, Dugovics Tituszok merre járnak? Ébresztő magyarok, támadnak a Mohamed hívők! Most nem kiáltja senki Hajrá magyarok, hajrá igazhitű keresztények!
Feraj49
@F_Viktor: tegnap 21.56-ra :A mondandód első részéhez-miért ne védené meg Mo.-ota NATO.Válaszom,mert a történelem során sok HAMIS szerződéseket kötötrtek amit egyik fél nem tartott be.Pl.a II.Világháború előtt Németország-Oroszország között létrejött békeszerződés.Na és mi lett a vége ?Mégis megtámadták az Oroszokat.
Mondandód második részéhez :Amerikaiak és az Angolok...Két nappal ezelőtt a National Geographic /ami nem egy orbáni csatorna /pont ezt a témát boncolgatta.Mutatták az USA és az Angol bombázásokat 2013 tól. Érdekes módon sehol nem született "demokrácia",békesség.
Mondandód harmadok részéhez:-nem a nyolc hónapos csecsemőtő kell félni,hanem a szüleitől.Egy 8 hónapos csecsemő nem jön ide magától.Attól igen is félnem kell,hogy esetleg behurcolnak valamilyen fertőző betegséget .Nézd meg az Ausztrál vámosokat. Kiderítik a drogtól kezdve a büntetett előéletű embereket is,és megtagadják az ott tartózkodást. Most még nem félek,de az unokáimat annál inkább féltem.Ezt a helyzetet nem mi hoztuk létre,de rajtunk csattan az ostor.
glorianna
Az utóbbi 6-8 hónap eseményei - legalábbis amennyit ismerni lehet - alapján azt gondolom, hogy a magyar kormány inadekvát, kapkodó, esetleges intézkedései elsősorban információhiány miatt ilyenek. Alighanem az lehet a probléma, hogy a magyar elhárításnak nem nagyon lehetnek jó kapcsolatai a komolyabb kémszolgálatokkal. Minden esetre a műszaki eszközök lehetőséget adnak akár az egyedi megfigyelésekre is.
F_Viktor
@kamazuka: Írod:
"Az igazság vagy az ahhoz közelítés mindíg fájdalmas.
De tényleg!
Azt megértem hogy nem egy vágányon gondolkodunk.Más véleményem van.Ennyi az egész.Ezt el kell fogadnod."

Saját tapasztaltamból írtam, hogy tévesen gondolod, még akkor is, ha Orbán és kormányát képviseled ezzel a gondolattal. S az orbáni retorika biz'a hatalomvágyból gyűlöletkeltésre épül.

Írod:
"Ha nem akarod,akkor tiltass ki innen..."

Soha nem tettem, tennék ilyet!
Sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, hasonló a véleményünk, ebben nem egyezünk, de ez nem probléma. A magyarok több, mint 40 százaléka veled ért egyet, vagyis működik náluk/nálatok a kormány propagandája.

Írod:
"Afelől nincsen kétségem,hogy bármi módon is de rá lesznek bírva ,hogy dolgozzanak.
Ez itt kapitalizmus.Itt dolgozol vagy éhendöglesz.Ez nem közelkelet,hogy puska kézben azután gyilkolászunk az élelemért."

Ez viszont a jobbik álláspontja!
Nem kell őket munkára "bírni", ők dolgozni, a keresett pénzből eltartani akarják családjukat!
Ezért nem akarnak Magyarországon letelepedni, nem hülyék, ismerik a magyar politikai és gazdasági helyzetet.

Az a gond, hogy akik nem ismerik az arab világot, primitív embereknek tartják őket.
Már írtam saját példámat, mikor Ausztráliában a helyi kolléga meglepődve megkérdezte tőlem, hogy Magyarországon van villamosáram?
Ti is hasonlóan gondolkodtok a menekültekről, nem tudjátok feldolgozni, hogy normális ruházatot viselnek, mobiltelefonnal rendelkeznek, sőt még az internetről is hallottak, használni tudják.
Nem hiszitek el, hogy otthon az egyetemen pl. gépészmérnök karra jártak, vagy éppen programozóként dolgoztak.
Elfeledkeztek, hogy ahonnan jöttek, az egykor a tudományok bölcsője volt.
F_Viktor
@barew7: Írod:
"Terrorista a NATO és az EU! Szétbombázta Líbiát, meggyilkolta Kadhafit..."

Ezt komolyan is gondolod?
A 60-as évek óta mondj egyetlen olyan háborút, amit Amerika számlájára írod?

Mert ugyebár Líbia esetében 2011 februárjában a tunéziai és egyiptomi forradalmi eseményeket követően Líbiában tiltakozás kezdődött a Kadhafi-rezsim ellen.
Kadhafi ritka brutalitással lépett fel a fegyvertelen tüntetők ellen, katonái és Afrika más területeiről toborzott zsoldosai vérengzésbe kezdtek és terrorista módszerekkel igyekeztek visszaszerezni az ország feletti irányítást.

Majd 2011. márciusában a NATO az ENSZ felhatalmazása alapján légi és tengeri támadást indított a Kadhafi rezsim zsoldosai és a kormányerők ellen.
Ismétlem, az ENSZ BT (!!!) felhatalmazására!!!

Remélem érted azt a nem árnyaltnyi különbséget a valóság és téves állatásod között?
vukkocska
Felfegyverkezve, dühödten. Mennek, majdnem, hogy libasorban, három papír-plakáttal. Megy a rémhírterjesztés, de nagyon. Biztos, hogy nem lesz ennek jó vége, ha állandóan hergelik az embereket. Csak arra nem gondolnak, milyen lesz az, amikor a fagyi visszanyal.
F_Viktor
@Feraj49: Írod:
"...a történelem során sok HAMIS szerződéseket kötötrtek..."

