Annyi biztos: a kormánynak sikerült elérnie, hogy megmozgassa a  magyar társadalmat a menekültkérdés. A dolog közel sem fekete-fehér, de előhozott néhány egészen vad reakciót, amiket elkezdett gyűjteni az internet népe.

Íme néhány a válogatásból, az eredeti helyesírással:

- VÍZÁGYÚT KELLENE BEVETNI, LEGALÁBB NEM LENNÉNEK BÜDÖSEK MINT A DÖG

- legalább 71-gyel kevesebb :)) (utalva a hűtőkocsiban megfulladt menekültekre, a szerk.)

- Zárt hűtőkocsiba és aki az osztrák határon kitud szállni mehet!

- Agyonlőném mindet, majd elkussolna a többi is! Qantanamót hogy őrzik? Aknazárral! Kerítés helyett taposóaknákat telepítettem volna végig a déli határ teljes szakaszán!!

- Felgyújtani őket, aztán amelyik kirohan, azt gumilövedékkel szarrá lőni, majd addig ütni a gumibottal, amíg mozog.

- Ha a kerítés elkészül, ajánlom a nagyobb hatásfok eléréséhez áramot is vezetni rajta keresztül!

- Várom már nagyon mikor kezdik el lőni őket. Mert előbb utóbb az is elérkezik! :P

Aki még nézegetné honfitársai gyűlölködő reakcióit, az megteheti itt és itt.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Zsoel: 11:28
www.168ora.hu/itthon/kakuk-gyorgy-dk-menelultek-macedonia-migransok-138489.html

Amikor emberek ezreit, köztük gyerekeket készülünk felgyújtani, lelőni, elaknásítani, elélvezni a gyönyörtől mikor tucatszám halnak, akkor mitől is vagyunk különbek mint azok akiket ezeknek az embereknek feltételezünk többségében???
Azt a tényt ne hagyjuk már figyelmen kívül, hogy Szíriában évek óta tartó háború van. Nyilván nem csak onnan jönnek, de ennek kiszűrése a hatóságok dolga lenne, de egyszerűbb mindenkire ráhúzni, hogy koszos, kecskebaszó terrorista.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Zsoel
Ezt a menekültezést illene most már befejezni, mert ezek nagyon kis hányaduktól eltekintve nem menekültek, hanem (zömmel illegálisan érkező) gazdasági, vagy ki tudja, milyen célú bevándorlók. Ez a kinézetükből és a viselkedésükből egyaránt jól leszűrhető.
A népharag (értsd: "gyűlölködés") pedig valóban nő, és szerencse, hogy egyelőre még csak ennyien merik leírni, mit gondolnak valójában, mert szerintem sokkal többen is gondolnak hasonlókat, mint ahány véleményt a Facebookon olvasni lehet. Úgy gondolom, nem kéne megvárni, amíg a gondolatból cselekedet lesz.
silber13
Takán szerencsés lenne, ha ezt a csúti széthízott zseb-Wallensteinnek és a hordájának mondanád, mert onnan ered a gyűlölködés, az uszítás szítása, ezzel palástolva az elkövetett disznóságaikat.
F_Viktor
@pbalage: Ezt a jobbikos rasszista @Zsoel: -t se felejtsd ki! :-)
JAJMÁR
@Zsoel: 11:28 Na, majd meglátjuk, amikor te menekülsz, mit viszel magaddal. (Te biztos hamuban sült pogácsát, és minden mást hátrahagysz.)
F_Viktor
@JAJMÁR: De előtte @Zsoel: még kerítse körbe magát, tegyen eleget a cöf felhívásának, hogy ne legyen olyan egyszerű elmenekülnie!
JAJMÁR
@F_Viktor: 12:38 Na, persze, úgy kéne, de ezek futnak először el.
F_Viktor
@JAJMÁR: Most még nem futnak el amikor 150-en vannak 20 roma gyerekkel szemben.
Ja, akkor is nagy legények mikor autóban ülő két magyar nőt kell kézigránáttal fenyegetni, vagy mikor védtelen idős nőt kell felpofozni, fityesz székháznál tüntető egyetemista lányt kell a földön végighúzni!

