Gyurcsány Ferenc elárulta, ha hatalomra kerülne, "nem szeretné" börtönbe záratni Orbánt, Polt Péter legfőbb ügyész azonnali eltávolításáról viszont gondoskodna.

Megjelent a 24.hu Gyurcsány-nagyinterjújának második része. A beszélgetésben Gyurcsány Ferenc hosszan taglalja az 1998 óta hivatalban lévő magyar kormányok és jegybanki vezetések felelősségét a devizahitelezés elterjedésében. A volt kormányfő továbbá kijelenti: Orbán Viktor le akarta őt csukatni, csak nem sikerült neki:.

Persze, hogy próbált bevarrni, de pechjére nem találtak ügyészt, aki hajlandó lett volna aláírni egy vádiratot. Tudtommal a legfőbb ügyész jelentette neki, nem megy a dolog, ám Orbán még ekkor is ragaszkodott, hogy további erőfeszítéseket kell tenni

- mesélte a DK elnöke.

Az interjú első része, melyben szó esik arról, hogy a Gyurcsány sem fogadna be mindenkit, s a menekültek a volt kormányfő szerint sem válogathatnak, hol kívánnak regisztrálni, itt olvasható.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Gyurcsánynak igaza van. Nem is börtönbe kell zárni. Én tudok ennél sokkal jobb megoldást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vonotok
Gyurcsánynak igaza van. Nem is börtönbe kell zárni. Én tudok ennél sokkal jobb megoldást.
human
Fecó, nem is neked kell kell börtönbe juttatni. Ezt a független igazságszolgáltatásra kell bízni.
Ha pedig nem lehet lecsukni, mert csak a törvény adta kiskapukat használta ki maga és haverjai gazdagítására, akkor az új kormánynak be kell zárni ezeket a kiskapukat, hogy ne ismétlődjön meg az ami 2010 óta zajlik ebben az országban.
hetöndöe
Úrnak születni kell,paraszt meg terem,mint a gomba,főleg Felcsút környékén.:-)
Főlökött
Ha hatalomra kerülne :)))

Ferikém, Te már bizonyítottál ! Alkalmatlanságod terén nincsenek már kétségek !

Amúgy örülnöd kellene, hogy a Zuschlag perben, nem kérték, mentelmi jogod felfüggesztését ! A többiről nem is beszélve, mint pl. Sukoró / milliárdos költséggel tudtunk kijönni /, de lehetne még sorolni, áldásos ténykedéseid gyümölcsét.
Tehát inkább maradni kellene, nagyon-nagyon csendben...!

Ha ezt még valaki gerinces mondta volna, annak igazat adtam volna. Ez így Tőled, 'kicsit' szánalmas erölködés.
lópicigáspár
@Főlökött: Nincs a Fletó a szívem csücskében, mi több, irgalmatlanul ellőtte a labdát a szememben, de az általad említett lezárt ügyekben valahogy nem találtak rajta fogást. Viszont a mi géniuszunk tettei mellett az övéi eltörpülnek, nem beszélve a 2006-os államcsíny kísérletről, ami miatt nyugodtan lóghatna a vezír!
Fradigege
El tudom képzelni, hogy a szálak a háttérben összeértek. Az Altus beperelte nem is olyan régen a felcsútit. Na, azzal mi van?
Főlökött
@lópicigáspár: Nem azt mondtam, hogy nem kellene felelősségre vonni, hanem kezdi a szentem, a 'Kiszel' mentalitást, hogy csak valamivel szerepelhessen, nap - mint nap.
Közben pedig vannak olyan témák, melyeket felhoz, amikről jobb lenne ha hallgatna. Örüljön, hogy megúszta !
Emlékszem még arra az időszakra, mikoris a 'szakszolgálat' ki akarta menekíteni a családjával együtt, nem véletlenül.

Nem volt véletlen az utolsó bekezdésem, a gerincesség tekintetében. Tőle olvasva tartom szánalmasnak ezen erölködését, a fentiek alapján.
lópicigáspár
@Főlökött: Ebből kiindulva nálunk vannak a legvidámabb politikusok! Leszámítva egy-két feláldozhatót, mind örülhet, hogy "megúszta" eddigi áldásos ténykedését! :-)
Főlökött
@lópicigáspár: Ez így is van!