Ez hipotézis részedről.
Mást hasonlítanék Hitlerhez, nem a NATO-t.

Írod:
"Mutatták az USA és az Angol bombázásokat 2013 tól. Érdekes módon sehol nem született "demokrácia",békesség."

Ez igaz, oka az, hogy a diktátorok legyőzése után már nincs felhatalmazásuk a béke megteremtésére, s polgárháborús helyzetet hagynak maguk után.
Az ENSZ békefenntartóik pedig alkalmatlanok a feladatukra.
Elég ha csak Koszovót említem, egyik barátom éppen vasárnap ment ki újra, mint békefenntartó katona.

Írod:
"...a nyolc hónapos csecsemőtő kell félni,hanem a szüleitől."

A hátizsákkal menekülő szülőktől félsz, miközben Rogán érdekeltségébe tartozó offshore cégektől magyar letelepedési kötvényt vásárlóktól, akik konténerszám hozzák cuccaikat és utazzák be az egész EU-t (vagy az orosz maffia 10 ezer USD-ért vásárolható magyar állampolgárságokat). Biztos, hogy tudod kitől kell félned?

Írod:
"Attól igen is félnem kell,hogy esetleg behurcolnak valamilyen fertőző betegséget ."

Ettől is tévesen félsz, újra benyaltad a kormány kommunikációját!
Ezek a bevándorlók hónapokig jutnak el Magyarországra.
Mondjál nekem olyan betegséget amelynek lappangási ideje több hónap??? Vagyis láthatóan betegen érkeznének a határra ha valamilyen fertőző betegségben szenvednének.

Inkább félj az olyan magyaroktól, akik repülővel, 3 óra alatt érkeznek meg Magyarországra, s 1-2 héten belül érintkezel velük!

Írod:
"Ezt a helyzetet nem mi hoztuk létre,de rajtunk csattan az ostor."

A problémából Orbán kreált magyar belügyet, EU-s pénzből az EU alapelveivel harmóniában megoldható lett volna a menekültkérdés. S mi sem beszélnénk róla.
F_Viktor
@vukkocska: Igazad van.
Amin meglepődtem, hogy a hozzászólások elején senki nem kételkedett a hír igazságtartalmában, mindenki kész ténynek vette, hogy ezer, felfegyverkezett migráns Allah Akbar felkiáltással rontott a határnak, kergette el a magyar rendőrséget. Senki nem vette a fáradtságot, hogy utána nézzen, mi ebből az igazság.
Pl. ez volt Orbán célja, ez bizonyítja, hogy remekül működi a gyűlöletkeltő propagandája.
Feraj49
@F_Viktor: 13,12-re Tessék egy betegség : AIDS.
profon
@Feraj49: Nem tudtam, hogy kötelező lesz velük ágyba bújni !
F_Viktor
@Feraj49: AIDS??? Az iszlám államokban???

"Tévhit:
A szokásos társadalmi, rokoni, baráti érintkezés nem jelent fertőződési kockázatot. Tehát a fertőzöttel vagy akár AIDS-beteggel együtt történő közlekedés, a vele való kézfogás, a közös evőeszköz-, fürdőszoba-, WC-használat, valamint a harapással nem járó gyengéd csók, a tüsszentés, köhögés, az uszoda, a vérszívó rovarok és az élelmiszerek önmagukban veszélytelenek.[16] A vírus a szabad levegőn pár perc alatt elpusztul, de – az esetleges vérzések miatt – kerülni kell a közös fogkefe vagy borotva használatát.

A vírus terjedése akkor történhet meg, ha nyálkahártyára illetve seben keresztül a véráramba kerül a fertőzött személy vére, anyateje, hüvelyváladéka, ondója (esetleg előváladéka) vagy könnye. Csókkal a HIV azért nem terjed (bár a szájban mindig vannak apró sérülések), mert a nyálban a vírus mennyisége elenyésző. Természetesen fertőzés előfordulhat, ha a csók során a szájban vér van."