Most tűnik fel a felsorolásból, hogy ezek a mélymagyarok milyen bátrak nőkkel szemben. Megérdemelnének egy Vak Komondor Díjat!
Aki Én
@Zsoel: 11:28
www.168ora.hu/itthon/kakuk-gyorgy-dk-menelultek-macedonia-migransok-138489.html

Amikor emberek ezreit, köztük gyerekeket készülünk felgyújtani, lelőni, elaknásítani, elélvezni a gyönyörtől mikor tucatszám halnak, akkor mitől is vagyunk különbek mint azok akiket ezeknek az embereknek feltételezünk többségében???
Azt a tényt ne hagyjuk már figyelmen kívül, hogy Szíriában évek óta tartó háború van. Nyilván nem csak onnan jönnek, de ennek kiszűrése a hatóságok dolga lenne, de egyszerűbb mindenkire ráhúzni, hogy koszos, kecskebaszó terrorista.
justhpeter
Benyalnak minden politikai baromságot, mert az még mindig könnyebb, mint gondolkozni. Aztán kirohannak az utcára a meccs ürügyén zombizni és leamortizálni mindent maguk körül.
Aki Én
@justhpeter: Az is tény, hogy az ,,igazmagyar" fidesz székház védő és a ,,nemvagyokbuzeráns" rendezvényét védő huligánok több kárt okoztak a városban pár óra alatt, mint a menekültek hetek alatt.
Zsoel
@F_Viktor: Nem vagyok "jobbikos". Semmiféle pártnak nem vagyok tagja és szimpatizánsa sem.
Ami pedig az úgynevezett "rasszizmusomat" illeti: semmi bajom nincs a feketékkel, barnákkal, sárgákkal, rézbőrűekkel stb., tőlem aztán mindenki élhet békességben ott, ahová tartozik, én nem török senki életére, feltéve, hogy ő sem tör az enyémre. De ha az, hogy zsigerből elutasítom ezt az undorító multikulturális anarchiát, amelyet a legrosszabb értelemben vett liberális felfogás akar ránk erőltetni, továbbá az, hogy nem akarom sem Magyarországot, sem tágabb hazámat, Európát ázsiai és afrikai bevándorlókkal teletömve látni, rasszizmusnak számít nálad, akkor igen, ilyen értelemben rasszista vagyok, még pár tízmillió európaival egyetemben.
Zsoel
@Aki Én: Én nem akarom őket felgyújtani és agyonlőni, csak annyit akarok, hogy ne jöjjenek ide.
Aki Én
@Zsoel: 14:25 Nem, de túl megértőnek látszol ezekkel a beteg emberekkel szemben.
Egyébként egy kezemen megtudnám számolni hány embernek hiányzott ez.
lengyelattila
Ezek kiragadott, nem többségi véleményt tükröző példák. Csak arra jók, hogy feszültséget gerjesszenek. Egyébként ha valaki veszi a fáradtságot és belenéz mondjuk angol kommentekbe, ugyanezt láthatja, hasonló arányban.
Nem akarjuk itt látni őket, nem hívtuk ide őket. Ha mindenáron rajtunk keresztül akarnak Németországba menni, akkor viszont be kell tartaniuk a törvényeinket. Csak ezt meg ne akarják. Bevándorlóék úgy gondolják, hogy nekik mindent szabad. NIncs együttműködési készségük a hatóságokkal, csak egyre több erőszak. Nem miattunk. Nem mi vagyunk a hibásak. Az usa, anglia, franciaország, németország, izrael, szaud-arábia a főbűnösök, felelősök. Nekik kellene megoldani. Évszázadokig gyarmatosítottak, fejlettségüket, gazdagságukat ennek köszönhetik, most pedig visszanyalt a gyarmati fagyi. Folytatásként nemrég szétbombázták a közel keletet, azért közben jó sok pénzt kerestek vele, most meg mi fogadjuk be a menekülőket. Abszurd és felháborító.
Zsoel
@Aki Én: Egyelőre nincs okom kevésbé megértőnek lenni. Józan, keresztény európai ember nem akarhat vérontást saját földjén, de a bevándorlók nyakló nélküli beengedését kategorikusan el kell utasítania.
Aki Én
@Zsoel: 14:56 Elvben én is elutasítom, nyilvánvaló, hogy tenni kell valamit ez ellen. De nem azt amit a fidesz hívek okádnak.
F_Viktor
@Zsoel: Írod:
"Józan, keresztény európai ember nem akarhat vérontást saját földjén, de a bevándorlók nyakló nélküli beengedését kategorikusan el kell utasítania."

