A Figyelő megbízható kormányzati forrásból úgy értesült, Tállai András államtitkár NAV-elnöki kinevezésének terve azt is magában foglalta, hogy a NAV-ból minisztériumot csinálnak.

Ebben az esetben viszont gondot jelentene, hogy Tállainak le kellene mondania a parlamenti mandátumáról. Egyéni képviselőként nem irányíthatná az adóhivatalt, viszont a Fideszben tartanak egy új időközi választástól – olvasható a lap cikkében.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón beszélt a NAV jövőjéről. Nem kívánt ugyan találgatásokba bocsátkozni arról, hogy végül Tállai vagy másvalaki ülhet-e be Vida Ildikó megüresedett székébe, de arra vannak jelek arra, hogy a kormányzatban felértékelődött az adóügy.

A nemzetgazdasági tárcánál már megszületett a döntés arról, hogy a jövőben önálló adóügyi államtitkárság működik a minisztériumban.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Talán a hatékonyabb ellenőrzés, korrupció felszámolása lenne az elsődleges feladat,
nem egy újabb minisztérium felállítása !
De ettől a szellemii nyomoréktól mit lehet várni ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Na meg ezt a világ eszét egy okositóba sem ártana beiratni előbb. Amennyi esze van mire azt elvégzi az életbe nem lesz kinevezve.
nyanya001
Talán a hatékonyabb ellenőrzés, korrupció felszámolása lenne az elsődleges feladat,
nem egy újabb minisztérium felállítása !
De ettől a szellemii nyomoréktól mit lehet várni ?
lópicigáspár
Az egyébként is elbarmolt APEH-ot tovább barmolják! Gratulálok!
hetöndöe
Kellenek az új zsíros állások a haveroknak.
eszegfu
@Mobil123: 7:30 Tulajdonképpen a szakmai képzettsége megvan: közgazdász, üzemgazdász, adótanácsadó és könyvvizsgáló... van 10-12 évi gyakorlata is. Valahogy a nyilatkozatai alapján, nem tudom elhinni, hogy tudta mindezeket megtanulni, diplomát szerezni, majd alkalmazni.
Yoda69
Az eddig "fuggetlen" NAV igy legalabb orban iranyitasa ala kerul, es szabadon lophatnak csalhatnak.
pbalage
Minden pénzlopó helyet viktorosítani kell, ez nyilvánvaló.

Szerintem még Magyar Nemzeti Vizelési- és Egyéb Ürítéstechnikai minisztérium is legyen, abban van még pénz, mert a mezőgazdasági haverok javára el tudják lopni a végtermékünket, hogy a parlagfű termést is rendesen meg tudják trágyázni.
Kiemelt Nemzeti Érdek.
eszegfu
@Yoda69: 8:53 Azt hiszem a Te logikádban lehet valahol az igazság. Ha a Nav minisztérium lesz, akkor ennek a minisztere a miniszterelnökséget vezető miniszter, azaz Lázár alá tartozik... innen pedig az ut már egyenesen vezet O.V-hez. Az viszont már érdekesebb nekem, hogy eddig Varga, mint a Nemzetgazd. Min. minisztere csinálta a ktv-t a Navra támaszkodva a bevételi oldal tekintetében... igy akkor Vargát már nem is kell "utasitania" O.V-nek, hogy mire mennyi pénzt "teremtsen elő"... Abban teljesen biztos vagyok, hogy "furmányosan" lesz ez kitalálva.
human
Tegyék. Nincs is már értelme, hogy a függetlenség látszatát fenntartsák. Kiderült, hogy eddig Simicska embere asszisztált az áfacsalásokhoz, most pedig Orbán mondja meg, hogy ki adózzon és ki ne. Gratulálok a fideszes szavazóknak!
magyarbakancs
Minisztériumot azért kell csinálni a NAV-bol mert ha kinevezik Tálai urat akkor lekel mondania a képviselőségről,és a választó kerületében választást kell ki írni.
A Fidesz fél ,hogy elveszíti a választást.
Aki Én
Ez az a Tállai, aki ellen 2010-ben az APEH adóvégrehajtást kezdeményezett adócsalás miatt? Most ez az alak lesz a vezér?
Ezek csak ilyen emberekben gondolkodnak? Van normális ember ebben az országban? Ilyenek vannak csak? Ez kell nekünk?