Látod, látod, Orbán nem véletlen a TUDATLANSÁGRA épít!
Kamcsatka
@F_Viktor: Ebben a pillatatban százszor.
Kamcsatka
@pistapapa: Egyetértünk, nekem is tele van már a kis pxxsöm ezzel a középkori félázsiai felcsúti maffiózó bandával.
profon
Már három hírben is olvastam, akkor összesen 3000 ?
okina48
@F_Viktor: Én valahogy nem vágyom rá,hogy a NATO védjen meg bennünket!A levegőből,mint anno Szarajevót?Akkor inkább húzzanak dupla,tripla kerítést,állítsák vissza a határőrizetet tűzparanccsal,hírdessenek rendkívüli állapotot,de mindenképp állítsák meg ezt a rettenetet!
Kamcsatka
@F_Viktor: "Orbán és Vona, Putyin barátságával, a putyini oligarchák pénzével sokkal nagyobb veszélyt jelentenek Európára, mint a menekültek." - Erre gondoltam, de úgy általában tetszik a kibontakozó vita.
Vizual
@Laila: Akkor a felülethez szóltál hozzá? Mert az alap a cikk volt.
levi
@profon: Erőszakolásról hallottál már? A muszlimok előszeretettel erőszakolnak meg más vallású nőket.
Laila
@Vizual: Nem, Hozzád, és a többiekhez. :-))
profon
@levi: Hát egy japán csajt én is bevállalnék :) Olyat is hallottam, hogy magyar férfi magyar nőt !
okina48
@Kamcsatka: Veszélyesebb -e Putyin a beáramló csürhénél azt nem tudom,de én csak Putyin et.-tól kérek menedékjogot,ha minden kötél szakad!Azokat legalább ismerem,mint a rosszpénzt! (-:
okina48
@levi: Ez így van,mert egy szerintük hiányos öltözet már feljogosítja öket erre.Meg vagyon írva a Koránban.Mint ahogy az sem bűn,ha a gyermekkorban megkötött házasságot 8-9 éves kislányokkal "elhálják".Épp tegnap gyarapítottam tudásomat ezen a téren!
levi
@okina48: Ez pontosan így van... ha egy nő nem viseli azokat az öltözékeket , amit a vallásuk megkövetel, azt nyugodtan meg lehet erőszakolni, ugyanis "ledér, hitetlen, kurva" a szemükbe akinek nincs családja se férje ezáltal nem kell szégyenkeznie, és ezért szabad préda.
Az a baj, h nekik egy normálisan felöltözött európai nő olyan mint nekünk ha a nők pucéran mászkálnának az utcán...
levi
@profon: Ne bassz! Hallotál ilyet? Komoly, nem szívatsz??
És? Miért van az, hogy ez a legjobb válaszotok? Ha két menekült most meggyilkolna 2 tinilányt, a válaszod az lenne ,hogy: nem baj, a magyar is csinál ilyet?
Találjatok ki valami frappánsabbat...
1magyar
@levi: Ilyen undorító dolgokat kulturált népek már nem tesznek, nem hagyhatják a vezetőink ezeket képviselőknek az elterjedését!!!
profon
@levi: Arra próbáltam célozni, hogy mindegy milyen nációból való valaki. Itt és ott is vannak gazemberek.
1magyar
@profon: A különbség, hogy ezeket itt büntetik azoknál meg büszkén vallják a mocskosságaikat vallásuk nevében.
levi
@1magyar: Hát, igen, más kultúra-bár nemhiszem, hogy lehet annak nevezni.
@okina48: által írt fiatalkorban házasodás is téma náluk, kb. 1 éve volt egy video neten, 8-9 éves kislány kifakadása, hogy nem akar feleségül menni a számára kijelölt férfihoz, mivel szerelmes akar lenni, ő akar választani stb. Annál a videónál jegyezték meg, hogy nem régen egy 7 éves kislány belehalt a férjével való közösülésbe, a férfi teljesen szétszaggatta belülről...és nem kapott büntetést, mivel a felesége volt.
Megjegyzem, ott volt írva az is, hogy néhányan várnak amíg a feleségük eléri 12-13 éves kort, de van amelyik nem...embertelen, brutális...nem kérek belőlük de ahogy nézem nem kívánságműsor.
1magyar
@levi: Csak a hülyék tapsolnak ezeknek!
levi
@profon: Tudom, soha egy szóval nem mondtam, hogy nincs, de a "hát ezt megcsinálja a magyar is" felkiáltást mindig , mindenhova bevágjátok, mintha ellensúlyozná az egészet.
Mint már egyszer mondtam: Ha vendégségbe mész , nem erőszakolod meg a házigazda feleségét, csak azért mert otthon ez a szokás. Ezek az emberek vendégségbe jöttek-bár senki nem hívta őket- ergo töröljék meg a ksi lábukat, fogadjék el a frissítőt- ne a kukába dobják - és amikor ez megvolt, akkor menjenek, mivel nem szívesen látott vendégek.
okina48
@eugen4402: Lehet,hogy ez a hír túlzó,de tulajdonképpen teljesen mindegy,mert a probléma létezik,és egyre jobban fajul elfele.Azzal vitatkoznék,hogy a problémáikkal egész idáig kellett nekik futni,és sokan nem is tették ezt,hanem a hazájukhoz közelebbi,hasonló kultúrájú országban kerestek és kaptak menedéket.
Ha magam maradok is ,azt mondom,hogy semmi keresnivalójuk itt,és minden eszközzel meg kell akadályozni,hogy ellepjék Európát!
A fantasztikus -fanatikus természetesen elírás.Félrenéztem a szójegyzékben!Bocs!
F_Viktor
@levi: @okina48: @1magyar: Ez van, mikor egy hülye százat csinál :-((

Itt elolvasható a Korán magyarul, várom, hol olvastok ilyen b@romságot!
mek.oszk.hu/06500/06534/06534.pdf

“Nincs kényszer a vallásban!” (2. Szura 256.)
“S ki akar hát higgyen, s ki akar hát tagadjon” (18. Szura 29.)

A dzsihád szót is tévesen fordítják harcnak. A dzsihád erőfeszítést, küzdelmet jelent, a belső dzsihád elsősorban spirituális erőfeszítést, a külső pedig a környezet, a család irányába tett megfelelő viselkedést és nem a fegyveres harcot jelenti.

Ha valaki mégis meg akarja érteni, hogy miért növekszik az iszlámra hivatkozó extremista közösségek száma, aktivitása, az a magyarázatot ne a Koránban, hanem elsősorban ott keresse, hogy a világ azon részében, ahol az iszlám legtöbb követője van (Ázsia, Afrika) jelentkeznek legélesebben a globalizáció megoldatlan problémái.
eugen4402
@okina48: Nincs gond, nem maradsz egyedül, mert pillanatnyilag a többségi vélemény Téged igazol. Sőt, az ország jövőjéért - hidd el - mindnyájan aggódunk, csak arról szeretnélek meggyőzni, hogy a helyzet elég komoly anélkül is, hogy koholt újságcikkekkel kelljen fokozni a feszültséget. Mellesleg annak a vendégnek én jobban örülök, akit én hívtam meg, mint annak, aki hívatlanul állít be hozzám...
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"A különbség, hogy ezeket itt büntetik azoknál meg büszkén vallják a mocskosságaikat vallásuk nevében."