Hacsak megnézed a EU.-dotált magtörőnket, akinek köze sincs a céghez - állítása szerint, a Cégbíróság szerint pedig 100%-os tulajdonos. Már a Lézerünk szerint is liberót kellene cserélnie.
Lehetne folytatni Pakssal, dohány, föld, ingatlan mutyikkal, szakértések díjjazásával, jogi képviseleti díjjakkal, stb. stb., stb.
Szóval nem vidámak, hanem boldogok, hogy megúszták!
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kukac50
Közmunkásnak kell küldeni vidékre vagyonelkobzás után éljen úgy mint más közmunkások egy kis házban amit mindig javítgatni kell,és fűtsön fával.
TASzSz
Ha így haladtok, mentek mind a ketten!!!
nena
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Bercifiu
Gyurcsány Úr! Talán mikor hatalmon volt, nem kellett volna a here veréssel foglalkozni, minden GYÜTTMENT ürgét bevenni a kormányba, hanem hozzáértő, tapasztalt minisztereket, államtitkárokat kinevezni, s nem került volna elő az öszödi beszéd, s annak következménye.
Talán ha odafigyel az emberekre, s nincs magával úgy eltelve, még most is hatalmon lehetne.
Hellcat
Persze, hogy a börtönben is az adófizetők tartsák el? Az kéne még!
justhpeter
Mi van ? Már a diliház sem jó ? Börtönbe nem lehet dugni, mert a kóros elmeállapot büntethetőséget kizáró ok.
Freewolf
@enslaved: Lehet elgondolkodni ki a hülye! Aki újra miniszterelnöknek vizionálja Gyurcsányt, vagy az, aki ezen felkacag?
volvós
Fletó !! Viszont O.v. szeretne börtönbe küldeni,
eddig 20 x nem sikerült...Neked elsöre sikerülne !!!
human
@Bercifiu: A Te véleményed áll legközelebb a valósághoz. Gyurcsány elbízta magát. Azt hitte elmondhat egy öszödi beszédet amivel felrázhatja az mszp-t a punnyadásból, de ők inkább a lébecolást választották.
Szeparepa-
Persze hogy nem, mivel akkor mehetne ő is börtönbe... ők a kulisszák mögött cinkosok, mind a ketten az országot fosztogatják, fosztogatták...
Yoda69
Nem kellene ilyen kijelenteseket tenni Feri. Meg kell vizsgalni bunos-e orban, es ha vetett a haza ellen akkor huvosre vele. Gaztettek sorai szaradnak a lelken, noha nem o szemelyesen kovette el oket. De vegeredmenyben o a fo bunos.
Csizmás Kond
Nahát ...ez a Ferenc még a tegnap nem akart hatalomra kerülni...
Cicamama55
@nena: 13.05 Orbán mondta, hogy merjünk nagyokat álmodni. Gyurcsány álmodott...
vonotok
@lópicigáspár: Hát azért ennél többre gondolnék.
kamazuka
Betegesen is nézne ki egy arany pálma díjas magyar film,Cannesban,Cellarársak címmel
simmering73
Na itt a probléma Feri. Amíg ezen az álláspontodon nem változtatsz, addig nincs miről beszélni. Tudod, ilyernkor olyan "holló a hollónak nem vájja ki a szemét"- fílingem van.
Feraj49
FECÓ bizonyítottál,már többször nem kell. Azóta is "szenved" tőle a családom.
kkalman
Hát, Fleto, én már csak amondó vagyok, hogy Orbánnak és csapatának helyet kell biztosítani a sitten. Természetesen Polt pot Petike is mehet vele.
rugacs
Álmodik a nyomor! Fletó te már csak egy rossz emlék vagy. Én bízom abban, hogy annyi menekült sosem lesz az országban, hogy téged mégegyszer hatalomra juttassanak.
varirmag
"Polt Péter legfőbb ügyész azonnali eltávolításáról viszont gondoskodna."

Na ! Polt Péternek nem lesznek álmatlan éjszakái !

