A tolvajok a múlt heti vihart használták ki, amikor betörtek Papp Károly országos rendőrfőkapitány lakásába. Négy karórát vittek el. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
A négy ellopott karóra értéke 250 ezer forint. A bűnügyi költség várhatóan mekkora lesz. Arányos lesz az okozott kárral ? Vagy ez nem szempont amikor ilyen nagyember sérelmére követtek el bűncselekményt. Máskor amikor a kár akár milliós nagyságrendű, elmarad a DNS vizsgálat .
Más.
A főkapitány úr óra gyűjtő ? Ha ige akkor nem túl értékes a gyűjteménye, ami viszonylag olcsó, középkategóriás órákból állhatott. Megjegyzem, hogy a rendőri állomány jutalomként karórát szokott kapni. Lehet ő is így jutott az órákhoz.
Feraj49
Oszt a riasztó,meg a kamerák "szabadságra" mentek ? Esetleg nem "telik a " lakóparki lakóknak rá ?
Nem volt rács az ablakokon és az ajtón ? Pedig a biztosító elvileg csak akkor fizet. Ebben az esetben nem érvényes ez a szabály ? Nem volt ott a főkapitány Úr amikor a bűnmegelőzést oktatták ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.