Megmondanád, hogy - szerintetek a kultúra legfelsőbb fokán - a kereszténység nevében, a kereszténység zászlója alatt hány millió ártatlan embert öltek meg büntetlenül keresztény emberek?
profon
@levi: Tudod ez olyan mint amikor valaki ismeretlenül szidja a zsidókat és egyszer találkozik eggyel, megismerkednek, megkedveli és onnantól vele azonosítja az összeset. Nekem van roma alkalmazottam és amikor a vevőket korrekten kiszolgálja, mindenki kedvesen a kezét rázogatva köszön el tőle. Lehet, hogy holnap felveszek egy afgánt is !
Feraj49
@F_Viktor: ma 13,36-ra.Úgy látom a vitánk meddő ! Valóban OV. a tudatlanságra épít. Semmi baj a Te véleményed is egy vélemény.Kedves@F_Viktor: Nem kötelező velük lefeküdnöd MOST MÉG ! Elég lesz ha majd kötelező lesz. A Te Muszlim államaidból jöttek tanulni a férfiak,az egyetemekre,főiskolákra világszerte.Persze ők sem a magyar lányokat NEM kívánják,sem más állambeli lányokat.Nem is szexelnek. az évek alatt./Javaslom nézz körül az egyetemek környékén./ Sőt,nem is házasodnak be nem muszlim családokhoz sem,mert annyira ragaszkodnak a vallásukhoz.Sajnos ez nem így van.Az egyetemisták között sem.Így aztán nem is lehet betegség hordozója egyik sem,legalább is az elméleted szerint.Tudod mit legyen igazad ! Én nap mint nap -az egyetemi tanidő alatt- látom az Arab fiúk imádják a magyar lányokat.Javaslom megtekinteni a "Lányom nélkül soha" című,életrajzból készült igaz történet alapján készült filmet.A nekem írt hsz-ed után olvasd el amit mások is írtak,pedig nem Én kértem rá őket.
Köszönöm,hogy elolvastad.
Feraj49
@profon: ma 13.22-re.Azért biztos veled nem fognak.Talán van nekik is ízlésük !
wagabund
ez a vég kezdete..
a jelentések szerint százezrek tartanak az unijó felé...ha van kerítés, ha nincs...a vonulásban érintett országok némelyike már nem is tudja kezelni a tömeget... mennek ahogy, és amerre tudnak..
...az amerre, az erre van ám...felénk, vagyis mirajtunk keresztül..
okina48
@eugen4402: Lehet,hogy igazad van,de feltételezem,hogy felnőtt emberek olvassák ezeket a cikkeket,és felnőtt módjára tudják azokat kezelni.Mindenki tudja,hogy az írott szó már rég elvesztette a szentségét és a TV-ből sem az igazság árad !Ezért kell több forrásból informálódni,és középátlagot vonni.
Az a baj,hogy ebben a témában is azoknak hangzik a szája,akik még valóban csak képeken láttak menekülteket.
Engem a média hangulatkeltéssel nem lehet befolyásolni,annál inkább a debreceni állomáson átcsörtető napi 150-200 ordítozó,állítólag az életét mentő fiatalemberrel.Na,ezek hatnak rám!Mégpedig félelemmel töltenek el,miközben igyekszem kitérni az útjukból.
Mindemellett kérdések merülnek fel bennem,mivel mindennek látszanak,csak elcsigázott menekülteknek nem.Sokszor leírtam már ezt az elmúlt hetekben,kaptam is hideget,meleget.De még mindíg nem tudom,hogy kik ezek,ki koordinája őket,mert hogy valami nem illik a képbe azt biztosan látom.Itt én csak elvétve látok családokat.
Ez rémisztő a számomra ,nem az esetleg túlzó cikkek!
F_Viktor
@Feraj49: Nem értelek. Eddig Európa, s benne Magyarország "eliszlámosodásától" féltetek, most pedig az integrációját említed, mint veszedelem? :-)
F_Viktor
@wagabund: Írod:
"ez a vég kezdete..
a jelentések szerint százezrek tartanak az unijó felé..."

Küldd el az informátoraidat, az én jelentőim szerint már több, mint 1 millióan várnak Törökországban, s egyre nő a tömeg!
Jönnek kerítést- és Orbán hatalmát le-/megdönteni!
wagabund
most azt mondja a tv, hogy csak rémhír ez az egész, nincs allah akbaros rohamozás...