Mert ez az alak ( sem ) nem lesz többé megválasztva !
vonotok
@lópicigáspár: Légyen ahogy gondolod.
Desischado
Én sem küldeném börtönbe. Éljen mélyszegénységben, tapasztalja meg, milyen így élni! Ez lenne az igazi büntetés neki és a bandájának!
Vizual
Nos, ha ez igy van, hogy nem csukná be és Poltot és a hozzá hasonlókat meg a tolvaj bandát sem, már ne is induljon el a választásokon és a DK-t hagyja ott. Nem ezt igérte, de hát a mai világ tetemre hívásakor látszik ki milyen fából van faragva. Bár baloldali vagyok nem kell a liberális marhaság. A váltáskor reményeim szerint érvényes lesz még a fideszes törvények java része. És nálam csak az nyer aki ezt az Orbáni ámokfutást megfelelő modon honorálja. Ez annak az embernek 1 (azaz) 1 szavazat már. (sicc)
magyarbakancs
"Gyurcsány nem szeretné börtönbe küldeni Orbánt"
Gyurcsány úr önök még a börtönbe sem kellenek.
Magánál a hülyeség állandósül?
nemjoezigy
Én mind a kettőt a sleppjeikkel együtt börtönbe küldeném és BECSÜLETES nav-os vizsgálatot tartatnék náluk és a környezetüknél!
Aki nem tud valamit bizonyítani, azt elvenni, vissza a közösbe!
És még jóhiszemű vagyok, nem teljes vagyonelkobzást javasolnék!
Yoda69
@nemjoezigy: Gy.F.-et probaltak eveken keresztul. Sukoro, szekhaz, most a szerb-hatar. Sosem sikerult nekik. Kivancsi lennek orban mit szolna egy ilyen alapos vizsgalathoz.
nemjoezigy
@Yoda69: igazat adok Neked. De nála is csak a jogi oldalakat vizsgálták és tudható, hogy a jogot a gazdagok a saját érdekükre írták.
A lényeg, hogy van egy alapvető erkölcsi minimum (inkább kellene lennie) és a környezethez viszonyítva (az mi vagyunk a szegény többség, pláne hozzájuk viszonyítva) kellene a jólétet megélniük. Ők még hivalkodnak is vele!
Most egész másként viselkedik, mint amikor hatalmon volt.
Yoda69
@nemjoezigy: Ezek szerint tanul a hibaibol. :)
csa-csa
@Yoda69: érdekelne is hogy csinálta! mindkét oldalt (de az összeset is) lenne miért lesittelni.egyik nagyobb szemét mint a másik!
Lepényleső
Oda én sem,de oda,ahol én élek,az általa teremtett feltételekkel,hát oda nagyon,- sokukat.
Yoda69
@csa-csa: Gyurcsanyrol tudom hogy csinalta. Antall Jozsef teremtette meg ra a lehetoseget az eszement privatizacioval. Boldog boldogtalan akinek volt nehany millioja cegeket vasarolt. Gyurcsany 10 millioert vett egy 500 millios erteku ceget, aztan meg 12 masik ceget, majd szepen lassan eladogatta oket jokora profittal. Legalis volt, ezert is nem tudtak es tudjak ot megfogni. Megjegyzem volt olyan emberke is, aki nehany millioert vett tobb ezer millard erteku ceget, tehat Gyurcsany csak kis hal volt, viszont rendelkezett tokevel a megfelelo idoben.
Ezt viszont nem mondhatjuk el orbanrol, aki politikai palyafutasanak koszonheti tobb ezer milliardra rugo vagyonat, amit svajci es singapuri bankszamlakon pihentet, valamint stromanjai dolgoznak vele.
Az igazi maffiavezer egyertelmuen orban, aki atverte az embereket, de kokemenyen.
EGO
Barkochba: ki lesz a rács másik oldalán?
EGO
@csa-csa: Ja, mint a jeltolmács a Kádár-kongresszuson!
nemjoezigy
@Yoda69: "Gyurcsanyrol tudom hogy csinalta. Antall Jozsef teremtette meg ra a lehetoseget az eszement privatizacioval. Boldog boldogtalan akinek volt nehany millioja cegeket vasarolt. Gyurcsany 10 millioert vett egy 500 millios erteku ceget, aztan meg 12 masik ceget, majd szepen lassan eladogatta oket jokora profittal. Legalis volt, ezert is nem tudtak es tudjak ot megfogni. Megjegyzem volt olyan emberke is, aki nehany millioert vett tobb ezer millard erteku ceget, tehat Gyurcsany csak kis hal volt, viszont rendelkezett tokevel a megfelelo idoben.
Ezt viszont nem mondhatjuk el orbanrol, aki politikai palyafutasanak koszonheti tobb ezer milliardra rugo vagyonat, amit svajci es singapuri bankszamlakon pihentet, valamint stromanjai dolgoznak vele.
Az igazi maffiavezer egyertelmuen orban, aki atverte az embereket, de kokemenyen."
- Akkor ezt igazságosnak tartod?
Ezt írtam már előbb, hogy ez jogszerű, mert a jogot ez a rablóbanda írta a saját érdekeinek megfelelően. de NEM IGAZSÁGOS! Még ha csak az ország érdekében és nem a szegények (a legalább 4 millió ember) érdekében nézzük, akik a mai korban nem ilyen életlehetőséget érdemelnének! Pláne, ahogy a fideSSkdnp népnyúzó kormány propagandája mondja, hogy az ország jobban teljesít!
Mihez képest?
A cseheknél dupla a fejlődés, hogy csak egyet mondjak.
Ez a tolvaj banda a jog alkotásával biztosítja a szegények még szegényebbé, a gazdagok még gazdagabbá tételét!
1magyar
Gyurcsányt ilyen veszély már nem fenyegeti, hogy tegyen bármit is Orbán ellen.
A migránskérdésben a magyaroknak bemutatkozott.
Yoda69
@nemjoezigy: Dehogy tartom igazsagosnak. Csak a tenyeket vazoltam.
Yoda69
@1magyar: Akkor miert fosnak annyira tole a fijuk?
Yoda69
@1magyar: Akkor miert karaktergyilkoljak, meg elmutnyoceveznek meg a mai napig is?
1magyar
@Yoda69: Már nem hallani az elmúlt 8 évet, de azt én sem értettem amikor ők kormányoznak.
Yoda69
@1magyar: Dehogynem hallani. Csak hallgasd a Kossuthot vahu nezd az orbantevet
nemjoezigy
"ha hatalomra kerülne, "nem szeretné" börtönbe záratni Orbánt,"
Na az ilyen kijelentések miatt sem fog hatalomra kerülni!
Senki se felejtse, hogy ő volt az orbáni diktatúra előtt, tehát az ő és csapata ténykedésének következménye ez a szegényeket eltaposó kormányzati ámokfutás!

Az ilyen kijelentések igazolják azt a sokak általi feltételezést, hogy ezek egymást váltva rabolják ki az országot és büntetlenséget-büntethetetlenséget biztosítanak egymásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.