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/tallai-andras-onkormanyzati-allamtitkar-palyakepe-86094

nol.hu/belfold/20120511-_nem_muvelt__de_lojalis_-1309353
human
@Aki Én: Tehát ezért a legalkalmasabb!
A szocik taknyos dedós banda volt a fideszhez képest, ha korrupcióról van szó. Hány szoci nagyhalat is sikerül elkapnia eddig a nagy elszámoltató kormánynak? Simont a párszáz milliójával, de még ő is megúszhatja, ha tud dolgokat ami fájna Orbánnak.
szaboria1
@Aki Én: A második linked már nem akar bejönni. De hol van már a tavalyi hó, hogy ezek a 2010-es üggyel foglalkozzanak.
Mobil123
@eszegfu: nekem van egy kolléganőm akinek van adotanacsadoi végzettsége, annyit nem tud hogy muk. Viszont szépen néz ki az önéletrajzaba.
Ha ez muki ennyi oskolaval rendelkezik akkor nekem min.három doktorim van.
bakegya
Még nem elég hatékony és nagy az orbán háztáji trágyadombja?-D
zöldszem
Ezeknek, ha még élne Al Capone, sírva könyörögne a receptért...
eszegfu
@Aki Én: 9:29 Nem is olyan "hülye" ez a Tállai, mint ahogyan eddig gondoltam! Az első link kb. 1/4-ig olvastam el... csak hüledeztem...követni szinte lehetetlen, de ő meg végigcsinálta!
Fradigege
Tállainak bejött az élet. Csak megszületni volt nehéz. Mezőkövesd maga a kánaán.
lampa laz
A látványa miatt esett a választás Tállaira, hogy elriassza az adócsalókat.
Hellcat
Kész vége...mindenki felejtse el, hogy a NAv valaha is független lesz a jövőbe. Gratulálok.
Clavigo
:) Ez a Zsírsertés röfög valami idegen nyelven ?? :) :) Nehogy ez is beégjen,,mint a kitiltott Vida-bééébi.
lampa laz
@Clavigo: nem fog, mert tudod ez volt az a hülye aki azt mondta, hogy magyar ember magyarul adózik. Lehet, hogy zorbánban is ott maradt ez az okos mondás, azért döntött a személye mellett. Sőt, így márt tudjuk, hogy ennek a zsírtócsának is tolmács kell.
vonotok
Vajon meddig megy el ez a " HATALOM "Vajon meddig lesz birka nyáj ez a nép???
Mikor mondjuk már, hogy ELÉG !!! Sajnos nincs europátban még egy olyan széthúzó, megosztott nép mint a magyar.
Javaslom az ellenzéknek .
- Jelöljenek meg egy miniszterelnök / Ha lehet nőt
-Álljon mögé a teljes ellenzék
-Készítsék fel /minden lejárató kampány ellen
- hoznak
létre egy árnyék kormányt
- a nyílvonáság elé csak akkor aljának ha minden feltétel megegyeztek
- De antantól kezdve gőzerővel leváltani ezt a mocskos, korrupt rezsimet.
volvós
@verum: ma 10:20

Na erre mondja a Gázsi:
- Hát a f@som nem kéne ???
Clavigo
@vonotok: 2014-ben bebizonyosodott,,hogy erre nincs esély...Talán,ha fizetésemelést javasolnál...
Clavigo
Én Fárkás Flórijjááánt tenném meg NAV-elnöknek...Kegyes Urunk ikertesóját.
Cicamama55
Így legyen ötösöm a lottón...Ezt már a NAV körüli botrány után lehetett sejteni, amikor Lázár János a z átszervezéséről, személyi változásokról beszélt. Az utolsó vár, ami a korrupciós kormány útjában állt. Törvényesítve lesz innentől kezdve a lopás, csalás...Azt vizsgálnak csak, aki nekik nem tetszik!
lópicigáspár
@Mobil123: Doktornő! Foghúzást vállalsz? :-)))
wagabund
hiába no...nem véletlenül tanult ennyit az a sok felső vezető...
zseniális az ország irányítása...

(a tetszik jel mellett még elkelne egy jó hosszú nyelv is...azt most magamnak bejelölném)
Mobil123
@lópicigáspár: Hogy szeretnéd?? :-)) madzag és ajtókilincs? vagy boxer? Igazodom a kedves beteghez :-D
Toby
Nemzeti Adó-Fináncügyi-Tolmácsügyi-Elleplező és Takarító- Hawery Vállalkozás !