a rémhírt kitalálónak csokit adnak?
profon
@Feraj49: Ebben reménykedem magam is :)
okina48
@F_Viktor: Még szerencse,hogy van köztünk ilyen komoly tudású ember,akinek a kisújjában van van az iszlám vallás,sőt még a védelmibe is veszi az erőszaktevőket,a pedofilokat.! Nagyra érzékelem,mikor érvek híján előveszi valaki a keresztesháborúk ,az inkvizíció rémtetteit,csak hogy mentse ezeknek a barbároknak a viselkedését.
levi
@F_Viktor: Ahogy nézem személyedben egy igazi muszlimmal van dolgunk, gondolom örülsz , hogy jönnek a pajtásaid, Ki mondta, hogy a koránban vannak elírva azok, amiket írtam?
levi
@profon: leked rajta, amikor ők lesznek többségben,majd megnézheted, hány magyart fognak alkalmazni a saját cégeikben...nemhiszem, hogy egy is felvenne majd téged;)
Dolgoztam én is cigánnyal, nem votl semmi gond vele, mivel ki volt már égve...48 éves volt, ebből 23 évet töltött börtönben összesen...gyilkosság, csonkítás, testisértés...de dolgozott rendesen, mivel megtört az évek alatt.
profon
@levi: Ez csak arra bizonyíték, hogy ilyen és olyan is van.
Feraj49
@F_Viktor: ma 17.07-re.Nem az integrációtól félek,hanem az integrálódni nem akaróktól.
1magyar
@F_Viktor: Kezdeném azzal,hogy 40 fokos melegben, itt Mo-on beburkolózva vannak, ami rögtön azt jelenti nem azért jött,hogy beilleszkedjen. Ne várja el tőlem, tőlünk, hogy mi elfogadjuk így őket.
Nézem a hüvelygomba reklámot és eszembe jut, hogy ezeket hogy vizsgálja orvos, mert a férfiak bezzeg megerőszakolják a fedetlen vállú nőket?
F_Viktor
@levi: Írod:
"Ahogy nézem személyedben egy igazi muszlimmal van dolgunk..."

Azért mert én nem Orbántól és Kósától ismerem a muszlimokat, ellenben veled, még nem vagyok muszlim!
Azért, mert én nem azt tapasztaltam, mint te pl. a Török tengerparton, hogy megerőszakolják az európai bikinis nőket, még nem vagyok muszlim!
Azért, mert én nem azt tapasztaltam, mint te, pl. Isztambulban, hogy a fiatal lányokat, akik európai öltözetet viselnek és semmivel nagyobb atrocitásnak nincsenek kitéve, mint Budapest bármelyik szórakozóhelyén, még nem vagyok muszlim!
Azért, mert én, ellenben veled láttam kuvaiti liftes fiút egyedileg gyártott aranyozott Mercedessel, ománi segédmunkásunkat (igaz 3 napot dolgozott csak) Tesla Raodserttel, nem tartom őket primitív népségnek (főleg a magyarokhoz képest!)!
Azért, mert én, ellenben veled láttam hogyan él az arab nép, láttam annyi márványt egy lakásban, mint a 4-es metró Bikás parki megállójában, még nem tartom őket primitív népségnek!
A sort sokáig tudnám folytatni!

A lényeg, hogy aki nem Orbánon és Kósán keresztül ismeri a muszlimokat, az másképpen néz rájuk, s nem ők, nem mi vagyunk a hülyék! Hanem azok, akik beszopják a kormány hazugságait!

Írod:
"Ki mondta, hogy a koránban vannak elírva azok, amiket írtam?"

Komám,, 15:33-kor ezt írtad:
"ha egy nő nem viseli azokat az öltözékeket , amit a vallásuk megkövetel, azt nyugodtan meg lehet erőszakolni, ugyanis "ledér, hitetlen, kurva" a szemükbe akinek nincs családja se férje ezáltal nem kell szégyenkeznie, és ezért szabad préda."

Vallást írtál! Tehát fogalmad nincs mit írtál, ergo fogalmad sincs a vallásukról! Vagyis szavahihetőséged egy nagy nulla!
Ezzel mi volt a célod? Szemét módra gyűlöletkeltés?
F_Viktor
@Feraj49: Írod:
"Nem az integrációtól félek,hanem az integrálódni nem akaróktól."

Akkor az általad említett Aids kilőve?
1magyar
@F_Viktor: Inkább te menj hozzájuk minthogy ide csalogasd őket!
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Kezdeném azzal,hogy 40 fokos melegben, itt Mo-on beburkolózva vannak, ami rögtön azt jelenti nem azért jött,hogy beilleszkedjen."

Az évezredes tapasztalatok alapján így, rétegesen öltözködve tudják legjobban hűteni a testüket.
Először én is furcsán néztem őket, hogy a 47 fokban még farmer dzsekit is magukra húztak, vagy fekete bő gatyát hordanak, de elfogadtam érveiket. Ők is, hogy mi rövidnadrágban, pólóban jártunk, vízzel hűtjük fejünket, csuklónkat.

Írod:
"Nézem a hüvelygomba reklámot..."

Látod, ez a primitívség, az a primitív ember aki azt gondolja, hogy azok a népek akik a sivatagban élnek évezredek óta, azok nem gondolnak egészségükre, nem ismerik az ottani klíma túlélési szabályait!
Látod, a magyar embereknél mindig van ég lejjebb!
1magyar
@F_Viktor: Mondd nőgyógyász vizsgálja őket?
F_Viktor
@1magyar: Kérdezd meg az asszonytól hogyan lehet élni hosszú távon a hüvelygombával. Én ebben laikus vagyok.
1magyar
@F_Viktor: Milyen asszonytól? De te ismered őket a fentiek szerint.
1magyar
@F_Viktor: Milyen asszonytól? De te ismered őket a fentiek szerint.
F_Viktor
@1magyar: Egy jó magyar mellett ott kell lennie egy tűzről pattant menyecskének is!
Tán csak van egy hölgy ismerősöd aki ki tudja elégíteni kíváncsiságodat?
Omarion Nebula
Ha nem tesznek semmit ezek ellen az Európai kultúrának vége...
Ezeknek Shakespeare, Bach, Mozart, Petőfi, Arany semmit nem jelent és semmilyen értéket nem képvisel...
1magyar
@F_Viktor: Mivel én magam nő vagyok, de hiába más magyar nőt kérdezek meg erről, mindenki tudja, hogy orvosi vizsgálatokra szükség van és szerencsére a magyar férfiak ezt meg is engedik.
De mi újság nálatok?
F_Viktor
@1magyar: Bocsi, ffinek gondoltalak, nem gondoltam volna, hogy egy magyar nőbe ennyi gyűlölet szorulhat!