O'szt a keresztény emberek szembe mennek Pápájukkal, nem az iránymutatásait követik?
nemjoezigy
@Aki Én: A saját véleményemhez közelebb érzem a Tiedet, mint @Zsoel-ét, de az övében is van igazság, ezt @lengyelattila: írását 'elemezve' teszem:
"Ha mindenáron rajtunk keresztül akarnak Németországba menni, akkor viszont be kell tartaniuk a törvényeinket." ha itt EUs törvényekre gondolsz akkor jó, mert ebben az ügyben csak így szabadna gondolkodni! De az EU megélhetési politikusai azt képzelik és azt nevelték be a régi (vagy mondhatnám, a gazdag) országaik polgáraiba, hogy ez az EU határvédő feladat a perifériás országok feladata. Pedig nem! Egy közösség vagyunk, azzal a különbséggel, hogy nekünk rosszabb, mert mi vagyunk a 'határőrök'!
Eddig nagyon elbagatellizálták a helyzetet, de most, hogy egy-két napig megkapták a vándorlókat megtudták, hogy milyen nehéz kezelni őket, még ha csak a db számot nézzük is! De ehhez még hozzájön a regisztrálás, amit csak a németektől fogadnak el, mert oda akarnak menni és nem mondták meg nekik, hogy a határon kell regisztrálni. Még az osztrákoknál sem voltak együttműködők, pedig ott nem az orbánc bandája az úr!
"Az usa, anglia, franciaország, németország, izrael, szaud-arábia a főbűnösök, felelősök. Nekik kellene megoldani. Évszázadokig gyarmatosítottak..." ezzel teljesen egyetértek, az orbáncnak az elejétől kezdve ezt kellett volna diplomatikusan mondani, nem minden országgal szembe menni bunkó módon. Ezek nem tanulják a diplomáciát? Most már mondhat bármi jót nem hiszik el neki. (de mi ezt az arroganciát már ismerjük, most furcsa ennek a szemétorbánszargyártólézer-stb bandának, hogy azt éreztetik velük valakik, amit mi. magyar polgárok már évek óta érzünk)
Ma hallottam a rádióban, hogy Svédországban vannak olyan városrészek, ahova a svédek nem mernek bemenni a bevándorlók miatt, iskolákban nem tehetik ki a svéd zászlót, nem öltözhetnek a lányok átlagfiataleurópai módon, mert zavarja a muzulmán fiúk lelki világát. Akarjuk ezt? Ahogy a svédek sem akarják!
Meg kell oldani, azért vannak a nagypénzes, eddig semmit tevők az EUban!
Zsoel
@F_Viktor: Nem tudom, a többi keresztény ember mit csinál, de ÉN és EBBEN a kérdésben igenis szembemegyek vele. (Nem ez az első eset, a fogamzásgátlás vagy a papi nőtlenség problematikájában sem értek egyet az egyház hivatalos álláspontjával.)
teuton
@Zsoel: Ki tart vissza, menj papnak! Aztan nö helyett tarthatsz gumibabat vagy kecsket, ha le akarod vezetni a feszültseged, nem a menekültek, liberalisok meg az EU szapulasaval kell kieljed a kielegületlenseged. A szerencsed az, hogy Europa liberalis es demokratikus, egy diktatiraban mint maskentgondolkozo mar regen drotkereites mögött lennel, ha egyaltalan meg elnel...
Desischado
@Zsoel: Ezzel egyetértek, nem terroristák. De ha az életünkről van szó, akkor egyet tehetünk, menekülünk ész nélkül a családunkkal együtt! Minden értelmes ember ezt tenné!

Riasztónak találom ezeket a gyűlölködő kommenteket. Egyeseknél orbáncék jó munkát végeztek sajnos! Remélem, nem sokan gondolkoznak így!
mate03
@Zsoel:! Sajnálom de nem vagyunk közös nevezőn! Szerintem nem uszítani kellett volna a kormánynak ,ha nem az elmúlt ,lassan 8-hónap alatt,értelmes intézkedéseket hozni,amivel lehetne kezelni ezt a válságot! Az emberek uszításával,azt érték el,hogy lassan egyes emberek,vérszomjas állatokká,válnak!
JAJMÁR
@mate03: Bizony, ez így van. De most már muszáj nekik fenntartani ezt a látszatot, nem válhatnak hirtelen "barátságos, befogadóvá". Pedig a világ szemében mi már a föld alá süllyedtünk szégyenünkben.
kukac50
Nem bántani feltartóztatni kell Őket, hanem útjukra engedni,nem nálunk akarnak letelepedni,akkor had menjenek békével.
Magyarországon csak közmunkások lehetnének éhbérérért, nem ezt akarják!
magyarbakancs
Az a gond ,hogy mindenki félti a kis megmarad szociális biztonságát.
Szegénység mindig agresszívvá intoleránssá és gorombává teszi az embert.
Hozzá teszem nem szeretem az arabokat és egyáltalán nem örülök annak,hogy szemét dombnak és átjáró háznak tekintik az itt tartózkodásukat.
Az az érdekes a úgy mond középosztály hagya el Szíriát,Irakot,Pakisztánt,Afganisztánt.
JAJMÁR
@magyarbakancs: 11:02 Nekik jobban van pénzük és messzebb jutnak, mint a nagyon szegények. Sajnos így van ez, a nincstelenek tömege hal majd meg a hazáért ott is.
Zsoel
@mate03: A tőlünk nyugatabbra élőket is Orbán uszítja? Csak azért kérdem, mert ijesztően hasonló véleményen vannak ijesztően sokan az ottaniak közül.
KERKA
@JAJMÁR: Egy német kommentelő írását olvastam: eddig a középosztály és a tehetősebbek jöttek, azok, akik pénzhez tudtak jutni. Ezután jönnek a proletárok.(gondolom, hogy szegényeket akart írni.)

