Azt írja a Cink, egy jó és megbízható forrásra hivatkozva, hogy bizony felmerült az ötlet.

A meg nem erősített információ szerint az Andrássy-Bajcsy-kereszteződésbe lehetett volna elhelyezni az első világháborús emlékművet, mivel ott remek katonai felvonulásokat lehetett volna tartani.

A lap szerint Balog Zoltán beszélte le a miniszterelnököt a tervről. A legfrissebb ötlet szerint a Népligetben épülne fel az emlékmű és a hozzá vezető, felvonulásokra alkalmas út – olvasható a lap cikkében.

Az emlékmű felépítéséről júniusban jelent meg a határozat a Magyar Közlönyben.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Milyen szépen mutatna a diadaliv közepén lógva!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Trükkös ! I. vh.-s emlékműnek indul, mire a végére érnek, lesz egy 100 magas, orbán - bronzból, amint mutatja az "Új irányt" t !
Jozefina
És addig érne a drótkerítés???!!! Nem normális miniszterelnöke van Magyarországnak!!! Magyarok mást érdemelnének!!!
nezelodo
Diadalív, mint Párizsban. Eszerint mégsem légből kapott, hogy most éppen De Gaulle a példaképe, és hozzá hasonlítja magát. Elég muris a képzelgése, és nem a centik miatt...
dr. prédikátor
Milyen szépen mutatna a diadaliv közepén lógva!!!
vukkocska
Gondolom, a tetején az ő szobrával. Ötletei eddig is nagyon sokba kerültek az országnak.
papa.49
@dr. prédikátor: De lefelé lógva))))))))
pbalage
@papa.49: azt is figyelted a képen, hogy minél hátrébb állnak a rajongók, annál durvább pofákat vágnak?
hetöndöe
@pbalage: És ki lesz a mi Vezérünk főépítésze?:-))
pbalage
@hetöndöe: max valami cigány haverja lehet a befutó, de asszem hogy "A Mi Vezérünk" időközben véletlenül karakteröngyilkosságot követett el, szóval nem nagyon szólhat már bele a lóvé útjába.
Clavigo
@hetöndöe: Hogy hogy ki ? Méhcc@ros & Méhcc@ros Co.:)
papa.49
@hetöndöe: Ez még nincs eldöntve vagy a tonyó, vagy lézeres, esetleg a fővadászunk))))))))))De lehet hogy mivel ő egy ,,zseni,, a spájzban, saját maga a hazugovics)))))))))
hetöndöe
@Clavigo: Hát de a Mészi malacnak nincs is építészi diplomája,Albert Speernek volt.:-)))
papa.49
@hetöndöe: Már bebizonyosodott a diploma nem kell ahhoz se hogy valaki prof. legyen, így nem kell a leendő főépítésznek se, bár már most is úgy működnek, mintha nem lenne semmi oskolájuk, semmiről, vagy tényleg nincs is)))))))))))
Clavigo
@hetöndöe: :) :) Ez egy kicsit erős volt..:) :) :) A.Speerrel összehasonlítani ezt a surmót. :) :)
karma1
@pbalage: 10.39-re: Juj, milyen jol lattad, TENYLEG!!!
karma1
@hetöndöe: 10.53-ra: Egyet talalhatsz! A masik mar meghalt!
karma1
@hetöndöe: Sztem az aprodfrizuras feketegyuri az elfekvobol, mert o architect, es orzi a hagyomanyokat.
Na ha megepul ez a szep epitmeny, akkor javaslom, senki se menjen alaja, mert ugy jar, mint a tavaly felujitott budai rakpart: ki lett belole sporolva az anyag...:o)))(bedolt a Dunaba a vihar utan...:o))
papa.49
@Dr. Felipe: Igen akárki megláthatja))))))))
justhpeter
Vajon milyen diadal emlékére épülne. Kit győztünk le utoljára oly hatalmas mértékben, hogy mérhetetlenül hatalmas emléket kellene állítanunk annak emlékére ? S ha lenne is ilyen, most miért nem ünnepeljük nagy országos rendezvényekkel, ha egyszer akkora jelentőségű.
Egy esetben el tudnám képzelni. Ha mondjuk az elmeháborodott vezérünknek megjönne az esze, de erre sem logikai, sem fizikai, sem biológiai esélyt nem látok.
papa.49
@justhpeter: Tudomásom szerint az utolsó ,,nagy győzelmet még Mátyás király aratta, azóta csak látszatgyőzelmek voltak amik önmagukban is felértek egy, egy vereséggel))))))))
köhögő bolha
Nem hadvezér a purdé,csak élősködő parazita a nép nyakán. Bohóc kormány,bohóc szavazóival,lopott pénzből ,sajnos minden lehetséges.
Tényfeltáró
@papa.49: 400 évig ez az ország még a térképeken sem létezett. Amikor megjelent a térképen, mindjárt laza népirtással kezdte, majd folytatta. Nincs mire büszkének lenni, ez a baj.
nyanya001
Miért nem Csutra a fatornyos hazájába ?
Tényfeltáró
@nezelodo: Ő a felcsúti sár dög-ól, aki győzködi a sertéseket.
Tényfeltáró
@Clavigo: a méhszaros az a házi pénztárnoka, strómanja.
Desischado
Diadalív?! ÉS mit akar ünnepelni a csuti rém? Talán azt, hogy a cimboráival tönkretette, kifosztotta az országot és az embereket? Erre büszke? Csatlakozom Dr Prédikátor fantasztikus ötletéhez, szívvel lélekkel támogatom a kivitelezést, ha ott fog lógni egy kötélen a diadalív közepén!
Jankó123
Minek építtetni, amikor már van egy készen. Amikor bevonul a váci kóterba egy hosszabb jutalomüdülésre, akár át is viheti alatta a rabomobil.
:-)))
Vizual
Ez egy beteg elme víziója. Hitler is rajzokat készitetett gigamán ötleteiről, hogyan fog bevonulni Moszkvába Ez az Orbán meg miért nem a Felcsuti bekötő útra épített diadalívet. Annak a falunak már mindegy. Csak elfér a repülőtér mellett.. Saját beteg elméjére szerint formálja az országot. Budapet gyűlölete pedig nyilvánvaló.
eszegfu
@papa.49: 20:23 Nem sokat tévedtél...811-1526 között voltak győztes csatáink, mig 1526. aug. 29-én a mohácsi csatában győztek a törökök... Egyébként igazad van!
mate03
@Desischado! Építse fel! Legalább lesz hová akasztani! Aztán jöhet a tapsvihar!:
papa.49
@eszegfu: Lusta voltam utána nézni csak a régen tanultakra hagyatkoztam, kösz)))))
karma1
@Tényfeltáró: 21.31-re: Mert az egyik fix pontja lehetne ugyan a stadion, de a kisvasut allandoan mozogni fog...:o)) Arra nem rakhatja a pillereket...A disznoolba vagy a halastoba megse rakhatja, az egyik budos, a masik posvanyos...:o))))
eszegfu
@papa.49: 16:23 Én pont azért irtam, mert Te fejből tudtad kb. hova tedd időben! Én meg nem tudtam "hagyatkozni" a tanultakra, mert én már réges rég elfelejtettem, meg kellett néznem!
kkalman
@Jankó123: tegnap, 00:24 Mária Terézia lehet, hogy kiugrana a sírjából, hogy pofán vágja azt, aki ezt a ganyét át meri vinni az ő tiszteletére emelt diadalív alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.