Tehát azt mondod, a hüvelygombának nincs semmilyen tünete?
zöldszem
@F_Viktor: Tudod én mit hiányolok. Sehol sem találni egy videót, valami magyar közekben, hogy interjút adna egy menekült.
Hogyan jutottak idáig, mit hallottak Magyarországról, miért akarnak a hanyatló nyugatra menni, miért nem akarnak itt maradni? Mindig csak, egy szemtanú, egy tanyatulajdonos... nyilatkozik.
Orbán kisbusza nem járt arra, hogy felvegyen mondjuk egy legális menekültet. Mint, anno a hóviharban rekedteket akik az autópályán ballagtak?
F_Viktor
@okina48: Írod:
"Még szerencse,hogy van köztünk ilyen komoly tudású ember,akinek a kisújjában van van az iszlám vallás,sőt még a védelmibe is veszi az erőszaktevőket,a pedofilokat.!"

Azt gondolom nem nekem kell szégyenkeznem, hanem azoknak a buta embereknek, akik minden tapasztalat, tudás nélkül terjesztik az olyan hülyeségeket, mint te.
Próbálnál meg pl. Szaud-Arábiában molesztálni a tengerparton egy bikinis nőt. Akkor bizony nem lenne biztonságban az életed, a nő családjától nem tudnál megmenekülni. Igaz, azok a gyilkosokat elítélné a helyi bíróság, de börtönbe nem kellene vonulniuk.
Irakban hasonló eset megtörtént nálunk, az olasz srácot 3 hétig bújtattuk.

Írod:
"Nagyra érzékelem,mikor érvek híján előveszi valaki a keresztesháborúk ,az inkvizíció rémtetteit,csak hogy mentse ezeknek a barbároknak a viselkedését."

Nem mentek senkit, csak a butaságaitokra világítok rá.
Nekem is sok minden nem tetszik amit művelnek itt a menekültek, de ezeknek 80 százaléka abból adódik, hogy a magyar hatóságok nem megfelelően kezelik őket. Nyilván okkal, ez hozzá tartozik az orbáni tervhez, mert előbb utóbb balhézni fognak az éhes, szomjas, zsúfoltan elszállásolt, embertelen körülmények között emberek.

Eddig még tőletek senkitől nem hallottam személyes tapasztalatot, csak az orbáni gyűlöletet szajkózzátok.
F_Viktor
@zöldszem: Írod:
"Tudod én mit hiányolok. Sehol sem találni egy videót, valami magyar közekben, hogy interjút adna egy menekült."

Kérdésed jogos, még az RTL stábja is csak Szerb területen tud velük beszélni.

Személyesen nekem nem engedték meg a rendőrök, hogy fényképezzek, beszéljek a menekültekkel. Akkor tudtam beszélni velük, míg a polgárőrök, mezőőrök vigyáztak rájuk. De márciustól már ők is szökés elősegítségével fenyegetőztek.
levi
@F_Viktor: Igen vallást írtam, mivel ezeket mondta egy muszlim aki megerőszakolt és megölt egy fehér nőt. Ellentétben veled nem olvastam a koránt, de azért egy muszlimnak hiszek.
Képzeld én sem bírom jobban orbánt mint te, nem is hiszek neki, iszont elég szétnéznem mér most mennyi muszlim szaladgál pl. németországban és mennyen nem csinálnak semmit sem.
Ha annyira jó volt neked törökben akkor visszalehet menni, másrészt meg a faszom se kérdezte hol voltál vendégségben a haverjaidnál...ha tetszik menj vissza, meg vidd magadddal az egész bandát, itt nem hiányoznak majd senkinek.

Másrészt meg undorító amiket írsz, az égig magasztalod a muszlimokat közben meg alázod a saját fajtádat...igazi rasszáruló vagy, az ilyennél nincs undorítóbb dolog.
zöldszem
@F_Viktor: Talán?! megoldás lehetne, valahová Győr, Sopron, Kőszeg környékére menekült tábort építeni. Akár 1000 férőhelyeset is. Őrizni nem kellene. Reggel szétnézni, hány új menekültet lehetne busszal a déli határtól hozni. Mert aki itt marad az tényleg hozzánk jött, vagy beteg.
Na azokat meg igazán befogadhatnánk.
F_Viktor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@levi: Folyt...

Tudod, a hozzád hasonló primitív emberek miatt vannak azok a szörnyű polgárháborúk, ahol a primitív emberek machete-kel vágják el embertársaik százezreinek torkát 1 hét alatt!

Isten hozott Európába magyar ember!
F_Viktor
@zöldszem: Nem hetekig b@szogatni kellene őket, hanem regisztrálni, utána engedni kellene őket tovább. Nem lenne zsúfoltság, viszont akkor nem lehetne Orbánnak mutogatni rájuk, mint legújabb ellenségre.

De akkor mi lenne népszerűségével, a szavazóival? Meg kellene szüntetni a közpénzből létrehozott Kánaánt, hogy az elpártolt szavazóit visszaszerezze.

Csak több közpénz lesz a zsebükbe, ha pl. nem ÁFA-t csökkentenének, nem béreket emelnének, nem az egészségügybe feccölnék azokat a pénzeket amiket el is lophatnak...

Ez az egyszerű orbáni logika.
levi
@F_Viktor: Bocs koma, de a kis kedvenceid fejezgetik le az embereket ezerszámra...azok akiket annyira védesz.
Másrészt meg ateista vagyok, csak hogy tudd ...
Németben élek jelenleg, itt is annyi ember szaladgál munkaidőben mint otthon...pedig itt még munkahelyek is vannak képzeld...ez nem jött be.

