A nagy nyomás miatt elszabadulhatnak a határon az indulatok, de Rogán Antal szerint senki nem fog fegyvert használni addig, amíg vele szemben nem használnak fegyvert. A Fidesz frakcióvezetője elmondta, a Dublin 3-as rendelet ebben a formában megbukott. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ezrek-milliók vannak a hideg éjszakákon fedél nélkül és ennek a tök alsónak a vezére fényezéséhez támadt kedve.Kiderül még az is mennyit loptatok, hazudtatok és a fideSS jobban tenné ha a orbánteknőst egy vizes árok aljára lökné.Stadionokra és a maffiakormányzókra költöttétek a tengernyi sok EU vissza nem térítendő pénzt,most pedig a civilek nyújtanak segítő kezet a bajbajutottaknak-államosítottatok ezerrel saját szebetekbe-megg a mészárosmangalicáéba-az állami feladatokat pedig nem teljesítitek-eü,oktatás,menekültek sgítése-sengeni határvédelem-kaonaság-vám ,pénzügyőrségfelszámolva---számolj be inkább te is a számtalan és méreten felüli ingatlanbaid miből vetted a magamutogató szinésznőcske pökhendi...nejeddel együttÍ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.