Bocsi, most látom, hogy a Magyarbakancs is ezt írta.

Még eztán jönnek nagyon sokan. És jön a tél. Ha Szerbián keresztül jönnek, ott a hegyek között olyan hófúvások vannak,sokszor utakat lezárnak,megbénul a közlekedés, nehéz útjuk lesz.
JAJMÁR
@KERKA: 12:57 Szerintem is csak az eleje ért ide eddig. Elképzelni sem tudom, mi jön még ezután. A szerb hegyeken nem lehet átjönni, én nem tudnék. :(
Dr. Felipe
Pont ez volt a cél, az alantas gyűlölet felkorbácsolása csak közben arra nem gondolt g vicctor kommunista spicli elvtárs hogy a zország egy lepukkadt fasiszta országgá vált a külföld szemében.
Aminek nyilván hogy leszek negatív hatásai mind gazdaságilag, mind politikailag és nem utolsósorban morálisan és erkölcsileg. A külföldön dolgozó magyarok megítélése is romlani fog.
Persze tudom hogy semmi se drága ha g vicctor "hőssé" válásáról van szó.
Zsoel
@teuton: Európa idióta, mert belehülyült a nagy liberalizmusba és demokráciába - és ez lesz a veszte.
Zsoel
@Desischado: Nem mindenki szorul orbáni útmutatásra ahhoz, hogy véleményt alkosson. Szélsőséges, vért és lövöldözést kívánó emberek akkor is lennének a mutatott hasábokon, ha Orbán Viktor meg sem született volna, és lesznek akkor is, mikor őneki már az emlékét is elfelejtették.
teuton
@Zsoel: Europa akkor is lesz, amikor a te emlekdet mar elfelejtettek...;-)
Szeparepa-
Fegyvertelen tömegre lőni akkor fognak csak, ha támadnak, be akarnak törni a határzáron és szervezett fegyveres harcba kezdenek, élet kioltási szándékkal. Fegyveres testület tagjai csak ekkor lőhetnek, csak ha életveszély van, életvédelem miatt lőhet, önvédelem és mások életének védelme, életre-halálra, illetve ha agresszió van, az országot szervezett harccal, fegyveresen támadják. Más esetben nem fognak lőni, akárhogy örjöng a tömeg, akárhogy tódul, akárhogy nyomul, még ha dobálóznak, akkor sem... vízágyú, könnygáz lesz a határzárnál, illetve aki a kerítésen felmászik, átmászott, azokat letartóztatják, és kitoloncolják (nyilván ha az élethalál harcba kezd, akkor ártalmatlanná teszik, de ekkor is inkább sokkolóval, gázzal, max ha élet kioltására alkalmas fegyverrel vadul támad, akkor fognak rálőni éles lőszerrel)... ennyit fog tenni a katonaság és a rendőrség... Fegyvertelen tömegre, pláne akik menedékjogot akarnak kérni, nem lőhet és nem is fog lőni senki. Tehát mind hülye, aki azt képzeli, hogy itt tűzparancs lesz, meg majd elkezdik lőni a határsértőket. Még háborúban, harckészültségben sem lőnek fegyvertelen határsértőkre, pláne akik menedékjogot kérnek, hanem elkapkodják őket, leges legvégső elfajult helyzetben fognak lőni, ami már gyakorlatilag konkrét nyílt harcokat jelent... élethalálharcot, fegyveres harcot.. más eseteben NEM FOGNAK LŐNI SOHA!!! A börtön megint más helyzet, ha valaki be akar hatolni egy börtönbe fegyverrel (pl maffiózót kiszabadítani), nyilván hogy lelölvik, mivel az életveszélyes fegyveres támadás. Ha valaki szökni próbál rendőr vagy katona elől, akkor legvégső esetben használhat fegyvert, először szóbeli figyelmeztetés, aztán figyelmeztető lövés, aztán célzott lövés, ha fut a szökevény elfelé, akkor elsősorban mozgásképtelenné tétel a cél, semmiképp sem élet kioltás, az csakis akkor, ha szembefordul és élethalálharcba kezd fegyveresen (ha puszta kézzel csinálja, akkor sem lőnek, hanem egyéb módon teszik ártalmatlanná...)