A koránt nem fogom elolvasni, mert nem érdekel a kultúrájuk, ne is erőltessék a pofámba.
És tényleg, emberszámba veszed a muszlimokat? Kár, hogy ők téged nem ...nekik te nem jelentesz többet mint egy rovar, akit el kell taposni.
Ja és mellesleg meséld már el, miért is jó nekünk ha beengedjük a menekülteket...több lesz a magyar bér? Több munkahely? Jobb életkörülmények?
Nem? Hát bazd hallod, pedig így is elég szar a helyzet, a magyarokért persze nem emeled fel a hangod...le se szarod , hogy miylen a helyzet az országban, nem, inkább rádobsz még egy lapáttal...innen is látni, hogy inkább allahhoz kéne imádkoznod , jobban állna neked...az isisben is van egy hely az ilyeneknek mint te...
F_Viktor
@Omarion Nebula: Írod:
"Ha nem tesznek semmit ezek ellen az Európai kultúrának vége..."

Örülök, hogy ennyire aggódsz a németek, a franciák, az angolok helyett is!

Írod:
"Ezeknek Shakespeare, Bach, Mozart, Petőfi, Arany semmit nem jelent és semmilyen értéket nem képvisel..."

Szerencsére pl. az angolok nem így gondolkodnak a magyar bevándorlókról:
Érettségizett magyar lány Anglia példaképe:
propeller.hu/nagyvilag/3142053-erettsegizett-magyar-lany-anglia-peldakepe

De a Bölcsek Köve tuti a te kezedben van... A többiek pedig hülyék.
levi
@F_Viktor:" Nem hetekig b@szogatni kellene őket, hanem regisztrálni, utána engedni kellene őket tovább."
Ezt írtad..most komolyan ilyen naiv vagy?Akik legálisan jönnek azok már el is mentek...ezek illegális bevándorlók, akiket , ha tovább is engedünk az unió visszaküld a peremterületekre...és ad melléjük kis pénzt, mondván: inkább ott basszák szét az egészet mint nálunk...
Meséld el nekem, ha már akkor bölcs vagy , hogy szíriából, irakból, stb. miért nem oroszországba mentek? Sokkal közelebb van, sokkal olcsóbb az utazás, még a tengeren sem kell átkelni...akkor miért is? Ja , mert ott nem kapnak pénzt a kezükbe meg nem ynalják a seggüket...
De az is lehet, hogy ide lettek küldve...
F_Viktor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
levi
@F_Viktor: Jaja , végülis nem ők fejeznek le embereket...hülye.

Mellesleg meg kajak te fogod eldönteni, hogy hívő vagyok vagy sem? Asszem én jobban tudom te kis muszlim kutya...

Azért bántja a szemem, mert főleg muszlimok szaladgálnak munkaidőben...

Ha meg nem azonosulsz akkor nincs jogod azért kardoskodni, hogy beengedjék a menekülteket...mivel ezekszerint velük azonosulsz és őket tartod előbbre,Neked csak az számít, hogy nekik mi a jó és a magyar néppel nem is törődsz, sőt ...mondtam én, hogy rasszáruló vagy, most vallotad be, ennyit rólad...
És még le is szólod azt a népet ahonnan származol, de undorító vagy. Innentől kezdve nem is kell mondanod semmit,igazi rasszista vagy . Ne is válaszolj ha megkérhetlek...
F_Viktor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Feraj49
@F_Viktor: tegnap 19,35-re.Nem veszem fel a kesztyűt,mert azt látom,hogy fanatikus iszlámista vagy ! Ráadásul s a hozzászólásaid alapján" sajnos köpönyeg forgató" is.Több hsz-ben egymásnak ellentmondó nyilatkozatot is találtam.Köszi e témát már veled be is fejeztem.
enslaved
@F_Viktor: "Személyesen nekem nem engedték meg a rendőrök, hogy fényképezzek, beszéljek a menekültekkel" Megkérdezhetem tőled, mi a munkád? Mert legutóbb azt olvastam, hogy felgyújtották az autódat külföldön a menekültek, ami nem ellened, hanem az amerikai céged ellen irányult, most meg itt akartál ezek szerint fotózni Magyarországon. Foggal körömmel védesz mindenkit, aki nem magyar, tisztára olyan vagy, mint Anna Mari volt, aki teljesen eltűnt, ha igaz, "antropologizál" valahol Afrikában a férjével. Már őt is akartam kérdezni, de nem sikerült, a rendszer nem engedte (nem az Orbáni:-)) ). Végtére is semmi közöm hozzá, de azt látom, piszkosul begurulsz, amikor valaki a szegény muszlimokra rosszat mond, vagy netán rosszat feltételez. Menjél el egy határszéli faluba, ahol átjárnak illegálisan a menekültek, és magyarázd el az ottani gazdáknak, hogy szegények csak azért tapossák le a földjét, eszik meg amit megtermelt kemény munkával, mert éhesek, és csak azért használják a földet illemhelyként, mert a gazdák nem engedték be a saját házaikba elvégezni a dolgaikat. Biztosan nagyon megértők lesznek veled majd szemtől szemben...Nem akarok veled nagyon erről vitatkozni, mert láthatóan nem is lehet, hogy miért, az maradjon a te titkod, de amiket leírsz a védelmükben, azok nem igazán helytállóak. Nem lehet összevegyíteni ennyi eltérő kultúrát, és ahogyan már írtam egyszer, a saját hazájukban kellene végre rendet tenni, a terrorizmust meg mielőbb felszámolni.
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Megkérdezhetem tőled, mi a munkád?"