Az aula falain azoknak a cégeknek nevei olvashatók, melyek "nemzetiek" vagy "stratégiaiak" ezért szent - és sérthetetlenek !
JAJMÁR
Mindegy már, ezt az államrendet úgy szétszabdalták, hogy velük együtt kukaérett. Játszadoznak még egy picit a romokon.
jancsipapa
RENDNEK KELL LENNI !!! (- mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá ...)
gnosztikus
nyanya001

Te ugye nem v agy szellemi nyomorék " ?
gnosztikus
"Tállai András államtitkár NAV-elnöki kinevezésének terve " jó terv !

Tállai úr kíváló közgazdász, sőt neki még diplomája is van...sőt meg is tudja találni.

Ám igaz, ami igaz a szocialista kormányok idején nem szerezhetett tapasztalatot, mert akkoriban nem szakemberekre volt szükség, hanem veresfiókákra .
Cicamama55
Nálam a kiváló közgazdászok Bokrosnál kezdődnek, s Tálasi úr nagyon messze van ettől. A Jobbikos Z. Kárpát Dániel is előbb áll az én rangsoromban.
nemkati
@verum: Nem jó, Ráhelke nem lehet NAV miniszter, mert beszél angolul, és az valószínűleg kizáró ok. Talán mégis Tállai az esélyes, bár nem tudom, de nem nézem ki belőle, hogy beszélne idegen nyelven. Vagy értene bármihez. Egy dolgot tud, mutyizni.
nezelodo
Hát ha ilyen kiváló szakember ez a bársonyszék várományos, én még mellé tenném kollégának a Rezsiszilárdot! Ő mindent el tud hitetni az alattvalókkal, mint az iskolában az alsós diákjaival. Milyen szép emberpár lenne!
gibgab
Az a szakmai képzettség és szakmai gyakorlat, amivel Tállai rendelkezik egy nagy nulla ehhez a feladathoz, a képességekről nem is beszélve. Orbánnak kell egy báb, aki kellőképpen gátlástalan--tudjuk, hogy az--, akinek az ambíciói messze felülmúlják a képességeit. Az ilyen ember mindenre hajlandó...
Tényfeltáró
Országomat egy zsírdisznóért, egy zsírdisznót országomért.
Tényfeltáró
@nezelodo: Össze is bútorozhatna a 2 zseni.
Desischado
Az biztos, hogy erre már régen készülhetnek. Ha megvalósul, törvényesített lesz a lopás végképp. Istenkém, hová süllyedünk még?! Mikor mondjuk már azt, hogy ennyi, ne tovább, elég volt! És zavarjuk a kénköves pokolba ezt a rablóbandát?! Mikor?!?!?!
eszegfu
@gnosztikus: tegnap 16:02 és 16:09 Nyanya001 ugyan nem szorul az én védelmemre...inkább csak ugy általában szeretném mondani. Itt és nyilván máshol is joga van mindenkinek a cikkel kapcsolatban kifejteni véleményét, és Nyanya ezt tette...Te viszont személyét sértetted meg, amire semmi szükség egyrészt, másrészt Téged sem mocskolt itt senki... igy kérlek a jövőben kerüld a másik "piszkálását". Tállaival kapcsolatban... valóban van megfelelő szakképzettsége, abban azért nincs igazad, hogy a szocik idején csak "veresfiókák"-ra volt szükség. Tállai a Tiszai Vegyikombinátban kezdett, majd 1992-ig (9 évig!!) volt a mezőkövesdi szakmunkásképző iskola gazdasági igazgatója.
bakegya
A felcsutkai illiberál- kommuna BÖLLÉRBIRODALOM összezár!- évtizedek óta törvényesíti az állami lopást-a mi teknősünk belügyesen egy korrupciós zseni a kuszaszemmel-verő oldalbordájával és a lázár dákójával.Haj-ráááááá magyarok,adózzatok mészárosmangalicának és a habrongyos-vajnatiminek!
Tényfeltáró
@eszegfu: Maradt volna ott, az az ő szintje. A tudása a mostanihoz kevés, mint mackósajtban a brummogás.
Dr. Felipe
Na a fideSS maffia bekebelezte a NAV ot is. Így garantáltan nem bukik le egy fideSS maffiózó se. "Így kell eztet csinyányije"

Hogy ez Gyurcsánynak nem jutott eszébe. Vajon tállai zsírdisznó elvtárshoz és a többi maffiózóhoz hogy fog kimenni a NAV ellenőrizni?
eszegfu
@Tényfeltáró: 22:08 Én is ezt gondolom... csak a kolléga azt irta, hogy Tállaira a szocik alatt nem volt szükség, csak a "veresfiókákra"... ez mérgesitett fel, hiszen mint gazdasági igazgató bizony nagyon jó állása volt annak idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.