Szeparepa-
Aknazár, hadi állapotban van csak. Guantanamo kettős hadi állapotban volt, hiszen Kubával nagyon nagy feszültség volt, plusz a guantanmoi tábor egy katonai börtön, hadifogoly illetve terrorista rabokkal, akiket adott esetben Kubából - amit ugye USA nem kontrollál - érkező fegyveres alakulat, kommandó is támadhat esetleg, leginkább rab kiszabadítása miatt... Aki tehát a guantanamoi vagy észak-dél-koreai aknamezős határzárat kívánja a magyar határon, az egyszerűen nem csak seggbuta, hanem elmebeteg idióta is... Fel kéne fogni végre, hogy katonai fegyvereket CSAK KATONÁK ELLEN VET BE A HADSEREG, hadművelet során, harci helyzetben. Menekülők, tüntetők, lázadozók, bűnözők, illegális bevándorló határsértő ellen SOHA NEM FOG éles lőszerrel lőni, csakis konkrét fegyveres élet-halálra menő támadás esetén lesz az áhított hülye, nem létező tüzparancs... Hogy katonák fegyvert használjanak, jelen helyzetben csak egyetlen egy esetben, egy bizonyos folyamat során történhet meg.
1. kezelhetetlenné válik teljesen a migráns áradat, kontrollálhatatlan káosz alakul ki - még nem lőnek, csak készültségbe lesznek helyezve - rendkívüli állapot (elvileg ezt a kerítés meg fogja amúgy akadályozni, ha állni fog a kerítés és katonaság és rendőrség biztosítja, nem fog tudni a tömeg a továbbiakban behatolni, tehát ez vagy a kerítés elkészülte előtt történhet meg)
2. a behatoló, határsértő betolakodó tömeg, egyre agresszívabb lesz, fosztogatni kezd és támadólag lép fel, fegyveres harcba kezd életre támad- ekkor harckészültség lép életbe (a kerítést erőszakkal áttörik, ám ez esetben ha élethalál fegyveres harccal teszik ezt, akkor harckészültség lesz, és fegyverhasználat a konkrét harcoknál, tehát az utolsó pont lép életbe, mivel ekkor értelemszerűen agresszió éri az országot, ha nem is katonai agresszió... még itt is csak korlátozott tűzparancs lesz, attől függően hogy a támadó csapatok, milyen szinten vannak felfegyverezve, milyen harcmodorral támadnak...
Szeparepa-
ha szervezetlen csőcselék botokkal kövekkel támad és csak néhányuknál van lőszeres fegyver, akkor a katonák stratégiája a fegyveresek kiiktatása, a többi fegyvertelen emberre megintcsak nem fognak lőni, mert katona csak fegyveres támadóra ill ellenséges katonára lő (aki ugyebár szintén fegyveres támadó), dühöngő lincselő tömeg, mely korlátozottan illetve gyengén felfegyverzett, nem fog sorozatokat lőni soha képzett katona... ilyet csak terroristák csinálnak... egészen más a harcmodor, civlil lázadó korlátozottan felfegyverzett támadó csoportok ellen és más profi katonák, terroristák stb ellen... Tehát aki a tömegbe lövésről álmodozik, meg arról hogy majd kaszálják gépfegyverrel a tömeget és hullanak mint a legyet a fegyvertelenek, az túl azon hogy abszolút ostoba ember, még beteg is, és e beteg álma soha nem fog megvalósulni így...
Miért nehéz ezt a sok marhának felfogni?
mate03
@Zsoel:! Tőlünk nyugatabbra is vannak,Orbánhoz hasonló gondolkodású emberek! De a gyűlöletkeltés,nem megoldás! Nem tudom a frankót,nem vagyok politikus.De megoldást kell találni,mert ez nem az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.