Úgy tudom az adatlapom nyilvános, de azért leírom:
Geofizikusként dolgozok egy angol székhelyű amerikai cégnél a világ számos pontján. 1 hónapja Koppenhágában élünk családommal.

Írod:
"legutóbb azt olvastam, hogy felgyújtották az autódat külföldön a menekültek..."

Lehet nem érthetően fogalmaztam, az eset Törökországban, kurd földön, Batmantól nem messze, a hegyekben történt. Az elkövetők kurd, kormányellenes fegyveresek voltak, akiknek a magyarokkal semmi problémájuk. Maguk a kurdok velem szemben mindig barátságosak, vendégszeretők voltak, annyi kávét életemben nem ittam egy nap, mint abban az időben.

Írod:
"Foggal körömmel védesz mindenkit, aki nem magyar..."

Ez nincs így, a muszlimok is emberek, van köztük jó és rossz, becsületes és aki mindenkit át akar vágni.
Én csak az emberi butaságot nem szeretem, az olyan embereket, akik minden tudás nélkül osztják az észt, terjesztik a hazugságokat.
Magyarországon Orbánnak köszönhetően összemossátok a gazdasági menekültet az ISIS elől menekülőkkel, a muszlimokat, a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követelő radikális terroristákkal.
Ez az ami felháborít, semmi más!

Írod:
"Menjél el egy határszéli faluba, ahol átjárnak illegálisan a menekültek, és magyarázd el az ottani gazdáknak, hogy szegények csak azért tapossák le a földjét, eszik meg amit megtermelt kemény munkával, mert éhesek, és csak azért használják a földet illemhelyként, mert a gazdák nem engedték be a saját házaikba elvégezni a dolgaikat."

Voltam. December közepe óta, mikor ti még nem is hallottatok a menekültekről, heti rendszerességgel jártam Röszkétől Ásotthalomig.
Helyi gazdákkal is sokat beszélgettünk, ők megértőek voltak, télen fával látták el a menekülteket, tavasztól pedig vízzel.
Persze kis számban vannak "menekültfaló Irénkék" is, de az ilyeneket akkoriban nagyon keresgélni kellett a TV2 stábjának. Azóta persze Toroczkai folyamatos menekültellenes kampányai...
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Megkérdezhetem tőled, mi a munkád?"

Úgy tudom az adatlapom nyilvános, de azért leírom:
Geofizikusként dolgozok egy angol székhelyű amerikai cégnél a világ számos pontján. 1 hónapja Koppenhágában élünk családommal.

Írod:
"legutóbb azt olvastam, hogy felgyújtották az autódat külföldön a menekültek..."

Lehet nem érthetően fogalmaztam, az eset Törökországban, kurd földön, Batmantól nem messze, a hegyekben történt. Az elkövetők kurd, kormányellenes fegyveresek voltak, akiknek a magyarokkal semmi problémájuk. Maguk a kurdok velem szemben mindig barátságosak, vendégszeretők voltak, annyi kávét életemben nem ittam egy nap, mint abban az időben.

Írod:
"Foggal körömmel védesz mindenkit, aki nem magyar..."

Ez nincs így, a muszlimok is emberek, van köztük jó és rossz, becsületes és aki mindenkit át akar vágni.
Én csak az emberi butaságot nem szeretem, az olyan embereket, akik minden tudás nélkül osztják az észt, terjesztik a hazugságokat.
Magyarországon Orbánnak köszönhetően összemossátok a gazdasági menekültet az ISIS elől menekülőkkel, a muszlimokat, a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követelő radikális terroristákkal.
Ez az ami felháborít, semmi más!

Írod:
"Menjél el egy határszéli faluba, ahol átjárnak illegálisan a menekültek, és magyarázd el az ottani gazdáknak, hogy szegények csak azért tapossák le a földjét, eszik meg amit megtermelt kemény munkával, mert éhesek, és csak azért használják a földet illemhelyként, mert a gazdák nem engedték be a saját házaikba elvégezni a dolgaikat."

Voltam. December közepe óta, mikor ti még nem is hallottatok a menekültekről, heti rendszerességgel jártam Röszkétől Ásotthalomig.
Helyi gazdákkal is sokat beszélgettünk, ők megértőek voltak, télen fával látták el a menekülteket, tavasztól pedig vízzel.
Persze kis számban vannak "menekültfaló Irénkék" is, de az ilyeneket akkoriban nagyon keresgélni kellett a TV2 stábjának.
...
F_Viktor
@enslaved: Folyt...
...
Azóta persze Toroczkai folyamatos menekültellenes kampányai is táptalajra hullottak.

Írod:
"...magyarázd el az ottani gazdáknak, hogy szegények csak azért tapossák le a földjét, eszik meg amit megtermelt kemény munkával, mert éhesek, és csak azért használják a földet illemhelyként, mert a gazdák nem engedték be a saját házaikba elvégezni a dolgaikat. "

Te is jártál ott, s tapasztalatból beszélsz?

Írod:
"Nem lehet összevegyíteni ennyi eltérő kultúrát..."

Ezt tapasztaltad a civilizált világban, vagy a nemzetiarcvonal.hu, kuruc.info oldalakról tájékozódsz?

Írod:
"... a saját hazájukban kellene végre rendet tenni, a terrorizmust meg mielőbb felszámolni."

Így igaz, ebben egyetértünk, egy időre megoldódna Európában a menekültkérdés.
izo
@F_Viktor: December óta kissé megnövekedett a forgalom a határon, gondolom a gazdák is most mást mondanának !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.